Přejít na výpis diskuzí
Vylepšená verze Baldur's Gate 2 vyjde do konce léta 2013
12.11.2012 | Petr Poláček
69 příspěvků
-
PC verzie uz mam davno kupene, teraz to skusim na iPade... Ak to bude mat dobre ovladanie, tak to bude idealna tabletova hra (hned po serii HoM&M).
Zahulime, uvidime... -
Ja uz mam predobjednane. A uz mam vymyslene postavy jak do single, tak do multiplayeru :)
Dufam, ze do buducnosti vyjde viac DLC ako The Black Pits, ktory je tam uz od zaciatku. -
Chápu, že do toho narvali asi dost peněz, ale 20USD... ...nevim, nevim - jako majiteli původních BG + BG II + ToB se mi do toho zase tolik nechce.
-
-
No záleží jak velkej bude ten nový content. ALe je fakt. Vždyť Gothic stojí cca 450,- a to jsou 3 díly s datáčema...
-
-
dle vseho to bude neco kolem 12-20hodin hodne asi taky zalezi na tom jak hodne dobrej ses kdyz jsem hral bg po prve tak jsem hru hral opravdu hodne dlouho casto jsem umiral nebo jsem proste jenom vsechno zkoumal na 3 xD po 15 zahrani uz mi to zabere maximalne den x)) se musim priznat ze Bg 1 mam rad o dost mene jak 2 kterou naprosto zboznuju tady je treba dodat ze jsem velice zaslepeny xD npr v parte mam vzdy Jaheiru a Minsca a hru za zlou postavu jsem dohral pouze 1
-
-
Tohle je dost zásadní otázka - jedničku i dvojku jsem dojel víc jak 10x a jestli maj na mysli 12-20 hodin pro začátečníka, tak pro mne to bude asi tak 2-6 hodin obsahu navíc za 4 kila. Přeci jen - 12-20 hodin je asi tak 10% obsahu původní hry (o dvojce nemluvě - ta je i u mne TOP 1 v RPG a ano, také jsem zaujatý :D )
-
Tak jako jo, hratelnost mají právě obě hry parádně dlouhou podobně, zbovuhratelnost možná ten BG, ale 400,- za první díl je fakt moc, když se na to takhle podíváš, ikdyž je fakt, že je to remastered. Ale když Minecraft, TL2 a tak stojí 425,- cca, tak je to hodně nadsazené. Navíc když to mám doma (teda alespoň dvojku).
Ale samozřejmě to neřeším, za tu zábavu si to klidně koupím, páč jedničku jsem nehrál dál než chvíli začátek kdysi dávno *13* Max u dvojky budu možná, protože ta má i v takové verzi hodně silný emocionální účinek :) Rozlišení nerozlišení *14* Uvidí se podle jedničky no, pokud by ale ty bonusy byly epické, tak jestli pak zkusí třetí díl, možná bych to koupil všechno. Ale na otázku dalšího dílu je těžká odověď.
-
-
-
-
*13* Myslel jsem že je to obrázek z fan HD verze Diabla II... Ale nevadí, ještě to chce Icewind Dale...
-
me gusta *1*
-
BG bych si v této edici koupil bez problému znova, ale jedině na steam.
-
Já radši Icewind Dale a Neverwinter Nights.
-
-
Tak to NWN bych si dal taky s lepším ovládáním a grafikou že :) Ale poslední spuštění a pokus o hru (cca měsíc z5) došel jen za první z bran *9*
-
-
Jsem jedinej, kdo považuje NWN za totální sh*t??
-
-
NWN nebol az tak zly ale nikdy nedosiahol kvality BG z jedineho prosteho dovodu.... v BG si mal partu a teda samotna jedna postava toho vela nezmohla a skapal si velmi lahko a velmi rychlo (samozrejme nepocitam 25te zahranie s jednou postavou ked ides rovno po najlepsich veciach aby si bol nesmrtelny)... v NWN ten pocit chyba, tam z Teba spravili polosupermana ovesaneho superplazma epickymi predmetmi +10 s 5timi dalsimi megaabilitami nehovoriac.... chyba tam ten pocit ked si v BG1 isiel po lese a spoza stromu vyliezli dvaja banditi, ak si stihol stlacit medzernik a rozdat narychlo prikazy MOZNO Ti nestihli nikoho zabit :) nehovoriac o tom ze ak si pre svojho bojovnika konecne ziskal mec+2 bol to pocit akoby dostal ferrari :D
-
Tak NWN není nic světoborného, ale dřív mě chytlo a zanechalo super zážitek. S přepracovanou grafokou (trochu), a ovládáním by to mohlo být o dost lepší.
-
-
Spíš poukazuju na to, že všichni se NWN ohánějí jako hrou z doby zlatého věku Bioware a RPG žánru vůbec. Abychom nebyli úplně off-topic, tak dokonce i Trent Oster, jakožto tehdejší creative director této hry, hraje oldschool hráčům na jejich nostalgickou strunu. Jakoby říkal: "Podívejte, já jsem ten, co stojí za toihle klasikou žánru!" "BGEE je tedy v rukou těch správných lidí!"
A můj názor je přitom takový, že NWN je nejhorší hrou od Bioware a jedním z nejhorších post-infinity rpgéček vůbec... Lineární (Mass Effect je proti rozvětvenej jak pavoučí síť) bez příběhu, bez parťků, s totálně repetitivním prostředím (naprosto identické odbyté lokace), nejzprasenějším převedením DnD pravidel do hry. Ta hra je odbytá po všech stránkách designu. Alespoň zčásti to napravují datadisky.
Nebýt multiplayeru, nestála by NWN za řeč.
-
-
Myslim, ze totalni propadak to nebyl, ale ani buhvi jaky zazrak to taky nebyl - z NWN 2 byl vyborny pouze jeden datadisk a navic to bylo dabelsky zabugovany a u jednicky to bylo podobne. Prechod do 3D spise uskodil
-
jo!
-
-
-