Přejít na výpis diskuzí
Vylepšená verze Baldur's Gate 2 vyjde do konce léta 2013
12.11.2012 | Petr Poláček
69 příspěvků
-
me gusta *1*
-
Ja uz mam predobjednane. A uz mam vymyslene postavy jak do single, tak do multiplayeru :)
Dufam, ze do buducnosti vyjde viac DLC ako The Black Pits, ktory je tam uz od zaciatku. -
PC verzie uz mam davno kupene, teraz to skusim na iPade... Ak to bude mat dobre ovladanie, tak to bude idealna tabletova hra (hned po serii HoM&M).
Zahulime, uvidime... -
to prostedie take divne malovane, a postavy ostali stejne, tak to vylepsenie je tak polovicne, a dalsi obsah k tomu? Nedavno som to dohral, tak genialnej hre viac netraba, takze... original z cias starych pentii nenahradim.
-
-
Netreba viac do hlavnej sucasti (=pribehu), ale 'The Black Pits' vypada vyborne a prave take DLC by som privital aj po vydani :)
-
-
Hra vychází 28.11, protože vývojáři prý stíhají (tentokrát už) perfektně datum vydání a tudíž si to můžou lajznout a vydat o pár dní dříve. A alespoň co já vím, tak na Androida si už dávno můžete zahrát jakoukoliv hru na infinity enginu (BG, IWD, PT, etc).
-
-
Nemám z vlastní zkušenosti jen z videí na netu ale slovo hrát je hodně silný. Ovšem ono 20$ za remastered je taky silný kafe. Ale zase je fakt že bych bral Android verzi abych moh hrát v posteli *1* a ta by měla bejt za 9,99$.
-
-
tak se snazim dotahnout zbytek k pre-loadu, ale ta rychlost je tedy zoufala. cca 500mb, rychlost skace kolem 90KB/s :( je chyba na mem prijimaci a nekomu jinemu to jede rychleji?
-
-
no jak to jde?
-
-
LOL takova blbost to ppro socki co maji PC z bazaru *6* *11* *1* tak hrajte socki. ja si jdu zahrat BF3 na mem compu s 2x geforce 690 a mich trech monitorech s rozlisenim 2560x1600 *5*
-
-
Socky hrajou na jakymkoli PC, protože to je mrtvá platforma! Pravý progameři si už dávno pořídili Ipad mini - to je budoucnost *16* *5*
-
-
No naštěstí bude na PC vycházet hromada kvalitních titulů které nikde jinde nebudou
-
-
Podle me ses socka ty, protoze kazdy poradny paran ma monitoru 6 a minimalne
3 gefprce 690. -
Chcel som napisat par vlastnych uvah o tom ako su a budu tieto hry stale lepsie ako Battlefield 3 na tvojich 3 monitoroch v rozliseni 2560x1600, ale uvedomil som si, ze snaha vysvetlit ti cokolvek je marna a do tvojej zabednenosti aj tak neprenikne ani len lucik svetla ktory by ti rozsvietil tu tmu v tvojej hlave.
Ale aby som ta upokojil. Mas velku pravdu Pepiku.. -
-
Tiger a ty ses co zac ja ti nerozumim te tve hatlanine rozumi mu nekdo?to je nejaka maďarština nebo co proč to sem leze ??? *11*
-
-
Samozrejme, ze nie. To by si musel vediet aj citat.
-
-
-
Ty si mi prípad... *11*
-
-
a Pepo - kdy ti bude 12 let? za dva roky? tak vse nej. :)
-
-