Přejít na výpis diskuzí
Vylepšená verze GTA: San Andreas vyjde na mobilech v prosinci
26.11.2013 | Petr Poláček
26 příspěvků
-
San andeas s lepsi grafikou na mobilech? to je uzasne!! Skoda ze to nerozjedu..no nic tak si to zahraju s horsi grafikou na PC (neveril bych ze tohle nekdy reknu) :D
-
-
:D
-
*1*
-
-
Petr Polacek dostava minus za nudu u SA a skvele GTA IV s DLCckama!
Na San Andreas se tesim ze vsech dilu nejvic, tak je to super, bohuzel to zas vydavaj o zkouskovym.. -.- -
-
Souhlas, nad SA jsem strávil mraky hodin a GTA IV jsem ani nedohrál...
-
-
No a za pár let mu máme novější i lepší mobily a za chvilku se objeví i GTA V *15* ... Je to asi fikce... Ale kdyby se tak už stalo, tak bych si to nechal líbit. Jenomže jak se říká: Kdyby byly v řiti ryby, nebylo by potřeba rybníka, stačilo by strčit prst do řiti a vytáhl by jsi kapříka... *3*
-
Hmm... ja si nadsene koupil VC a pak jsem na to nejak ani nesahl...
Musim se k tomu vratit, i kdyz ovladani na smartphonu je docela otrava (a to mam maly prsty) -
a autor slepě opíše chybu z oficiálního ohlášení: Windows Mobile..
Tenhle systém je už bratru třetím rokem pod drnem.. Samozřejmě že je myšleno WP8 -
Radšej by som originálne handheld/mobilné GTA, niečo ako bolo Chinatown Wars, ale na toto sa tiež na strastiplných cestách vlakom teším.
-
Já mám starý Sony Ericsson. Neoficiální cestou jsem tam dal jen III a byl jsem rád za 15 fps na nejhorší detaily, telefon úplně !hořel!, baterka byla za doslova chvilku vybitá a hra mi zabrala všechno místo na telefonu. Ježíšek je zadlužený až po uši. Bylo otázkou času, kdy San Andreas vyjde na mobilní platformy. Teď se budu dívat akorát jak pes na párky u stolu.
-
A proč radši nevydají nějakou HD kolekci GTA 3, VC a SA na PC a konzole? Na mobilech a tabletech si to člověk vůbec tolik neužije a navíc si to koupí 10x míň lidí.
-
-
Právě naopak. Na mobil si to koupí hromada lidí, co má doma PS2/PC verzi. Na PC to vyšlo v reedici už tolikrát, že by se to prodávalo naprosto minimálně, i kdyby tam byla grafika předělaná do engine GTA V. Vzhledem k existenci výborného GTA IV a vynikajícího GTA V na Xbox360/PS3 nemá smysl dnes takovou kolekci dělat pro tyto konzole a pro PS4/Xone už vůbec ne.
-
-
nexus 7 čeká hehe
-
Ľudia na Vianoce si chcem kúpiť Samsung galaxy s4 mini , myslíte si že na ňom pošlape to Sa bez problémov ? Ďakujem za odpoveď vôbec si neviem predstaviť že to dnešné mobily zvládnu a dokonca s vylepšenou grafikou *8*
-
-
Ten telefon bude moc malej, chce to tablet. Mám S3 a Vice City jsem docela brzo odložil, taková hra se prostě na mobilu blbě hraje.
-
-
Pro mě je na hraní malé cokoli, co má úhlopříčku displeje menší než 24".
-
-
Řekla tvoje holka, když sis rozepl kalhoty, a zklamaně odešla.
-
-
Ne, to jsem řekl já a je to pravda, to že to nechápeš je tvůj problém. Hraj si klidně na kalkulačce, já ti to neberu, ale pokud si chci něco zahrát a pořádně si to užít, prostě na to chci pořádnou obrazovku a patřičný komfort a ne neustále umatlaný displej z digitálního budíku. *3*
-
-
-
Tak ja treba dohral VC na iP5 jednim dechem a vubec jsem si nestezoval. Ovladani uplne vklidu :).
-
-
Souhlas, dohrál jsem VC na Xiaomi MI2 a na ovládání si jde zvyknout, stejně jako si půjde časem zvyknout na ovládání nového gamepadu od Valve či virtuální reality Oculus Rift. Člověk nesmí být lama a mít vůči čemukoliv předsudky :)
-
-
-
Počkej si na specifikace hardwaru. *3*
-