Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení výherců soutěže s ASUS a AMD o výkonnou grafickou kartu, herní monitor a prvotřídní základní desku
9.12.2013 | Redakce Games.cz
142 příspěvků
-
Vubec se nezucastnujte proboha, nikdo krome Vas Vase soukromi respektovat nebude! ;)
-
-
Cywe, podobne jsem si uz dlouho s trochou ironie nenabehl :)
-
No tak budu vidiet moj xixt ako masti supermaria, urcite to zneuziju az pojdem kandidovat za prezidenta.
-
Tak pravil děti ten, jenž si založil účet přes mojeid.cz
-
-
1+ Dlouho uz jsem se tak nezasmal *1* *1*
-
Ja si totiz, mile deti, nedelam iluze o nepristupnosti k osobnim informacim nas aktivnich uzivatelu internetu :)
-
-
Ne, že bych to chtěl srovnávat... Stb podezřelé, u kterých tušila, že by mohli vědět nějaký jména, ale nevěděla o nich, vyslýchala stylem:
Ale my už stejně všechno víme, jen to chceme slyšet ještě jednou od tebe.
-
-
-
-
Celkem rád bych viděl kompletní pravidla soutěže. Tohle vypadá dost amatérsky když nejsou kompletní pravidla předem. Tedy včetně lhůty pro odeslání od skončení soutěže, a co bude s údaje adres, jmen které nevyhrají apod. základní věci.
Tohle laskavě napište. -
-
Všechny soutěže tu jsou dělány amatérsky, protože je vyřizujeme přímo my, tedy vlastně jenom já. Nemám na to žádnou sekretářku nebo obecně pomoc. Musím vše zabalit, všechno poslat a dost často pak s lidmi vyřizovat, když pošta něco posere a balík se ztratí nebo zatoulá. Nevěřil bys, kolik to sežere času, který mi pak chybí na práci.
Pokud ti tedy soutěž z jakéhokoli důvodu nevyhovuje a nestačí ti mé slovo, že údaje o všech soutěžících sedí zcela nepoužité (což platí i pro soutěžící v podcastu) na speciálním soutěžním emailu, tak doporučuju se soutěže neúčastnit.
V ideálním případě samozřejmě existují daná pravidla, jak soutěže pořádat, v tom máš samozřejmě pravdu. To, jak to děláme teď, není vůbec podle pravidel, ani trošku. Je s tím ovšem spojena taková míra byrokracie, že v tom případě bychom tu jakoukoli soutěž prostě nedělali nikdy. Z jednoho prostého důvodu, fakt už by to časově nebylo zvládnutelné. Proto mají soutěže tuto amatérskou a partyzánskou podobu. Je na každém čtenáři, jestli do toho za těchto podmínek jít chce, nebo ne. Tak to je. -
-
Já tenhle amatérismus naprosto kvituju:) Profesionalizace za každou cenu obvykle přináší jen odosobnění, menší zápal pro věc a nezřídka i větší podhoubí pro korupci (zdravíme velké profesionální weby v zahraničí). Zrovna vám z Games věřím jako málokomu dostatečně na to, abych se nebál uvést svoje osobní informace. Ty jinak obvykle téměř nedávám.
Nenechte si těmi křiklouny otrávit den, většina lidí je jistě za soutěž ráda:)
-
-
-
Tady se člověk lidem fakt nezavděčí... *7*
-
Ked e-mail so spravnymi odpovedami preposlem 100x zvysuju sa moje vitazne sance ci budem za dementa? *1*
-
-
Spíš bych to nedělal a poslal jednu odpověď. Ostatně, zjistit správné odpovědi je fakt dost jednoduché :)
-
Ty budeš za dementa i když to pošleš jenom jednou *11*
-
Když to pošleš s adresami a maily všech svých kontaktů z Outlooku, tak nemůžeš udělat chybu. Ale zpět k tvé původní otázce: B je správně.
-
-
Vzkaz pro budoucího výherce:
K čemu ti to je, ty trdlo, když sis zapomněl koupit brejle GUNNARS! -
sry za oftopic ale jsem vazne nastvanej, chtel jsem si koupit mass efect 2 na steamu a tam stoji o 10€ vic nez v normalnim obchode? jako wtf. tam mimo slev skutecne nema cenu kupovat nic ani starší hry
-
-
P.S.
jo koupim si cd klic jinde a na steamu to jen aktivuju, divim se ze jeste nezkrachovali -
-
............a jo, fakt jsem blbej.
-
-
-
tvl tady nikdo nic nepochopil to snad není možný jak jsou lidi zabedněný to tak mlátí do očí tohle.Pokud zadáte všechny 3 piny tak stejně není dokončeno jenom kvuli jedný zaležitosti a to je validace učtu.pokud chcete validaci dokončit tak je nutný elektronický podpis do jednoho souboru a to NELZE učinit v domácích podmínkách ? takže bez validace jste stejně nahraný a mužete si říct proč vlastně se s******ru do soutěží když semnou každý vym*******dá
MojeID is **cking asshole critical system -
-
Zkus se zeptat doktora, jestli by ti nemohl napsat nejake silnejsi prasky, ze soucasne nezabiraji
-
Just sayin...já svoji flashku dostal. A elektronický podpis nemám. WHAAAAT? Ilumináti! Templáři! Komunisti! Spiknutí!
-
-
Ja vam adresu nedam. Adresa se snad dava za pri pripadne vyhre ne. Scan obcanky a vzorek spermatu poslat nechcete?
-
-
Dekuji za upozorneni ,games si asi svoje ctenare lustruje. Ani se nedivim kdyz pan Grygar trpí levicackomulti-kulti syndromem.
-
Scan obcanky jedine (pokud si necetl) kdyby si chtel do pozemni bety WT. *3*
-
aaa další konečně chápe o co tu jde a to jde jen o v**cavání lidí skrz tuto stránku stejně jako je Fuckbook Díky kámo
-
-
Buďte rádi za soutěž bando! Mě připadá, že některý lidi choděj na internet jen léčit mindráky...
-
1a 2d 3a 4c 5b