Přejít na výpis diskuzí
Vylepšená verze Baldur's Gate vyšla na PC, zbylé platformy čekají
29.11.2012 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
Jakej má smysl kupovat hru za 20 usd, když ju můžu koupit plně funkční za 10 usd???
-
-
Niekto vidi zmysel v tom, ze nemusi instalovat kopu tweakpackov, bugfixov, widescreen modov atd.
Niekto vidi zmysel v additional contente, ktory uz existuje a dalsi bude pribudat.
Niekto vidi zmysel v tom, ze chce podporit takyto projekt a kto vie - ak sa to bude dobre predavat, tak mozno niekedy vznikne BG3 alebo nejake ine DnD based RPG, ktore uz bohuzial nevychadzaju.
Niekto vidi zmysel cisto v nostalgii.
A niekto zmysel nevidi,tak si to nekupi. -
-
Strašný problém nainstalovat BG trilogy + widescreen, + co tak čtu o enhanced, tak bych bugfixy nezmiňoval :)
Pochybuju, že stojí za těch 10 usd navíc,
S tím bych i možná souhlasil, ale tohle spíš pořeší Kickstarter a ne prodej zmršené BG enhanced edition
Nostalgik, už má koupeno bg aspoň 2x jinde
Jedinej bod ve kterém se shodnem je ten poslední -
-
My sa zhodneme akurat tak na tom, ze sa nezhodneme :)
Niektori ludia maju takzvany 'disposable income,' a ti su ochotni dat 10 dolarov za to, ze nemusia 3 hodiny instalovat mody po kazdej instalacii hry.
A podla mna najdolezitejsi point:
-pokial si kupis BG na GoGu, kupujes si hotovy produkt na ktorom uz nikto nepracuje.
-pokial si kupis BG:EE, kupujes si produkt na ktorom sa stale este robi a robit bude aj do buducnosti (v zmysle pridavania contentu).
Ci usetrenie casu, additional content a 'ease of access' stoji za 10 dolarov, to si samozrejme kazdy musi rozhodnut sam. Netvrdim ze to za to stoji kazdemu, mne ano, kope dalsich ludi tiez. A to je asi najdolezitejsie :)
-
-
-
-
A to je vsechno co dnes dokazou vydat na PC?!
-
-
Chtěl jsem pro tebe speciálně vyhledat definici trollingu a copy&pastnout ti jí sem. Bohužel cílová stránka mě přesměrovala zpět to této diskuze...
-
Pokud ti tvá inteligence dovolí, existují speciání stránky, kde se píše, co a v jakém množství na pc vychází. Pokud to tvá inteligence nedovoluje a tvé trolí přátelé jsou na tom podobně, tak ti zde dám potom odkaz, která Tě na dané stránky odkáže. Zde si můžeš přečíst, co na pc za poslední rok vyšlo a dokonce si můžeš nastavit, aby se ukázalo, co vyšlo pouze na pc.
-
-
Mam na mysli Hry na PC, ne porty z blbych krabic
-
-
Dosť úbohé, skús niečo lepšie *3*
-
-
Rare, když je to naopak *1*
-
Takze na PC to vydali aj s bugmi? :)
-
Jak je to s tím DRM? Na seznamu vylepšení jsem to na homepage hry nenašel.
-
-
Ziadne DRM. Kupis, stiahnes cez ich launacher alebo cez Beamdog, hras. Ten downloader, ktory stiahnes mozes instalovat na lubovolnom pocte PC...
-
-
Díky! Jdu pro kreditku.
-
-
Kam?ty ji nemáš neustále po ruce?
-
-
Poslední dobou jsem ji používal až příliš často (hlavně kvůli Kickstarteru), takže jsem ji přesunul na pracovní stůl, vzdálený 3 kroky od PC, abych ji neměl stále na očích.
Pozn.: Nepomáhá to. -
-
Zrušit *1*
Což bys mohl litovat později. *1*
-
-
-
-
-