-
Přesně. Mám PC i konzoli a na konzoli se FPS hrají celkem špatně a hlavně je celkem depresivní když vidíte že vám zaměřovací křížek pomalu "dojíždí" tam kam chcete. Crysis i Crysis Warhead jsem dohrál přibližně před měsícem (koupil jsem asi před rokem a nějak jsem se k tomu nemohl dostat). Nemyslím si že je to hra která by si zasloužila být takhle osekána aby si ji zahráli i konzolisté na těch starejch krabičkch... *4*
-
Ještě jsem nedorazil domů, ale jestli mají XBOXáři o polovinu levnější hru a navíc v češtině, tak ať jde SONY do pr..., a nestáhnu to ani náhodou
-
konecne konzolisti uvidia wtf??? pribehovy zvrat zo zaciatku crysis 2jky *1*
-
fixed *Osekaká* verze Crysis dorazila na konzole , just saying..... *1*
-
Co? Když může člověk hrát PC na max i tohle na PS3 vážně stojí za to, hrát tuhle konzolovou verzi? Nějak se mi nechce věřit, že to bude vypadat líp, než ta PC a vzhledem k tomu, že to je FPS tak osobně určitě budu preferovat myš a klávesnici.
-
Zase ty???? To že to myslíš jako srandu stejně jako u Maxe Payna neznamená že tu můžeš psát takový blbosti a zbytečně zakydávat diskuzi. Chtít po tobě aby jsi konečně napsal něco inteligentního je asi až moc.
-
...a prehovoril jeden z "najsikovnejsich" trollov...
-
Na Xbox live stoji Crysis 299KC (1040MS bodu), na PSN je za 519Kc... zaroven je na xboxu cestina a na PS3 udajne chybi... nechapu proc tady pisete ceny z jinych regionu, kdyz lidi nakupuji na ceskem PSN/LIVE
-
ty máš dost *1*
-
Crysis je pro mne srdeční záležitostí a proto nelibě nesu její prznění ve jménu zkonzolování - ořezaná grafika a zjednodušené ovladání pro ty méně šikovné z nás, to mu říkám vylepšení. Navíc myslím, že celkové úpravy dokonale zabijí skvělou atmosféru Africké divoké přírody, pasoucí se buvoli a gazely u vody konzole prostě tak detailně nevykreslí, to mi nikdo nevymluví.
-
Vylepšená = osekaná až hrůza!
-
tak to ze to PC verze bude sahat tak po kolena je celkem jasne, ale myslim, ze to porad bude vypadat lip nez na co jsme na konzolich zvykly ..
-
stáhnul sem si to na ps3 a vypadá to fakt luxusně *2* na kompu mam první díl na max, ale tohle je fakt mazec! všem doporučuju *3*
-
proc bych mel chtit patch kterej mi snizi dohled a velikost textur atd? :)
uz se tesim na porovnani s PC crysis *2* -
To vzdy zaujimalo aj mna... ten nanooblek, to by som este pochopil, ale nanovrstva na korejskych AK-ckach, no neviem.
-
Jak vlastne vysvetlili, ze cloak funguje i na zbran, co zrovna seberete ze zeme ?
-
doufám, že to dají časem pc hráčům zadara jako Poláci vylepšenýho Zaklínače