Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne, to jsem řekl já a je to pravda, to že to nechápeš je tvůj problém. Hraj si klidně na kalkulačce, já ti to neberu, ale pokud si chci něco zahrát a pořádně si to užít, prostě na to chci pořádnou obrazovku a patřičný komfort a ne neustále umatlaný displej z digitálního budíku. *3*
  • Vrook
    Řekla tvoje holka, když sis rozepl kalhoty, a zklamaně odešla.
  • gurus
    nexus 7 čeká hehe
  • Souhlas, nad SA jsem strávil mraky hodin a GTA IV jsem ani nedohrál...
  • super, ale můj sgs2 nestíhal vice city, takže prozatím nic pro mě
  • Právě naopak. Na mobil si to koupí hromada lidí, co má doma PS2/PC verzi. Na PC to vyšlo v reedici už tolikrát, že by se to prodávalo naprosto minimálně, i kdyby tam byla grafika předělaná do engine GTA V. Vzhledem k existenci výborného GTA IV a vynikajícího GTA V na Xbox360/PS3 nemá smysl dnes takovou kolekci dělat pro tyto konzole a pro PS4/Xone už vůbec ne.
  • Pro mě je na hraní malé cokoli, co má úhlopříčku displeje menší než 24".
  • A proč radši nevydají nějakou HD kolekci GTA 3, VC a SA na PC a konzole? Na mobilech a tabletech si to člověk vůbec tolik neužije a navíc si to koupí 10x míň lidí.
  • oktavius66
    No a za pár let mu máme novější i lepší mobily a za chvilku se objeví i GTA V *15* ... Je to asi fikce... Ale kdyby se tak už stalo, tak bych si to nechal líbit. Jenomže jak se říká: Kdyby byly v řiti ryby, nebylo by potřeba rybníka, stačilo by strčit prst do řiti a vytáhl by jsi kapříka... *3*
  • BookerDeWitt
    Souhlas, dohrál jsem VC na Xiaomi MI2 a na ovládání si jde zvyknout, stejně jako si půjde časem zvyknout na ovládání nového gamepadu od Valve či virtuální reality Oculus Rift. Člověk nesmí být lama a mít vůči čemukoliv předsudky :)
  • JohnyTheZik
    Tak ja treba dohral VC na iP5 jednim dechem a vubec jsem si nestezoval. Ovladani uplne vklidu :).
  • Ten telefon bude moc malej, chce to tablet. Mám S3 a Vice City jsem docela brzo odložil, taková hra se prostě na mobilu blbě hraje.
  • Jack1947
    No a za par let tu bude GTA IV. vylepsena na Android... sakra toto leti *9* .
  • Počkej si na specifikace hardwaru. *3*
  • duno123
    Ľudia na Vianoce si chcem kúpiť Samsung galaxy s4 mini , myslíte si že na ňom pošlape to Sa bez problémov ? Ďakujem za odpoveď vôbec si neviem predstaviť že to dnešné mobily zvládnu a dokonca s vylepšenou grafikou *8*
  • mikezz
    Radšej by som originálne handheld/mobilné GTA, niečo ako bolo Chinatown Wars, ale na toto sa tiež na strastiplných cestách vlakom teším.
  • :D
  • Lawliet
    PS: víc mobilních příspěvků! Víc!
  • JohnyTheZik
    Petr Polacek dostava minus za nudu u SA a skvele GTA IV s DLCckama!
    Na San Andreas se tesim ze vsech dilu nejvic, tak je to super, bohuzel to zas vydavaj o zkouskovym.. -.-
  • *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit