Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • opravdu Enchanced Edition *1* *5* *8* *16*
  • Veskoslav
    Když víš, jak to obejít, tak to doprdele! není problém:) Pořád je to stroj:) Zatím tu není Matrix nebo už je, ale to nám může být jedno:)
  • to já vím že je to robot, ale nějakej inteligent toho robota musel nějak nastavit.... a to pěkně debilně! :D
  • Veskoslav
    A je opravdu nějaký rozdíl než když minulý měsíc byla někde akce na starý BG I+II+datadisky za 99 Kč+módy+HD pack?
  • jsem na tom stejně ale nemám pocit že ten zvuk jede všechen třeba gorionuv proslov před jeho smrtí mě jel jen z pulky. takže na to se.... tohle nemá cenu
  • ogami
    ac tech 20 dolaru nelituju, tak z toho nemam dvakrat dobre pocity. hra nejdriv nesla vubec pustit, musel jsem dotahnout nejakou dll knihovnu. pak uz spustit sla, ale byla totalne nema (bez zvuku). vyresil jsem to instalaci dalsich dll knihoven. hral jsem to vcera jen par minut vecer po vydani, takze tezko rict, kolik brouku na me jeste vyskoci :) neni tam zadna volba na vertikalni synchronizaci a vubec mi tam schazi nejaky konfiguracni nastroj jako u klasickeho BG. na notebooku s integrovanou grafikou v procesoru je to nehratelne, autori sice maji castecne pravdu na foru v tom, ze intel dlouhodobe z vysoka kasle na lepsi opengl ovladace, nicmene BG2 jsem jeste celkem nedavno hral na stejnem notebooku a slo to (s vypnutou 3D akceleraci) ... takze chyba bude i nekde jinde. ono staci prolezt oficialni forum, tech chyb je spousta a nezbyva nez doufat, ze to daji co nevidet do poradku.
  • Veskoslav
    To bylo vždycky;) Cenzura je automatická, robot:)A cenzura je něco jiného, to by jsi ani nemohl psát mmodifikaci:) kráva!, prdel!, pičusák!
  • nešel mě zvuk po instalaci (něčeho) mě sice jde hudba ale třeba klikání na ikonky, mluvení atd... je velmi sporadické a ještě divně křupe. a takovejch lidí je na ofiko foru hafec
    evidentně to moc nevychytali, zbugovat tako starou hru muselo dát vážně práci *1*
  • "Zkrátka a dobře, PC verze hry to tentokrát všem ostatním natřela" No a Bodeď by ne, na PC nikdo nic nekontroluje, takže si to mohou vydat zabugovaný jak kr@va. Tohle jim u Applu neprojde.

děláte si ze mě kurvva prddel vy vylíízaný hovvada???? cenzurujete už i slovo Kr@va?? jste normální?
  • Viktor_H
    Ano, oboje bude jeden balík.
  • Viktor_H
    Dva roky vývoje, dva posuny, hra vypadá úplně stejně jako před 14 lety a ještě k tomu je zabugovaná. *15*
  • Na PC si to už nekoupím, ale kdyby to šlo dobře ovládat na tabletu, tak bych do toho šel. Plánuje se i dvojka + TOB?
  • Veskoslav
    Rok sem, rok tam, asi žije hodně divoký život:-D
  • Někteří místní to třeba berou s rezervou,víš.. *1*
  • *15* Kde jsou ti zvěrozvěsti co chtěli vylepšovat modlu ? ... Koukám že hraní dneska kde kdo odkládá .
  • za skoro 20$ mi to přijde jak BETA co tak čtu, evidetně dva měsíce v posunu datumu vydání asi nepomohly *7*
  • Veskoslav
    No příkladem budiž Holy s IQ 6000, ten neuměl ani odpočítat:)
  • Hmm tak cz je zatim +- na pul neco tam je neco vubec a je tam celkem dost bugu jak se zda. Dokud nevydaj updaty nema smysl to hrat zatim.
  • ono pocitat do 20 taky neni zadna sranda :D
  • Veskoslav
    Asi jsi chyběl při sčítání a odčítání ve škole, že? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit