Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení soutěže s EA o letenku do Vietnamu
15.1.2011 | Redakce Games.cz
41 příspěvků
-
Gratuluji. Odpovědi jsem měl všechny správně, škoda že jsem nevyhrál :( Dost bych to EA usnadnil, mám už totiž sbaleno *1*
-
Minulý rok jsem byl "kousek" od Vietnamu, konkrétně v Thajsku. Největší výdaj na cestu je letenka (cca. 75% dovolené) vše ostatní koupiš za takové ceny, za které by se ti u nás každý vysmál. (Samozřejmě v turistických letovistích máš ceny podobné jako v Evropě.) Např. ubytování na den se sociálkou za 3$ (ano, skutečně si nevymýšlím). Jídla za 20% českých cen atd. Nevím jestli si jídlo, bydlení atd obstaráváš sám nebo ne, ale pokud ne, tak by jsi viděl, jak ti taková dovolená s uhrazenou letenkou příjde vhod a krásně si odpočineš od všech starostí a české zimy. A pokud jde o kulturu, tak mě rozhodně nezajímají vietnamské továrny, fabriky a přelidněné trhy, ale starověké chrámy, nádherná zelená příroda, život lidí v jejich horských osadách a v neposlední řadě také moře a nádherné zátoky. *4*
-
-
a co hygiena? Slyšel jsem (nikdy jsem tak daleko na východ nebyl), že tam jsou dost na štíru a nedoporučuje se nakupovat na ulici. To koneckonců platí i v Egyptě, kde se polovina rodiny pos... z nějakejch laskomin *3*
-
-
Egypt a okolní arabské země na tom jsou s hygienou hodně bídně. V Thajsku pokud chodíš na jídlo, tam kde se stravuje víc lidí, tak se ti nikdy nic nestane. Nebo alespoň mě za měsíc nic nebylo. *3*
-
-
-
Doufám že v otázce B . jde o tu jednu hru co Bad Company předcházela a není vyžadováno uvádění dat aktuálního dílu .
-
-
Presne tak.
-