Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Zajimavy...malovat neumim, na ruce jsem nešikovnej, plastika nevim co je a na cosplay jsem málo ujetej... Asi teda nevyhraju...
    • GlaDOS
      Pořád můžeš jít na DeviantArt, něco si tam najít (hlavně nebrat nic z první strany) a vydat to za své. Pokud by podvody mělo ošetřit hlasování čtenářů, tak se moc nemáš čeho bát.
      • taky me hned napadl deviantart a neco tam "cmajznout", ale i tak jsem linej...
  • Veskoslav
    Jakékoliv hlasování, kde můžete získat hlasy je naprosto o ničem, protože je to jenom o tom, kdo sežene více lidí. Nikoliv o kvalitě. Podle mě to měla vybrat redakce i když by mnoho lidí brblalo.
    • Robotron3
      Když sme hrávali s kapelou na soutěžích, tak taky vyhráli ti, co si tam přitáhli nejvíc lidí a ti nejvíc řvali. To je taky určitá snaha. :)
      • Veskoslav
        Tak tam už je ta snaha, že fyzicky přitáhneš lidi:)
    • Keyz
      To je pravda a navíc jako výhry byly ceny které se dají vyhrát ve FC. Kde to je o poznání lehčí pro každého.
      Kdyby zde bylo něco extra ale tohle je to samé co se dává ve FC.
    • sleepless
      Nikdo z nás v redakci není výtvarník, takže bychom posuzovali stejně laicky - pokud jde o tu kvalitu, kterou zmiňuješ. Tudíž by brblalo nejenom mnoho lidí v diskusi, ale i samotní soutěžící, jak už jsem to v podobných případech několikrát zažil (nadávky, urážky ostatních soutěžících, urážky redakce apod.). Proto tentokrát vybírali lidé. V zásadě s tebou ale souhlasím, takže jsem se legitimitu hlasování snažil alespoň částečně posílit hlasováním přes mail a nenechal jsem jen někde klikat hlasy. Nezdá se to, ale nutnost napsat email už pro mnoho lidí jistou bariéru představuje. A čistě osobně se mi zdá, že výsledné pořadí docela odráží kvalitu výtvorů. osobně bych něco šoupnul nahoru, něco dolů, ale jinak mám radost ze všech obrázků. Jak neumím kreslit, tak mi přijde úžasné, že někdo umí :)
      • Veskoslav
        Bohužel to je smutná realita, kdy se nadává někomu, kdo zprostředkuje tak zajímavou soutěž. A myslím, že mnohdy je lepší, když to posuzuje nezaujatý laik než odborník, který má "pokřivené" vidění daného problému. Ten by totiž poslední obrázek například, jak se říká vyhodil, protože postavy mají špatně nakreslené proporce v obličeji. Sám jsem to zažil při soutěži, co jsme pořádali na Zučce (Základní umělecká škola), kdy se tyhle hlouposti posuzovali u 8letých dětí. Tudíž dle mého názoru jste to i přesto měli vybírat Vy. Pakliže by se tomu někomu nelíbilo, nemusí soutěžit. Každá soutěž má jasně daná pravidla a je jenom na soutěžícím, zda-li se jich bude účastnit.

P.S: Doufám, že bude zase nějaká zajímavá kreativní soutěž:)

A aby se neřeklo, že jenom blbě kecám a neumím kreslit:http://www.2i.cz/02b485af7c
        • sleepless
          Když bude příležitost a čas, tak určitě něco kreativnějšího spácháme, ale zcela narovinu, spíše se soutěžema budeme šetřit, stejně jako do teďka. Ono se to zvenku nezdá, ale je s tím spojené dost práce a většinou i spousta nadávek na naše či moji hlavu. Ono se vždycky něco najde, co je na tom špatně :) Takže nakonec, namísto abychom udělali skrze soutěž někomu radost, je z toho jen mrzení. Minimálně ten čas, který s tím člověk ztratí, je lepší věnovat normálnímu obsahu.
          • To věřím :)
          • Jack1947
            Souhlas, zbytecne podnecovat lidi, k hatovani a nadavani na sebe, to nikdo chtit nechce, jeste spojena s tim ta spravce , to se da pochopit ( kdyz si pak vetsina, treba ani tolik toho nevazi atp...)
        • Jack1947
          Svym zpusobem mas pravdu, a 2x plus. *3*
        • Docela to zamrzi videt svou kresbu na predposlednim miste ktere sem davala velke nadeje :/, snad bude dalsi podobna soutez kde bude rozhodovat redakce.
    • Souhlasím, a já jsem hloupá že jsem si o ty hlasy nenapsala :(
  • Tak si myslím že by měla vítěze vybírat redakce,jako organizátor soutěže.Mohla by přibrat nějakého nezávislého člena poroty.Třeba někoho z podcastu(Fuka?:-)) a jednu cenu nechat "čtenářskou".Jak je tu už uvedeno,tak systém laikování mi taky nepřijde moc fér.Jelikož někdo kdo neholduje socialním sítím je asi v nevýhodě(jako Já).Ale i tak zkusím...
  • Soutěž vypadá docela zajímavě, kreslit trochu umím tak zkusím něco vytvořit *5*. Nicméně už dopředu se mi nelíbí způsob, jakým budou zvoleni vítězové. Jak už napsal Walome, jediný co bude stačit k vítězství budou hromady přátel na FB. či jiných soc. sítích *7* .

P.S. Možná by nebilo špatný, aby o vítězi figurky rozhodovala pouze redakce.
    • Miserius
      To je s každou soutezi... Budto budou nekteří brečet ze je redakce zaujata protoze jejich vytvor je nejlepsi a nebo to bude o tom kdo ma na FB víc přátel co jsou ochotný klikat na vše možný...
  • májm dotaz na redakci : proč jste neuvěřejníli i druhou část mého obrázku? Samostatná první stránka totiž nemá ten patřičný význam jako celek(dvě strany).
    • Už je to víc jak 24 hodin od mého dotazu na redakci, do teď jsem nedostal odpověď ani nedošlo k nápravě *11* .
      Proto zde uveřejňuji adresu na svůj nově založený profil na deviantARTu. http://helbik042.deviantart.com/
  • Ain't Nobody Got Time For That
  • Nic moc fér jako s tím hlasováním, spousta bude šmejdit po FB a ti poctivý nemají šanci :/
  • Eee, hlavně bacha na podvody, nedávno byl kvůli nim na konkurenčním webu docela zmatek + mi přijde dost zajímavé dělat stejnou soutěž na dvou webech, ale tak proč ne - tak snad to nevyhrajou ti samí :)
    • sleepless
      Pokud vím, tak podobná soutěže byla v zásadě na všech českých webech. Jen se nám ji nechtělo dávat ve stejný čas. Podvody by snad mělo ošetřit hlasování čtenářů, ale opatrnost bude na místě, samozřejmě.
      • celoush
        "Podvody by snad mělo ošetřit hlasování čtenářů" ... a já měl za to, že právě spolehání na hlasování čtenářů je nejčastější důvod podvodů *5*
        • Ronox
          "Prosím všechny na fejsíčku, aby hlasovali pro mou fotečku na games.cz" Myslíš takhle? :D
          • sleepless
            A tak, to se nedá označit za podvod. To už je šikovnost každého, jak sám sebe umí zpromovat a vyhnout se tomu nedá.
            • Miserius
              Takže mužu nakreslit nějakej paskvil ale poslat na to FB + twitter armádu a vyhraju?
          • davidBray
            foteŠku, píše se to s eŠ .)))
            • Joha
              @Ronox: Zabudol si na: #YOLO #SWAG
            • Ronox
              Ok promiň ihned opravuju: "PrOsÍíÍíÍm VšEcHnY nA fEjSíČkU *** AbY hLaSoVaLi PrO mOu FoTeŠkU nA gAmEs.Cz!!!!!!! mucQ dĚkUjU :o****"
      • Aha, tak to já zase nechodim asi na ty ostatní herní weby :) no ty podvody - ono se to těžko pozná a pak je každej chytrej, tak snad se vám to vyhne.
        Já osobně se těším na nějakou tu fotku se zombíkem, protože jsem snad ještě žádnou (českou) neviděl. Ale i bez zombíků jsou nějaký supr.
  • Musím říct, že konkurenční soutěž vyprodukovala až na jednoho podvodníka zajímavější kusy. Až na tři výjimky a výborný cosplay tým tady vidím samý překreslený promofotky z původní hry. To je škoda :(
    • Haha :D překreslený prej :D :D ne nic tady nikdo nepřekresloval, všechny jsou to výtvory umění a zručnosti, zkus se někdy sám dívat na fotku a nakreslit ji naprosto stejně a totožně, uvidíš že to není nic snadného :D a pokud vím tak redakce chtěla nakreslit Joela a Ellie při boji s nemocným a to je splněno, většina malířů obkresluje když se dívá např na krajinu ne? :)
      • podľa mňa to myslel tak, že niektoré sú vymyslené od píky...póza, farebnosť, kompozícia-čiže je to autorská práca....a niektoré sú nakreslené podľa obrázku, ktorý vydal naughty dog-samozrejme aby si to nakreslil podľa obrázku, ktorý existuje, musíš vedieť kresliť, alebo maľovať...len, že to už nie je tak originálne, ako keď si ten obrázok vymyslíš celý sám
        • Něco na tom bude *3* ale i tak jsou všechny hezké
          • Na prvním místě by se měla hodnotit originalita a vlastní nápaditost *5*. Technika až potom.
            • to je vec názoru. mňa vždy osloví niečo s nápadom, ale ak to bude technicky zle urobené, tak to ani ten nápad nezachráni (nápad má dnes kde kto, ale málokto to vie dobre urobiť).
  • Amylee.Anderson
    Nakonec jsem se na to vykašlala, ale chtěla jsem nakreslit to stejný, co je na obrázku 7. Docela čumim, jací šikovní lidé sem chodí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit