-
na Crysis byla dobrá jediná věc ... a to modifikace Mechwarrior: Living Legends. a s tou mají konzolisti smůlu. konec konců stejně jako s jakoukoliv jinou modifikací do jakékoliv jiné hry, což je pro mě nejlepší důvod proč se konzole ani dvoumetrovým klackem nedotknout (i když paralympijská disciplína "předstírání že jde efektivně ovládat FPS na gamepadu" si taky zmínku zaslouží)
-
furt to valí :D jasny PCčkaře sere že JEJICH hru dostali aji lidi na konzoli . . . jako když budu mit PS3 a chtěl bych si Crysis zahrát tak si budu muset koupit kompl , jinak to stoji uplně za prd . . . *1* no , tak se nerozbrečte a smiřte se s tim že už zas nejste ti vyvolení a lidi na konzoli si to jenom stáhnout o polovinu levnějc než Vy :) . . . vy ste si taky MGS nezasloužili *1*
-
doufám, že to dají časem pc hráčům zadara jako Poláci vylepšenýho Zaklínače
-
-
proc bych mel chtit patch kterej mi snizi dohled a velikost textur atd? :)
uz se tesim na porovnani s PC crysis *2* -
-
tak to ze to PC verze bude sahat tak po kolena je celkem jasne, ale myslim, ze to porad bude vypadat lip nez na co jsme na konzolich zvykly ..
-
-
Filos: nastav si deatily na medium/low a mas to to stejny jak na konzolich hned, netreba cekat :)
-
-
-
-
stáhnul sem si to na ps3 a vypadá to fakt luxusně *2* na kompu mam první díl na max, ale tohle je fakt mazec! všem doporučuju *3*
-
-
No hele taky mě to víc bavý na PS3 už prostě kvuli Gamepagu ( PCčkáři vážně sou lidé , které to z Dualshockem bavý :P ) , ale jinak když to srovnám z PC musím uznat PC snažím se být subjektivní sem napůl PCčkář a napůl konzolista , ale prostě konzolová verze postrádá neduhy pc verze ( ala zabije mě padajíci lísteček) , ale zase má svých dost ( špatné vykreslováni textur atd) pokud je konzolová verze v něčem lepší tak ozvučení a to je parádní .
-
Co? Když může člověk hrát PC na max i tohle na PS3 vážně stojí za to, hrát tuhle konzolovou verzi? Nějak se mi nechce věřit, že to bude vypadat líp, než ta PC a vzhledem k tomu, že to je FPS tak osobně určitě budu preferovat myš a klávesnici.
-
-
nick god-of-war, kérka Krata.. myslim, že je jasné, proč je "lepší" ta ps3 verze..
-
-
kurevsky dobrá kérka *2*
-
-
Přesně. Mám PC i konzoli a na konzoli se FPS hrají celkem špatně a hlavně je celkem depresivní když vidíte že vám zaměřovací křížek pomalu "dojíždí" tam kam chcete. Crysis i Crysis Warhead jsem dohrál přibližně před měsícem (koupil jsem asi před rokem a nějak jsem se k tomu nemohl dostat). Nemyslím si že je to hra která by si zasloužila být takhle osekána aby si ji zahráli i konzolisté na těch starejch krabičkch... *4*
-
-
Když to bereš takhle tak ta hra si hlavně nezasloužila aby měla tak malé prodeje. Děláš jako kdyby ti někdo něco bral.
-
-
No jo omlouvám se, nechtěl jsem aby to vyznělo "takhle" *4*
-
-
-
-
-
Crysis je pro mne srdeční záležitostí a proto nelibě nesu její prznění ve jménu zkonzolování - ořezaná grafika a zjednodušené ovladání pro ty méně šikovné z nás, to mu říkám vylepšení. Navíc myslím, že celkové úpravy dokonale zabijí skvělou atmosféru Africké divoké přírody, pasoucí se buvoli a gazely u vody konzole prostě tak detailně nevykreslí, to mi nikdo nevymluví.
-
-
Trolling is a art, že? :)
-
Zase ty???? To že to myslíš jako srandu stejně jako u Maxe Payna neznamená že tu můžeš psát takový blbosti a zbytečně zakydávat diskuzi. Chtít po tobě aby jsi konečně napsal něco inteligentního je asi až moc.
-
...a prehovoril jeden z "najsikovnejsich" trollov...
-
ty máš dost *1*
-