Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení výherců v soutěži o Xbox 360 ovladače s Fable III motivem
19.5.2014 | Redakce Games.cz
32 příspěvků
-
XBOX gamepad je nejlepsi gamepad pro pc, takze se to sikne i bez konzole! Ty ses falesnej, Jesus je vsevedouci...
-
Tak já jsem musel vyměnit analogový páčky, protože guma se z nich ošoupala(cena 2,50USD za renovaci je dobrá investice :-D ). Jinak ale drží. Ale jak říkáš, známej má už asi osmej...
-
To bylo k tématu... ;-)
-
celkem pěkné a vkusné
-
Xbox Gamepad je kompatibilní snad se vším pokud nemáš nějaký korejský přístroj což není ani PC ani NB ani Smartfone ani tablet, ale něco na čem jsi spustil internet. Konzole jsou stejně pro lamy. Když už konzoli tak tablet s HDMI a nemusíš valit 20 klacků do xbox one aby jsis vychutnal filmy v HD.
-
Hmm mě by se Gamepad hodil a pro Xbox jsou kompatibilní se všemi hrami, Jestli je to bluetooth tak by se perfektně hodil k tabletu, boužel celá hra Fable šla mimo mě
-
Spíš bych to přirovnal k benzínu. Je to jako koupit si benzín, ale nemít auto - můžeš ho použít třeba na motorku :)
-
No já už minimálně jeden odrovnal - prostě běžný opotřebení, k tomu pár pádů ... ne že by chcípnul kompletně, ale hraní na něm už není tak pohodlný a hrozně blbne připojení baterií ... což je opruz...
Znám lidi, kteří upařili už dva kousky, ale to jsou docela extrémisti:) -
Jako nevím co s ovladači děláte, nebo kam si je strkáte, ale já mám ovladače všechny původní co jsem kupoval s konzolí...
-
Díky Ježíši :)
-
Jenom ovladač? A konzoli si mám dokoupit? To je jako vyhrát klíče, ale bez automobilu.
Hodně štěstí vám, kteří se zúčastníte. -
No jako hodně štěstí do soutěže, ale ten ovladač je extrémně hnusnej.