Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No s PC verzí se to nemůže rovnat jak v grafice tak v dobrém ovládání(hlavně zamerovani nepřátel), ale budiž, tak pařte konzolisti!
    • V čem je zaměřování na konzoly horší když na ní používám klávesnici s myší ? ... nejdříve se zamyslete než vyblijete hloupost.
      • tofo.cz
        Mám Xbox 360 už několik let a nefunguje mi to u ničeho, co jsem zkoušel. Na PS3 aspoň šlo s myší surfovat po netu. Jestli používáš zařízení třetí strany za nehorázné prachy, tak to připiš a přestaň mást diskutéry. Díky *2*
      • No, za to ty jsi zde plácnul věty skutečného génia *4* . Řekni mi prosím, odkdy že se na konzolích používá klávesnice a myš?
  • Jak vlastne vysvetlili, ze cloak funguje i na zbran, co zrovna seberete ze zeme ?
    • To vzdy zaujimalo aj mna... ten nanooblek, to by som este pochopil, ale nanovrstva na korejskych AK-ckach, no neviem.
      • Asi zjistili, ze kdybys byl cloaknutej a ve vzduchu se zahadne vznaselo samotny AKcko, tak by to vypadalo dost podivne :D
  • Vylepšená = osekaná až hrůza!
  • Na Xbox live stoji Crysis 299KC (1040MS bodu), na PSN je za 519Kc... zaroven je na xboxu cestina a na PS3 udajne chybi... nechapu proc tady pisete ceny z jinych regionu, kdyz lidi nakupuji na ceskem PSN/LIVE
    • tofo.cz
      Jak kdo. Někteří zůstali na US/UK účtu a většina z nich je ráda. Já bohužel přešel na český a spousta obsahu chybí (DLC apod.). Sice to postupně přidávají, ale nikdy tam toho nebude tolik jako "na západě".
  • fixed *Osekaká* verze Crysis dorazila na konzole , just saying..... *1*
  • Guide
    Pouštět se do porovnání mezi pc a konzolí nebudu, kdo má konzoli a chce si to zahrát, ať si zahraje a hlavně užije :). Ale jinak se mi líbilo to video, a přece jen pro mne jako PCkáře, PC je prostě PC *3*
  • skaven123
    konecne konzolisti uvidia wtf??? pribehovy zvrat zo zaciatku crysis 2jky *1*
    • Konečně pochopí, proč PCčkáři moc nechápali. :)
  • Ještě jsem nedorazil domů, ale jestli mají XBOXáři o polovinu levnější hru a navíc v češtině, tak ať jde SONY do pr..., a nestáhnu to ani náhodou
  • *16* *12* *1*
  • na konzole přišla osekaná verze Crysis

have fun guys *1*

ne, líp to fakt nevypadá, CryEngine 3 je s jakýmakoliv úpravama stále horší, osekanou verzí CryEngine 2, takže tak...nemluvě o hnusu, co CryEngine 3 předváděl na konzolích už v případě Crysis 2 *16*
    • Tak to pozor jen blázen by řekl že Crytek splnili to co slíbili..... upřímně Crysis na PS3 sem si z natšením koupil a musím uznat že kvalit PC verze nedosahuje ani omylem ( ale dá se smysluplně hrát) , ale Crysis 2 i na konzolích vypadá více než dobře !!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit