Přejít na výpis diskuzí
Vylepšená verze PS4 prý bude mít lepší procesor, grafiku i RAM
19.4.2016 | Aleš Smutný
175 příspěvků
-
Gratulace, konečně nepřidávají jen větší HDD *7*
-
Jasně.... To to nikomu nepřijde na hlavu. Ps neo to budu hrát battlefield 5ve 30fps proti kamarádovi co to pojede v 60? Není to trošku proti tomu proč si také lidé konzole pořizují? Ke to hloupost a vsadím na to boty.
-
-
Počkat, počkat, počkat.... A to ti najednou 30FPS vadí???? *1* Teď se teprv ukáže pravá stránka konzolisty.
-
spise ve vyssim rozliseni pri stejnem fps, ale i kdyby, copak na PC se toto odjakziva nedeje? Tam snad taky nema kazdy stejne fps.
-
-
ano, ale na konzoli je to něco jiného, chápu proč je naštvanej, na pc si můžeš snížit detaily, abys FPS dorovnal, to na konzoli neuděláš
-
-
Hehe. Né tak docela. Pokud to někdo s hraním myslí vážně, dost často hraje na nejnižší detaily nehledě na to jakej má hardware. FPS a přehlednost je to co potřebuje.
-
-
-
Četl jsi ten článek? Pokud to bude tak jak je psáno pro současné majitele se nic nezmění nikdo je nebude nutit přejít na PS4+, hry co vyjdou jim pojedou akorát ten kdo o tom uvažuje si bude moci vybrat zda si přidá a pořídí si + verzi nebo se spokojí s původní PS4 podle mě jedině výhoda pro zákazníka a jestli někomu vadí že to někomu jinému pojede lepe nebo ve vyšším rozlišení tak asi bude chtít PC.
-
-
Jasně.... To to nikomu nepřijde na hlavu. Ps neo
-
-
Jak v diskuzi bohužel vidíš, některým to přijde v pořádku.
-
-
Proc ne, vypada to na ferovy pristup. Zalezi jak bude vypadat krabicka. A jestli konecne bude nejaka ps4 exklusivita ktera by mne zaujala.
-
Hele, mám nápad pro Sony, co kdyby sestavili PC přidali na něm nálepku PS5 a vydávali takhle každou generaci každé 2 roky? Docela dobrý ne? :D
-
-
tebe je hochu škoda na games.cz. Pošli CV do Sony, okamžitě ti dají post výkonného viceprezidenta.
-
-
Podal jsem na post CEO, myslím, že místo na viceprezidenta je pro mě pořád podhodnocená.
-
-
Prese no ps4 je, levny x64 pc *3*
-
Já jsem pro. Aspoň by konzole nebrzdili PC furt.
A PS4 je PC. -
A s PS4 udělali co?
-
-
Tak jasně že je to PC, moje "revoluční" myšlenka je v tom, že bude vycházet každé 2 roky.
-
-
Mozna by vetsine expertu z teto diskuze prospelo si zjistit, co znamena PC. Ne, PS4 opravdu neni PC. Nevim, ale na rozliseni pojmu x86 a PC snad neni treba tak vysoke IQ, aby to alespon cast diskutujici zvladla.
-
-
PS4 není PC? Emmmmmm....co? Jediné co ho odlišuje od PC je OS a nemodulární HW. Pokud by tam nebyla speciální fičura která znemožní instalaci jiných OS, šel by na tom bezproblémů od Linuxu po OSX konče klasickýma Widlema.
-
Pouč nás negramotné.
-
-
-
-
-
Každý, kdo koupil PS4 a předtím se podíval na internet, musel jasně vidět, že kupuje konzoli, která nezvládá ani současně hry (to samé platí samozřejmě i o XONE). Koupit si takovýto, již v době vydání, nedokonalý produkt, a poté se divit, že ho SONY hází (a to celkem ještě slušně) přes palubu, je pokrytecké.
-
-
Jj, můžou být rádi, že je Sony nesešije dohromady protože si nepřečetli EULA jako v South Park epizodě Human CentiPad *1*
-
-
vsimli jste si, ze nejvetsi negativne smyslejici lide v teto diskuzi jsou lide, kteri PS4 nemaji? :)
-
-
jak jinak tady *3*
-
To se po netu těžko pozná, ale já například měřím 194 cm a PS4 nemám, tak na tom asi něco bude
-
-
ty asi nebudeš žádný myslitel, co?
-
-
Naopak, jsem velký myslitel vždyť měřím skoro dva metry *3*
-
-
co si tím tady kompenzuješ?
-
-
Tebe to zajímá? Jsi hodný chlapec, to se hned pozná, jen co je pravda. Jinak preferuji, pokud se o mé tělesné proporce zajìmají spíše ženy *4*
-
koho to má jako zajímat?
-
Na výšku, ne dole proboha!
-
-
-
-
-
-
Bloodborne v 60 fps a koupím si klidně dvě *3*
-
-
dovčera ti stačilo 30fps a cokoli nad lidské oko nepostřehlo
-
-
Divadlo začíná... *15*
-
Ehm co? Pokud bych si mohl vybrat tak vezmu to lepší pokud na výběr nebude zahraji si Bloodborne ve 30 fps oči se mi z toho z důlků nevypaří a ta hra za zahrání stojí, si mě zas s někým pleteš.
-
-
Kup jich 6 a třeba dáš i 4k *3*
-
-
Pokud to je pravda, spousta rozhořčených hráčů přejde na PC a na konzole se už nikdy nepodívají. Aby toho Sony ještě nelitovala.
-
-
To dost tezko. Tady je porad nejaka iluze, ze konzole si lidi kupuji, protoze nemaji penize na PC, coz je ale uplny nesmysl.
-
-
To má být protiargument? Právě proto, když mají konzolisti dost peněz, tak si teď radši koupí PC než PS4+, tohle bude spousta lidí oprávněně vnímat jako podraz a ne všichni rychle zapomínají.
-
-
ty asi nechápeš, že hraní na PC je pro někoho tabu, že ho to nezajímá, nemá potřebu vytvářet další stůl s PC a dalšími komponenty, aby to celý den chytalo prach a pak si na tom někdo hodinu hrál.
-
-
"...aby to celý den chytalo prach a pak si na tom někdo hodinu hrál." Jasně, konzole jsou na tom jinak. Počkat...
-
-
Ve vzduchu ti asi myš nebude fungovat, doporučuji jí spíš na něco položit, na stolek nebo na gauč vedle sebe, tak dosáhneš mnohem lepších výsledků
-
PC u TV s Windows a machaním myší ve vzduchu. Fuck Logic!
-
jaký je rozdíl mezi herní židlí a stolem a obyčejnou židlí a stolem?
PC si taky můžeš připojit k TV *3* -
no rozhodně se to vleze k TV a nemusím vytvářet herní stůl, herní židli, kabeláž apod. Na práci mám notebook, takže otázka je, proč bych to dělal....
-
-
-
-
A proč si je tedy kupují?
-
Tak konzolisti vsichni reagujou cenou *3*
-
-
ale ale. Tomu sám nevěříš. Takhle to nefunguje. Jako na PC jsem hrál jako dítě na střední, teď už doma nemám ani PC, takže raději si koupím za 10 novou konzoli a na to občasné hraní to bohatě stačí...
-
-
Samozřejmě že tomu věřím. Jistota, že všichni rozběhnou danou hru na stejné rozlišení/stejné FPS, je jedním z mála důvodů, proč si lidé konzole kupují.
-
-
nebuď naivní. Kvůli pár hrám lidi nebudou kupovat domů další lapač prachu. Na konzolích nehrají děti, co trollí na webu o FPS :)
-
-
Jak kvůli pár hrám? Myslel jsem to tak, že současnou PS4 prodají a koupí si PC, na které si budou kupovat multiplatformní tituly i exkluzivity.
-
-
Jak to že zase sakra lesní roh není dechový nástroj? A jaký teda? Bicí? Asi jo, někoho s ním praštit po palici se určitě dá *3*
-
PS: doufám že si uvědomuješ, že toto už byl vtip, jelikož lesní roh není samozřejmě nástroj dechový, nýbrž žesťový, pokud ne, je to horší než jsem si myslel *3*
-
Vtipné? Tady jde o vážnou věc, nedostatek flétnistů (a hráčů na dechové nástroje obecně) mezi PC hráči se může za pár let šeredně vymstít, to jsou samé struny a kytáry co ty mladé táhne, přitom lesní roh nebo hoboj jsou tak krásné nástroje *13*
-
promiň ale není to vtipné...
-
Zzz: tak jsem to zkumal a zjistil jsem, že většina pc hráčů hraje na pc, někteří také na kytaru, klavír nebo bicí, flétnistů je ovšem velice málo
-
Podle tvojí logiky asi na konzoli *15*
-
měl by ses podívat na čem většina PC hráčů hraje :)
-
Pokud říkáš hrám, co kolísají mezi 20-30 fps a nejedou ani ve fullhd "velice slušná kvalita" pak si asi začínáme rozumět, jen se holt člověk musí přeladit na konzolustické myšlenī *1*
-
Jo? A co ty PC hráče přiláká? Stabilních 30 FPS? *15* Za takových podmínek nebude samozřejmě žádný PC hráč se Sony diskutovat.
-
Chápeš, že oni nic kupovat nemusí a můžou zůstat na velice slušné kvalitě ještě rok, dva při staré verzi. Tohle verze naopak může přilákat další PC hráče třeba na Final Fantasy, Uncharted, Nier atd...
Rozhodně to zahýbe trhem a já jsem docela pro, jak nad tím přemýšlím... -
Uniká ti, že tohle bude spousta hráčů brát jako podpásovku, což může potenciálně ovlivnit jejich další kupní rozhodování. Uncharted nebo Ratchet je nebude zajímat, tím spíš že teď už nebudou mít jistotu, na kolik FPS tyhle (a další) hry pojedou.
-
proč by to dělali? Na PS4 můžou hrát pořád dál, ty co rádi novou konzolku, koupí novou konzolku. O jakých exkluzivitách se na PC bavíš? Asi těžko tam vyjde Ratchet či Uncharted. Tu indie tvorbu si můžou zahrát na každém notebooku.
-
-
-
-
-
Však o nic nepřijdou. A těm co to bude vadit si spíš koupí novou verzi.
Ta cena je pro amíky taky celkem směšná.
-