Přejít na výpis diskuzí
Vylepšená verze MMORPG The Secret World vyjde na konci června
9.5.2017 | Václav Pecháček
16 příspěvků
-
TSW ma skvele questy ale zbytek od sveta po mechaniky je bohuzel jen slabsi prumer.
-
to nemyslia vazne kto by chcel hrat takyto hnus v roku 2017 ? naco proste naco je nespocet zabavnejsich a hlavne lepsie vypadajuich mmo aj hoccoho
-
Tak jestli z toho udelaji RPG ktere bude moci projitelne v jednom (chapu ze krome nekterych specificky pro vic lidi navrzenych lokaci), tak by to bylo super.
-
-
však už to bylo předtím projitelný v jednom - dostal jsem se sólo až do Transylvánie :)
-
-
No, projít se to v jednom dalo, ale některé vedlejší mise byl v jednom už docela problém, já třeba začal mít potíže až v druhé polovině Egypta.
-
-
-
Pro me absolutni TOP mezi MMO! Nevidane chain questy, revolucni puzzly a mechanika, komplexnost skilu, atmosfera... o pribehu nemluve. Skvela komunita, spise dospelych lidi. Velka skoda, ze je tak nedocenena... *9*
-
Oblibena cutscena. Da si nekdo klobasu? https://www.youtube.com/watch?v=PlGKjcC9zSs
-
-
cringe
-
-
The Secret world remastered edition
-
Secret World jsem zkoušel když byl zdarma(asi na týden) těsně po vydání skvělé příběhy, super prostředí, ale neskutečně nudný soubojový systém mě nakonec odradil od toho abych investoval další čas a peníze do tohoto titulu. Pokud bude nový soubojový systém trochu k světu tak asi vím s čím strávím značnou část léta *14*
-
-
Tak to nevim za co jsi hral, ale soubojovy system patril rozhodne k tem originalnejsim (kombinace modernich zbrani a magie) a dalo se s nim slusne experimentovat. Mozna jsi jen nenarazil na build co by te bavil a/nebo dobre fungoval.
-
-
Ne, soubojový systém byl strašný. Jeden z nejhorších ze všech her, co jsem kdy hrál. Napadá mě snad jen Witcher 1, který měl soubojový systém ještě horší.
-
-
-
Fight Club: Return of the Drda?
-
-
Snad ne, SJW Grygar by dostal infarkt.
-
-
pribehove nejlepsi mmo. V dobe ksy jsem to hral, byla optimalizace nekterych lokaci a pvp naprosto tragicka
-
-
Souhlas, příběh a atmosféra jsou super, ale třeba návštěva Londýna byla pro mě kvůli trhání vždycky utrpení.
-