Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě osobně zatím PoE přijde jako trochu trapná vykrádačka UI z BG (vždyť i kurzor je zatím úplně stejnej) zasazená do nového světa (má potenciál, jeho kvality se teprve ukáží, ale musím říct, že mě nějak neláká "studovat" zase novou mytologii a "lore" obecně; možná je to zejména tím, že jsem se poslední dobou věnoval lore světa TES, které mi přijde překvapivě geniální *8*) s animacemi jako z Arcana a několika na první pohled zajímavými nápady v oblasti dizajnu RPG systému. Ale rád se nechám pozitivně překvapit.
  • yenda1
    Výlet do Dračího Oka, jeho pět pater, odkrytí tajemství hadího kultu a na konci souboj s princeznou Yxunomei patří k nejepičtějším zážitkům.
  • Atmosféra, vizuál a hudba Icewind Dale byla prostě úžasná. *3*

Na druhou stranu to byla jen infinity D&D tahová strategie s vývojem postav a logickými hádankami. Právě proto je myslím BG hodnocená jako lepší a je také oblíbenější.
  • Absolutně nic špatného? Já si všiml takového malého detailu - chtějí za to peníze, a i dvě kila mi za modifikaci, příjde fakt hodně, největší přínos je rozlišení, ale to vyřečily fan mody zdarma. Hele pillars of eternity budu soudit, až to budu mít dohrané, nehodlám takzvaně chválit dne před večerem, nejsem skeptik, ale nenechám se ovlivnit hypem, bg2 jsem si koupil jenom páč jsem ho chtěl do knihovny na steamu
  • VaZqeZ_EU
    S těmi postavičkami máš pravdu. Taky jsem byl nemile překvapen, že je třeba neudělali znovu (alespoň u mé družiny). Ale jinak jsem na té hře neshledal apsolutně nic špatného. Mimochodem na novém UI spolupracovali samotní hráči, a stále není finální.

Každopádně se asi většina z nás shodne, že Pillars of Eternity bude splněný sen. *4*
  • VaZqeZ_EU
    Čeština se od vydání updatuje, a stále vylepšuje. Nechci ti brát tvůj názor, na který máš plné právo, ale jen upozorňuji na fakt, že verze hry která je dnes, a verze kterou si "testoval" není už ta samá *3*
  • O čem to sakra mluvíš!? To je původní lehce upravená čeština.
  • Corvus
    Jo, tak tohle je splněnej sen. Mám Icewind Dale snad ve třech variacích a zcela určitě si koupím i tuto digitální a vylepšenou verzi. Icewind Dale považuji po Planescape: Torment za nejlepší hru na infinity enginu. I když Balduři mají širší fandovskou komunitu. Na Icewind Dale se mi strašně líbí severská atmosféra, která dýchá z každé obrazovky. Apropo každý nádherně vymodelovaný kout této hry by šel zarámovat a pověsit na čestné místo na zdi. Strašně se těším. Jakmile bude hra na Steamu k dispozici, jdu do toho!

Kurňa to je nostalgie... Nádhera! ! ! Vrací se mi zážitky. Tohle musí každý RPG pozitivní fanoušek prostě podpořit.
  • Přestože jsem si říkal, že to neudělám, koupil jsem si nedávno baldura dvojku enhanced edition, a celou dobu hraní si říkám PROČ??!!! *16* Jako výmluva, že ani bioware nenašly původní assety tak jsme se na vymodelování postaviček od znovu vykvajznuli, místo toho přidáme "zoom" zmastíme interface, překreslíme ty hezký assety mečů do vysokýho rozlišení aby vypadaly jako plastový a předěláme efekt ohně aby se neřeklo, mě nezajímá o takovéhle předělávky nestojím a zvlášť ne o icewind dale což bylo baldurs gate mínus zajímavé questy a příběh a dlouhý se zdál jenom proto, že počáteční mapy trvaly strašně dlouho, než je člověk "vysvačil" nebýt bg2 ve velké slevě asi bych si trhal vlasy, jedničku si nekoupím, radši si zahraju originál, který ani neodinstalovávám
  • Tak to je nemilé. Podobnou zkušenost mám u Flashpointu, kdy se hra občas na chvíli zadrhne při maximálním nastavení vzdálenosti. Ale to je chyba špatné optimalizace. Zkoušel jsem to na více sestavách, ve verzi Steam GOG a klasická krabice.

Alespoň, že jsou na GOG sdílní :)
  • A zmrvej to stejne jako BG? Tu sem totiz mel tu cest otestovat ... a jelikoz disponuju i puvodni hrou a ta i pres potize funguje o poznani lip ...

Navic vydavat hru s cestinou, ktera je zjevne prohnana nejakym translatorem, to je proste lol. A pochopitelne, vubec neprepoklada, ze by nekdo chtel hrat za zenskou. Ne ze bych to v EN hrat nemoh, ale kdyz uz se to lokalizaci chlubilo, tak sem to sel testnout.

Takze zajemcum vrele doporucuju se poohlednout po casacich/puvodnich instalackach/nejlepe vsak gog verzi, kde dostanou nezmrveny zazitek puvodni hry. Tohle je jen rejzovani prachu na starych legendach.
  • VaZqeZ_EU
    Ano, GOG verze se trhá taky *9* Četl jsem ale, že to někomu jede v pohodě, takže je to třeba vyzkoušet na tvé sestavě.
  • Když předělali BG1 do pravidel BG2, těšil jsem se, že jednou udělají IWD1 s pravidly IWD2. Klidně mohli i přidat prestige classes.
    Jsem trochu zklamaný, ale přesto to asi koupím.
  • GOG verze se trhá taky? ID nemám, proto se ptám. Já Enhanced verze mám rád, ale musí být nový obsah adekvátní. Originálem taky nepohrdnu :) I tak mám ještě pár her v ISO, protože nejsou ani na Steamu ani na GOG.
  • VaZqeZ_EU
    Pro mně třeba, je originální Icewind Dale nehratelný protože se mně trhá. A ano, zkoušel jsem vše, ale nejde to spravit. Takže Enhanced edici s vděkem uvítám. Mimochodem Baldur's Gate Enhanced Edition 1 i 2 se stále patchuje a vylepšuje a nové i oblíbené módy do nich vycházejí každý den. *3*
  • Kozy
    Tak přesně na tohle jsem čekal!
  • Trikrat fuj "enhanced" paskvilu, ktery nesaha puvodni hre s paradnimi mody (a dost mozna i bez nich) po kotniky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit