Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • irdzi
    Minule jsem se účastnil tuším soutěže o joystick k PS4, ale vrtá mi hlavou od tý doby co to je v těch soutěžích za otázky ... v podstatě chápu to dobře, že je to soutěž v používání googlu?.) Soutěžil bych, ale poslední dobou mám problém odpovídat na blbý otázky:)
    Btw Xbox zadara zase není taková tragédie ale některý komentáře tady mě pobavily:)
  • trochu mi vrta hlavou prvni otazka ... jak samozrejme vsichni vime xbox 360 je druhej xbox a ne prvni
    • 1. Xbox
      2. Xbox 360
      3. Xbox One

Co ti na tom není jasného? Ptají se snad na první Xbox, ne na Xbox 360.
      • protoze to je
        1. Xbox
        2. Xbox 360
        3. Xbox 360 (byla predinstalovana v roce 2005) ;)
        • První Xbox!!!
    • To by mě taky zajímalo, jestli se spletli nebo co!
  • FMFM 1-3B a manual na M2/4 SLAM jsou lepe ziskatelne nez odpovedi na zadane otazky...

No co, ArmA stejne na konzole neni.
  • Akoze uz som na googli nasiel hoci co a skor by som nasiel plan na atomovu bombu ako
    odpoved na 3 otazku to maju sancu iba asi majitelia xboxu 360 z roku 2005
    Skoda
    • Hexic HD
      • fakt nenormální...ale bohužel špatně :) ptali se na první a ne na první v evropě hru :)
        • netáraj, Hexic HD je správna odpoveď.
          • Muhehe: Tak kurňa je to snad slušnost, když je nějaká soutěž tak se otázky neprozrazuji. Proto je to soutěž. Ale někteří mam*rdi na Slovensku to asi nechápou a někteří mam*rdi z ČR jako ty taky ne.
            • Asi jako tvoje matka
            • A.: Na to, že máš PS4, se tu rozčiluješ jako malá špinavá coura.
            • Je nesoutěžím mam PS4, ale jde mi o princip
            • Drz pycu, ty hováde. Najdi si praci a vydelej si na nej.
            • Pepo, zavolej Vencovi a jdi na pivo.
              Běž! Běž! Val! Val! Už sa nevracaj! Takové lidi já tady nepotřebuju.
          • Hexic HD je správne, pýtal som sa jedného "majiteľa" z roku 2005 *2*
            • Nechcu vám do toho kecat, ale dle toho, co jsem vygooglil já, tak je to naprosto jiná hra. Přece byste nečekali, že na tuhle otázku bude odpověď Hexic ... Copak má asi tak MS za hru N1? ;) Když budete doopravdy řádně googlovat, tak se dozvíte, že byla ve vylepšené verzi uložená na disku, ale jen v prvních pár konzolích.
            • Silver: Dobre ti tak, debila. Nevyhrajes! :-D
            • A., zato ty jsi letadlo... vždyť to napsal pěkně a má pravdu, proto se tak vztekáš Pepíku? :)
            • Ty seš čobolské hov*do nic jiného.... *13*
            • http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_Live_Arcade

On November 22, 2005, XBLA was relaunched on the Xbox 360. The service was integrated into the main Dashboard user interface, and the Xbox 360 hard drives were bundled with a free copy of Hexic HD.
            • čo ti chýba? titul? tak si tam daj Ing. pred názov hry pepo.
              ja to mám totálne na háku, že budeš mať horšiu šancu na výhru...to je taká typická česká vlastnosť, ojebávať.
              Chalan sa pýtal, ktorá hra bola predinštalovaná na xbox360 tak som mu s radosťou odpovedal, sa z toho neposer pepane.
            • a proto to musíš troubit všem? Aby byla horší šance na výhru ty si fakt retardovaná ovce...
              jinak pořád to není správně chybí tam titul ke hře...
            • tak vieš ako to tu chodí pravda sa na games.cz neodpúšťa...
  • Stejně ti co tu řvou se do soutěže zapojili :D :D
  • Opravdu nechápu ty děti, co tady řeší, že nechtějí Xbox. Když ho nechcete, tak sem nepište a běžte do POKOJÍČKU hrát si se svou PS4!!!
    • A nebo ještě lépe s PC, ale to vlastně mužu na jednom monitoru trolit a na druhem pařit. *2*
    • Stíhám hrát PS4 a nadávat na XBOX,nějaký další dotaz?
  • S tou třetí otázkou jsem se dost zapotil, ale po dlouhém hledání ve starých internetových análech jsem vystřachal tu jedinou malou záludnou hru, která tam byla instalována :). Hned jsem si ji stáhl a zahrál... takový předchůdce jedné hry které je teď plný internet ve všech možných variacích :D.
  • ja bych to chtel ale neumim odpovede *9* , proč vubec davate otazky a nerozdate to rovnou?
    • Tak jetli to chceš,doporučuji si najít dívku,nebo kurtizánu.
  • Chudák člověk kterej to vyhraje *1*
  • God-of-War
    Jak to nikdo nechce. *1* *15*
    • A který sebevrah by o to měl zájem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit