Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měl jsem Razer Abyssus, skoro za litr, citlivost super, akorát byla moc nízká a lehká, takže mi nevyhovovalo držení, hodila se spíš na doomovky, ale třeban a strategie apod. víceméně nepoužitelné..teď mám Gigabite M6960 nebo tak nějak a super, je větší krásně se drží, těžší, takže na mé podložce krásně "drží"...

Má někdo další zkušenosti s trošku lepšíma myšima ? Klidně se podělte... bude to mnohem zajímavější čtení, než příspěvky typu "krásná klávesnice" ... :)
    • Hele ja si svistim se Cyber R.A.T.5-kou, Mam ji uz asi dva roky a porad perfektni. Pravdou je, ze profily vyuzivam nejvic k praci, ale jeden herni, kterej menim podle hry co zrovna hraju taky vyuzivam. + Uzasle pozitivni reakce lidi co takovou mys vidi prvne, taky potesi.
      • Ehm, neni to 'Cyber' ale 'Cyborg' :)
    • Logitech G700 je opravdu dokonalá myš doporučuju ..i když šilham po Razer Naga Epic..sice nemá tak dobré kolečko jako g700 ale zas těch tlačítek má víc :P
    • Ja jsem koupil bezdratovou mys Microsoft Sidewinder protoze narozdil od logitechu nemela drat a je to poradnej kus mysi a od te doby jsem vlastne spokojenej. Kdybych mel kupovat novou klavesnici tak jdu asi do tohohle - http://steelseries.com/products/keyboards/steelseries-6gv2
      Velkej enter tak jak ma byt, zadny makro klavesy ktery bejvaj akorat k nas****, mechanicky spinace a cely je to pridelany na ocel a udajne to ma prezit i nejzbesilejsi nerd rage.
      • Ta vypadá zajímavě, až na cenu 2300,- :) Na druhou stranu taková by měla vydržet hooodně dlouho. Já osobně než abych si koupil nějakou drahou, kterou bych pořád čistil si vždycky koupím nějakou pohodovou za 3 stovky na pár let a sem tam obměním.
        • Ja jsem uz rozmlsanej ale ta cena me taky docela odrazuje. Mit podsviceni tak ale asi nevaham. Puvodne jsem pokukoval prave po cerny vdove ale kdyz jsem videl ten lesklej povrh tak jsem radsi hodil zpatecku.
          • victor
            :) Taky čekám až se objeví ekonomická a ergonomická klávesnice s podsvitem , protože tohle mi schází . Na jednom PC mám Cyborga a A4tech Oscara XL-750 MK , na ostatních převážně dellácké klávesnice a toho nejlevnějšího Geniuse (Netscroll 110 - L.P. za 99Kč )

Už jsem vyrostl z toho , že bych šel jen po značkách s údernými názvy , ale chce to rozhodně něco lepšího než poskakující IntelliMouse od Microsoftu ...
          • No já stolní pc nemám, jen noťas a k tomu mi stačí obyč klávesnice externí :)

S tím lesklým povrchem máš pravdu, to je vždycky na nic. Hlavně u diplayů.. sice je to kvalitnější o něco, ale potřebuješ dobré světelné podmínky, ideálně tmu :)
    • krásná klávesnice
  • Nerad bych někoho osočoval bez důkazů, ale tohle je výsměch. Můžete (games.cz) nějak doložit, jak losování proběhlo? Nebo se to ani nelosovalo? Tohle nemůže bejt náhoda. Kdyby někdo předem řek, že ani jeden výherce nebude mít český jméno, byla by to asi stejná pravděpodobnost, jako že vyhraju jacpot sportky....
    *11*
    • Black_Hand
      a pravepodobnost, ze by evoluce od jednoduchych, jednobunecnych organismu vedla az k zrovna lidem tak jak je zname taky "nemuze byt nahoda". problem je, ze spousta lidi si neuvedomuje, ze se na to kouka z opacny strany. nejaky vysledek musel a to ze neni ten nejpravdepodobnejsi, jeste neznamena, ze nenastal prirozene (i kdyz je pravda v pripade souteze bychom chteli uniformni pravdepodobnostni rozlozeni, coz v evoluci z pochopitelnych duvodu pusobeni prostredi neni :). je to jako kdyz si clovek tipne a uhodne jedno cislo ze sta a tvrdi, ze to neni nahoda :).
    • Vitekb
      Co je na Samuelu Nekolovi nečeského? A Andrej Drobisz? Je to na půl polské, ale to je u nás mnoho jmen? Petr Drobisz (fotbalový brankář) je taky Čech. A Ilja Zakurdaev by to neměl dostat jen proto, že nemá česky znějící jméno? Proboha proč?

Každopádně souhlasím, že se někde stala chyba, protože ani jedno jméno není mé. Tudíž búúú! Podvod! Diletantství! *2*

Gratuluji výhercům.
      • vsadím se, že Ilja Zakurdaev by ti nepogratuloval a s radostí tě přetáhl boxerem přes nos, aby si to odnesl sám :)
      • Hehe, taky sem si hned vybavil korupčníka Drobisze. Hezká náhoda. Joke! Já jen aby tu zase někdo nepřekrucoval mé věty do naprosté blábol sféry. :)
    • sleepless
      Losovalo se to úplně stejně, jako všechny ostatní zdejší soutěže - náhodným výběrem ze správných odpovědí. Částečně jsem podobnou reakci čekal a nakrásně jsem se těmto narážkám mohl vyhnout, kdybych "losoval" tak dlouho, dokud by mi nevypadla krásná skladba ze samých českých jmen. To by ale jaksi nebylo moc fér losování, co říkáte....?
      • Takze to zase vsechno dame rusum
      • Corvus
        Tak ještě pořád se to dá dělat tak, že se jména nemusí zveřejňovat. Drtivá většina webů pošle ceny vítězům s tím, že pod článek se soutěží napíše "Oznámení o výhře bylo soutěžícím rozesláno." Finito. Když to způsobuje takovéto reakce.
        • Corvus
          Hele, mě je to celkem šumák. Dělejte jak myslíte. Jen jsem napsal tip, nic víc nic míň. Já to pojal níže s humorem, který jaksi našemu národu pravděpodobně schází. A to jsem si myslel, že mi tady v severských hvozdech máme sklony k depresi. V pohodě. Napsal jsem jen tip.
          • ales.smutny
            Tady spíš jde o to, že nemalá část lidí to s humorem nebere. Ani to nemyslí jako vtip. Jen tobě stálo za to zareagovat, protože na reflexi xenofobních výkřiků nemám čas ani žaludek ;)
            • ales.smutny
              Jasně, já věřím, proto odpovídám :)
            • Corvus
              Samozřejmě, máš pravdu pravdoucí *3* Nicméně ano, bylo to míněno čistě jako vtip. Když si vyselektuješ můj profil a mé příspěvky, tak se vedle těch ultra-jedinou-pravdu-vždy-hlásajících příspěvků skutečně snažím být aspoň (více méně) vtipnej. Např. mé dva komenty k videorecenzi FTL. Není to rozhodně o tom, že zrovná já jsem měl nutkání se k tomu vyjadřovat (oba víme, jak jsi to myslel).
        • sleepless
          Ano, a to by teprve zdejší "hledače pravdy" a konspirátory rozlítilo do ruda. Na rovinu, mně to žíly netrhá, protože zejména u soutěží platí pravidlo, že se člověk nikomu, ničím a nikdy nezavděčí.
          • Mě osobně nerozhodilo, že sem nevyhrál (Xcom sem kupoval hned v pátek na PC - zkoušel sem štěstí na periferie, případně na PS3). Jenom mě hodně překvapilo, že soutěž na českym webu vyhrajou 3 "nečeský" jména. Jestli to bylo fér nebo ne víte vy. My tady můžeme jenom diskutovat.
        • ales.smutny
          Proboha proč? To se mají ti lidé jako za ta jména stydět? Nemluvě o tom, že by tu pak zas byla banda vykuků "kdoví, jak to je, si to zas rozebrali mezi sebou..."

Když to způsobuje takovéto reakce, ukazuje to jen, že jsme pořád salámistán a nic jiného... (před ne až tak dlouhou dobou by se řešilo, kdyby to vyhrál Koller, Schneider atd)
          • Prosim nenechte se znechutit. Ta urvana anonymni a xenofobni mensina byva vzdycky nejhlasitejsi.... a salamistan rozhodne jsme s tim nenadelate nic.... bohuzel. Ja pevne doufam ze jeste nejakou soutez nekdy vyrobite :D
          • walltar
            Beztak ste si ty ména vymysleli a ceny si rozebrali mezi sebou ... *1*

Radši bych soutěže zrušil ... přece jenom to vzbuzuje takové silné emoce v těch co nevyhráli.
            • " Jak říkám, mě jsou negativní emoce těch, co nevyhráli, ukradené. Podstatná je pro mě radost těch, co zvítězili. :) "

To si umím živě představit - Takový úvodní filmeček z GTA2 , letlampa, svářečka a šéfredaktor Games s nohama v kbelíku a s bouchačkou u hlavy ...*15*
            • walltar
              Ale tak bude to na vaše svědomí až jednou nějaký nevýherce skočí z okna s výkřikem "Já sem chtěl Xcom zadarmo" nebo vběhne do redakce se samopalem a s výkřikem "za klávesnici a myš" vás tam všechny postřílí .... já bych to radši neriskoval. *1*
            • sleepless
              Jak říkám, mě jsou negativní emoce těch, co nevyhráli, ukradené. Podstatná je pro mě radost těch, co zvítězili. :)
  • victor
    :) Pěkné pěkné .... koupit nekoupit GMG vychází na 720 , klíče na 730 , v obchodech +- za 790 :/ .... čekat budeš jestli nevyhraješ ;D
  • Opravdu zajímavá a zábavná hra. Nesmí se to nějak extra srovnávat s původními XCOMy, ale osobně si myslím,že je to velmi povedené pokračování(Remake) nebo jak to nazvat.
    U hry mi akorát chybí vetší mapy a trochu více upravování jednotek,více mimozemšťanů, ale i přes tyhle menší mínusy je to velmi dobrá zábava na delší večery.

Velmi rád bych viděl plnohodnotný datadisk či další díl. Kde by jak jsem psal měli více větších map,emzáků,zbraní a trochu hru obohatili. Myslím,že by to bylo fajn. Ale určitě budu pořád hrát tento díl,protože je dost chytlavý.

P.S.: Čeština do hry bude již tento týden (Překlad je hotov z 95%). Hlavně pro lidi, kteří mají zakoupeno přes Xzone bude čeština rozeslána jako prvním. Ale jistě se bude dát stáhnout i někde bokem.
  • Zapomel jsem napsat do toho mailu adresu... no nic :D
  • Takové emoce v soutěži o klávesnici a hru...to je sranda .)))
    • to víš, jsme země s nejdražšíma cenama, tak jsou tu v soutěžích xkrtát větší emoce než kde jinde :)
  • Shaker
    Kdybych pro to dneska nebyl, tak bych to stesti i prubnul, ale takhle muzu jen rict, ze ta propiska je krutoprisna :D
  • sugyn
    Poslano, tak Jsem zvedavy.
  • Všiml si někdo že mizí vybavení? Najednou mám míň brnění, míň laser kulometů a další.... přijde mi to že to udělá při návratu vojáka z marodky.
    • Vim ze pri psi vycviku je to svlekne ale ze by to zmizelo uplne to jsem si teda nevsiml.
      • tak tezko nekdo bude na marodce lezet v brneni a samopalem pod perinou :) kdyz se vojak vrati tak s emu anhodi zpet zakladni yvbaveni a musis mu dat to co mel nez ho zranily. je to debilni ze si to hra nepamatuje a spsi to pusobi jako bug. proste je treba pred kazdou misi vojaky kontrolovat jestli maji vse , ale to ze by neco zmizelo z inventare uplne se mi tedy nestalo.
        • Ta dělá to při povyšování a skutečně přesunu na marodku, ne vždy. Pak mě přestalo fungovat ukládání do prázdného slotu, no a stává se to díky nedostatku všeho dost nehratelné.
        • No přesně jak píše walltar. Žádné dobrovolné darování ani žeby po marodce bylo skladem a ne na nich. Prostě to mizí. Jakékoli vybavení, a v pozdější fázi hry kde jsem je to mazec teda :-( Přijde mi že ty chyby jsou náhodné. Ze začátku to nedělalo až později ve hře. To samé zásek hry při nabíjení. Občas to udělá, ale zatím jsem snad na nikoho komu by to dělalo nenarazil.
        • walltar
          Tak to mě několikrát ... já sem si myslel, že to je třeba když voják umře na misi.
          • Nechci te podcenovat,ale nezmizelo ti vybaveni treba tehdy , kdyz ho po tobe nejaky stat pozadoval? Clovek to odklikne ani nevi
            • walltar
              Ne, zmizelo mě brnění a to po mě nikdo nechtěl ... 2x sem ho hledal a nenašel a potom ještě laserová brokovnice ... vyrobil sem dvě za pár misí byla jenom jedna.
  • Amylee.Anderson
    Nádherná klávesnice :)
    • Byla by hezci nemit leskly povrch...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit