Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení soutěže o XCOM a klávesnici s myší od Razeru
12.10.2012 | Redakce Games.cz
157 příspěvků
-
Všiml si někdo že mizí vybavení? Najednou mám míň brnění, míň laser kulometů a další.... přijde mi to že to udělá při návratu vojáka z marodky.
-
-
Vim ze pri psi vycviku je to svlekne ale ze by to zmizelo uplne to jsem si teda nevsiml.
-
-
tak tezko nekdo bude na marodce lezet v brneni a samopalem pod perinou :) kdyz se vojak vrati tak s emu anhodi zpet zakladni yvbaveni a musis mu dat to co mel nez ho zranily. je to debilni ze si to hra nepamatuje a spsi to pusobi jako bug. proste je treba pred kazdou misi vojaky kontrolovat jestli maji vse , ale to ze by neco zmizelo z inventare uplne se mi tedy nestalo.
-
-
Ta dělá to při povyšování a skutečně přesunu na marodku, ne vždy. Pak mě přestalo fungovat ukládání do prázdného slotu, no a stává se to díky nedostatku všeho dost nehratelné.
-
No přesně jak píše walltar. Žádné dobrovolné darování ani žeby po marodce bylo skladem a ne na nich. Prostě to mizí. Jakékoli vybavení, a v pozdější fázi hry kde jsem je to mazec teda :-( Přijde mi že ty chyby jsou náhodné. Ze začátku to nedělalo až později ve hře. To samé zásek hry při nabíjení. Občas to udělá, ale zatím jsem snad na nikoho komu by to dělalo nenarazil.
-
Tak to mě několikrát ... já sem si myslel, že to je třeba když voják umře na misi.
-
-
Nechci te podcenovat,ale nezmizelo ti vybaveni treba tehdy , kdyz ho po tobe nejaky stat pozadoval? Clovek to odklikne ani nevi
-
-
Ne, zmizelo mě brnění a to po mě nikdo nechtěl ... 2x sem ho hledal a nenašel a potom ještě laserová brokovnice ... vyrobil sem dvě za pár misí byla jenom jedna.
-
-
-
-
-
-
Nehrajte tu hru! Je zla! Je tak strasne zla!
Ukradla mi sobotu!!! -
Nechapu ty kola ve hre. Muj vojak muze 2x vystrelit,muze se hybat a vystrelit,muze napr vystrelit a pak nabit zbran,ale pokud zvolim jako prvni moznost dobit zbran,o zbytek tahu prijde. A taky mam problem s tim,co muj vojak v jednom kole stihne. Jednou mi staci jedno kolo na pohyb a strelu,podryhe ten samy vojak(tohle se mi stava jen u odstrelovacske pusky) stigne jen pohyb a kdyz chci vystrelit,tak se ozve zvuk ze uz to nestiha. Nevim jestli je chyba u me,nebo je to proste neprehledne udelane.....ale hra jako celek bavi
-
-
A muze mi jeste nekdo vysvetlit jak je to se speciakizaci vojaku? Opravdu me stve ze na prvni misi jsou vsichni rekruti a po misi najednou maji specializaci podle me neznameho klice. Ja si chci udelat sveho vohaka od nuly,ne cekat co z nej vyleze.
Omluva za preklepy-pisi na mobilu -
-
Mas v tom krapet chaos , tim to bude. Sniper se muze bud hybat nebo strilet , az pozdeji dostane abilitu ze muze strilet i 2x. Vojaci se profiluji nahodne do jednoho ze ctyr povolani pri prvnim povyseni .
-
-
Ok dik. S tim nahodnym povysovanim je to tedy hloupost. Ale jeste porad mi neni jasne proc se muzu hybat a nabit v jednom kole,ale pokud nabijim jako prvni,o zbytek tahu prijdu. To same strelba. Muzu se pohnout a vysyrelit,ake naopak to neplati. Nemuzu vystrelit a pohnout se
-
-
je to tak jak pises , holt takovy je system hry..takze dobre je se napred hybat a pak delat dalsi veci kdyz to situace umoznuje .Pohybem po vystrelu bys ziskal moc velkou vyhodu , ve starem UFU to sice slo ale vetsinou jsi udelal tak dva nebo tri kroky , proste jsi moc daleko neutek..ale tady , jelikoz dosah pohybu je predem dany bys zmizel v nedohlednu.
-
-
Ve starem ufu velmi zalezelo na vycvicenosti vojaka. Pokud jsi mu pridaval body do akcnich bodu(stamina?),tak mohl vystrelit,presunout se,znova vystrelit a jeste se schovat v podrepu. Takze v tomhle nemas pravdu.
Jeste jedna vec me trochu zarazila. Totiz v tomhle novem ufu moc urovni u kazdeho vojaka neni a lezou velmi rychle. Coz je skoda. Nastesti je to kompenzovano velmi castym umiranim novacku. Takze v pozdejsi fazi hry pri ztrate vycviceneho vojaka uz novacka cvicite jen velmi tezce
-
-
-
-
-
-
Zkrotím diskuzního Trola na milého, poslušného a čistotného Trolíka ! A mohl bych poté dostat první cenu ?
To je nejlepší nabídka, kterou mohu nabídnout :) -
-
dukaz misto slibu!
-
-
Ta hra je naprostej nářez, právě jsem vytvořil svoji první laserovou pušku a nemůžu se od toho odtrhnout... Hrál jsem všechny předchozí díly ale tenhle mě baví nejvíc, je to z toho důvodu že původní série je natolik komplexní až mě to prostě nebavilo... Jak to říct jinak, hra na mě byla moc zdlouhavá... Tohle je akčější, hraní si se vzhledem týmu miluju, přepínání do tps je efektní a menší počet vojáků se skillama, je vážně super!!!
-
-
Já jsem taky nadšenej, navíc už i na obtížnost classic je to slušná výzva. Jediný, co mi fakt vadí, je "míření" s granátama, který se snad opraví v nějakým patchi. Jinak je to bomba.
-
-
hra je super , ale trochu mi zacina vadit takova uspechanost. Logicky clovek neudrzi staty v pohode nejak dlouho, system vyberu ze tri misi , kazda pro jiny stat, tomu zabranuje. Stavba zakladny a veci kolem toho jsou fajn , takticke mise jsou taky fajn...co neni fajn je geoscape , deje se tam jen jedna vec na rozdil od stareho UFA kde na gescapu bylo klidne i deset udalosti najednou a clovek to nestihal a tim dochazelo k tomu ze se to statum nelibilo.tady to teda je vzasade taky , vyber tri misi jsou vlastne tri udalosti , ale hrac nema sanci udelat ani dve..coz ve starem ufo slo. Tohle se mi nelibi ani trochu ...
-
-
Jop, je to tak. Holt je tu těžká i ta globální část. Je to i pro mě trochu rozporuplný, výsadky bejvaj dramatický samy o sobě a když už teda vyjdou, tak se mi nelíbí po návratu zjišťovat, že další dva státy mi zatím zpanikařily. Jak velkej je to problém ale asi zhodnotím až po dohrání.
-
No to je ale dalsi uroven hratelnosti a nuti te to takticky vybrat tu misi, ktera pro tebe bude mit nejvetsi uzitek. Ve starem ufu si sice mohl litat z mise na misi, ale zase to bylo jenom o misich - tohle je i o globalni taktice.
-
-
Tohle ja chapu , ale nic to nemeni na tom ze tenhle system hrace tlaci delat veci ktere delat zatim nechce. A nemyslim ze ve starem UFU nefungovala globalni taktika , myslim ze tam funguvala celkem dobre , hra tam sla prohrat stejne jako tady. A kdyz byl hrac sikula a znal to dokazal udrzet geoscape v pohode veeeelmi dlouhou dobu , V novem XCOMu tuhle sanci moc nema . A taky to zkracuje hru.
-
-
-
-
Vsechny obavy co sem mel tak zmizely po par misich :D. Akorat to mireni granatu mi jeste nejak nejde. Ale atmosfera je super.
-
Presne jak rikas......me nejvic bavila XCOM:Apocalypse....ale ted fakt nemuzu dokud to konecne nedohraju.Musim vytrenovat voajaka na max skill PSI abych mohl pokracovat dal :-/
-
-
Nemusíš. Hoď na něj Psi armor. Pak může použít Gallop Chamber.
-
Jo apocalypse byl i můj nejoblíbenější díl ze série .... já se u tohohle xcomu bojím hlavně, že nevydrží tak dlouho jak ty předchozí díly, hlavně proto že já sem se dřív celkem věnoval inventáři a vždycky sem se rozhodoval co vemu sebou a to už v téhle hře není. Příjde mě, že člověk celekm rychle spadne ke stereotypnímu běhání od krytu do krytu a po každém kroku zapne overwatch a tak se pomalu posouvá mapou. Ale co mě vakt vážně rozčiluje jsou ty cutscény které se zapnou pokaždé když uvidím emzáka to je tak šíleně otravné a pořád dokola a nenašel sem možnost to vypnout no hnus. A potom taky některé rozhodnutí do kterých tě hra nutí jsou umělé až to bolí .... sice mám obrovskou základnu pod zemí a asi 12stíhaček a místo na vojáků, že bych mohl svrhnout menší vládu, ale jenom jednoho skyrangera takže mě hra uměle nutí si vybrat pokaždé jednu abduction misi.
Mě osobně hra calkem baví, ale prostě není bez chyb a radši bych Apocalypse v téhle lepší grafice .... dám tomu max ještě tak 14dní a potom zase čekat na xenonauts. -
-
Ten tvůj žal nad inventářem nechápu. Čím větší progres v téhle hře, tím více musím před misí plánovat čím svoje vojáky vybavím, možná dokonce víc než v klasice, paradoxně díky jinak pojatému inventáři. A není to vůbec špatný, protože člověk musí dlouho a těžce zvažovat co si nakonec vzít.
-
-
No mě to prostě tak vyhovovalo víc ... mě celý ten systém class, který mě navíc classu přidělí totálně náhodně stylem, že voják který 4x zasebou mine na 80% hit se stane sniperem ... A třeba mohli dát aspoň něco dalšího do slotu pro pistoli i pro ostatní classy než heavy, sem zatím pistoli nepoužil za celou dobu. Navíc teď je neomezená munice a dřív prostě člověk musel uvažovat co si veme celkově ... když vymu tohle tak musím ubrat jednu krabici nábojů a co kdyby mě to nestačilo ... teď se rozhoduješ jenom v jednom slotu protože ostatní výzbroj má vyloženě linearní postup.
-
-
reaguji na prispevek od huhi: neni pravda ze sis ve starym xcomu zvolil kam si das body to tam neexistuje body ziskal vojak automaticky po povyseni nic si nikam rozdelit nemohl
-
Pravdu mate oba. Ale tohle ufo je pojetim proste akcnejsi. Ale co me skutecne stve(co se tyce inventare) je fakt,ze pred kazdou misi musim x krat kliknout na kazdeho vojaka abych se dostal do jeho inventare a zjistil co si muze/nemuze sebou vzit . Cim dele to hraji tim je to otravnejsi. Chybi mi tam klasicky prehledny inventar bez rozbalovacich oken.
Jinak na cele hre je jednoznacne nejhorsi kamera. Obzvlaste interiery a hlavne patra jsou tragedie. Drive jsem se vzdy tesil jak prozkoumam cizackou lod,ted se tomu snazim vyhnout jak jen to jde. 3d temhle hram nesvedci
-
-
-
-
-
-
Věcná věcná .... prvá otázka . Ta hra měla minimálně tři názvy :( Akceptujete tedy víc než jeden ?
-
:) Pěkné pěkné .... koupit nekoupit GMG vychází na 720 , klíče na 730 , v obchodech +- za 790 :/ .... čekat budeš jestli nevyhraješ ;D
-
http://www.youtube.com/watch?v=8AOfbnGkuGc
Hoši, pošlete mi PC verzi... -
-
Kša! Ty hraješ jen rpg! *1*
-
-
Tady máš taky panáčky, který levelujou a získávaj lepší vybavení! :-P
-
-
-
Měl jsem Razer Abyssus, skoro za litr, citlivost super, akorát byla moc nízká a lehká, takže mi nevyhovovalo držení, hodila se spíš na doomovky, ale třeban a strategie apod. víceméně nepoužitelné..teď mám Gigabite M6960 nebo tak nějak a super, je větší krásně se drží, těžší, takže na mé podložce krásně "drží"...
Má někdo další zkušenosti s trošku lepšíma myšima ? Klidně se podělte... bude to mnohem zajímavější čtení, než příspěvky typu "krásná klávesnice" ... :) -
-
Hele ja si svistim se Cyber R.A.T.5-kou, Mam ji uz asi dva roky a porad perfektni. Pravdou je, ze profily vyuzivam nejvic k praci, ale jeden herni, kterej menim podle hry co zrovna hraju taky vyuzivam. + Uzasle pozitivni reakce lidi co takovou mys vidi prvne, taky potesi.
-
-
Ehm, neni to 'Cyber' ale 'Cyborg' :)
-
-
Logitech G700 je opravdu dokonalá myš doporučuju ..i když šilham po Razer Naga Epic..sice nemá tak dobré kolečko jako g700 ale zas těch tlačítek má víc :P
-
Ja jsem koupil bezdratovou mys Microsoft Sidewinder protoze narozdil od logitechu nemela drat a je to poradnej kus mysi a od te doby jsem vlastne spokojenej. Kdybych mel kupovat novou klavesnici tak jdu asi do tohohle - http://steelseries.com/products/keyboards/steelseries-6gv2
Velkej enter tak jak ma byt, zadny makro klavesy ktery bejvaj akorat k nas****, mechanicky spinace a cely je to pridelany na ocel a udajne to ma prezit i nejzbesilejsi nerd rage. -
-
Ta vypadá zajímavě, až na cenu 2300,- :) Na druhou stranu taková by měla vydržet hooodně dlouho. Já osobně než abych si koupil nějakou drahou, kterou bych pořád čistil si vždycky koupím nějakou pohodovou za 3 stovky na pár let a sem tam obměním.
-
-
Ja jsem uz rozmlsanej ale ta cena me taky docela odrazuje. Mit podsviceni tak ale asi nevaham. Puvodne jsem pokukoval prave po cerny vdove ale kdyz jsem videl ten lesklej povrh tak jsem radsi hodil zpatecku.
-
-
:) Taky čekám až se objeví ekonomická a ergonomická klávesnice s podsvitem , protože tohle mi schází . Na jednom PC mám Cyborga a A4tech Oscara XL-750 MK , na ostatních převážně dellácké klávesnice a toho nejlevnějšího Geniuse (Netscroll 110 - L.P. za 99Kč )
Už jsem vyrostl z toho , že bych šel jen po značkách s údernými názvy , ale chce to rozhodně něco lepšího než poskakující IntelliMouse od Microsoftu ... -
No já stolní pc nemám, jen noťas a k tomu mi stačí obyč klávesnice externí :)
S tím lesklým povrchem máš pravdu, to je vždycky na nic. Hlavně u diplayů.. sice je to kvalitnější o něco, ale potřebuješ dobré světelné podmínky, ideálně tmu :)
-
-
-
-
krásná klávesnice
-
-
Necháme to mladším s rychlejším strojem. *1*