Přejít na výpis diskuzí
Vylepšená verze PS4 prý bude mít lepší procesor, grafiku i RAM
19.4.2016 | Aleš Smutný
175 příspěvků
-
vsimli jste si, ze nejvetsi negativne smyslejici lide v teto diskuzi jsou lide, kteri PS4 nemaji? :)
-
-
jak jinak tady *3*
-
To se po netu těžko pozná, ale já například měřím 194 cm a PS4 nemám, tak na tom asi něco bude
-
-
ty asi nebudeš žádný myslitel, co?
-
-
Naopak, jsem velký myslitel vždyť měřím skoro dva metry *3*
-
-
co si tím tady kompenzuješ?
-
-
Tebe to zajímá? Jsi hodný chlapec, to se hned pozná, jen co je pravda. Jinak preferuji, pokud se o mé tělesné proporce zajìmají spíše ženy *4*
-
koho to má jako zajímat?
-
Na výšku, ne dole proboha!
-
-
-
-
-
-
Já nechápu proč tahle stránka obsahuje tolik debilů. Nechápu proč člověk, co tady vyhrožoval Olejníkovi rozbitím huby, tady dál může působit.
Jinak tohle se mi moc nelíbí, mohli by aspoň vzít staré PS4 a za doplatek dát nové. -
-
jde to prodat a koupit si to nové ne?
-
-
to jo... ale bude to někdo chtít? Asi budu muset prodat dřív no...
-
-
-
Každý rok pěkně nová verze, když to jde i blbého Ajfonu za 20 litrů :)
-
Tenhle způsob vydávání konzolí je super. Prostě jako u Applu. Vyjde nova verze a software poběží líp než na starších modelech. Ale na nich pořád poběží. Modlím se aby nové playstation opravdu vyšlo. Dneska už konzole nemůže vydržet sedm osm let. Máme doma dva xboxy a mám xbox od začátku. Ovšem jestli vyjde ps o kterém se spekuluje, tak prodáváme. Microsoft zabíjí xbox za účelem nahnání lidi do ms storu a nemá už smysl mít jejich konzoli. Jakmile ps neo nebo 4.5, jakkoliv to nazveme, vyjde, tak switchujeme. Doufám, že tenhle způsob se stane standartem. Konzole jednou za tři roky nikoho nezruinuje a pokud by měla, tak vydrží se slabší modelem a bude si kupovat konzoli ob generaci. Jako u telefonů.
-
Gratulace, konečně nepřidávají jen větší HDD *7*
-
Ať je to jak chce, mně tohle prostě vadí. Je to začátek konce naší základní PS4. Očekávám, že s rostoucím počtem uživatelů té nové verze budou na PS4 vycházet hůř a hůř optimalizované hry. A já si nekupoval PS4 kvůli tomu, abych ji za 2 roky měnil.
-
A já to říkal. :)) Zpětná kompatibilita je zaručena (pokud to Sony úmyslně nesabotuje). Hry na PS4.5 půjdou maximálně ve vyšším rozlišení(1080p)/FPS(60) oproti hře na PS4. Žádné detaily tam přidávat nebudou, takže to jde velice jednoduše. Ti blbouni co tu prskají kuli "jiné grafice" a že to bude pro programátory složité. Ale prdlajs. Ta grafika je GCN stejně jako ta v PS4, procesor je stejný jen na vyšších taktech a celé to bude žrát míň protože je grafika na novém procesu (14nm vs 28nm). Takže Vám žilky praskat nemusí. Kdo chce, koupí PS4.5, ale úplně to samé mu půjde i na PS4. Jen v mnoha případech na nižším rozlišení a s menším počtem snímků za sekundu. A klidně můžou udělat i to, že i na PS4.5 pojedou hry ve stejném rozlišení/fps jako na PS4 a výkon navíc si nechají opravdu jen pro VR.
-
-
A kdo mi neveri,ze sony adroid tv dokaze u ps4 udelat z 30fps obraz v 60fps.tak se stavte v sony centru,nechte si tam pustit treba drive club.Nechte si tam dat obraz na standart a hlavne nastavit funkci MOTION FLOW na jemny,a pozorujte obekty u trate,stromi,znacky,baraky,vlaky,uvidite tu plinulost obektu,jak pri60fps.A pak si MOTION FLOW nechte vypnout,A pak uvidite ten rozdi jak u obic tv.Verim,ze si ji hned koupite.I trba tu moji 50w808c,kterou velmi k ps4 dporucuji.
-
-
Nejdrive si prectete co funkce u MOTION FLOW u sony bravia dokaze,a pak se hadejte.proste jedu vse u ps4 vpodstate v 60fps.Prave diky funkci xreality pro,a MOTION FLOW.Je to proste supr technologie.
-
-
60fps z 30fps televize zcela jiste neudela. Pouze tech 30fps vypada o neco plynuleji a input lag vzroste (v pripade tve televize) skoro na 60ms, coz je pro seriozni hrani zcela nepouzitelne. Opravdu nejde nahradit nedostatek vykonu dobrou televizi (coz ta tva navic neni). A to rikam jako konzolista.
-
-
jinak se koukni na heurece na recenze me tv,nebo na alze,co se tyce obrazu,tak ji srovnavaji k plazme.jinak co se lidem nelibi,je,ze nejsou v cene 3D brile,a dotykovi ovladac.jinak co krytizovali ohledne prehravani medii atd,uz je minulost,vse je uz ok,a ted minulipatek byl update,a je to jeste lepsi.A hrat android hry,jako real racing3 s dualshockem4 je parada.
-
-
Bohuzel vubec netusis co znamena input lag. To nema s plynulosti obrazu vubec zadnou souvislost. A narazku na nekvalitu tve TV si neber nijak osobne, jiste je pouzitelna, ale opravdu dobre TV v danem rozmeru zacinaji nekde na trojnasobku jeji ceny.
-
Protoze dual shock4 je primo podporovan v menu TV. *14*
-
-
prave si to rek,udela plynuli obraz,a lagu jsem si nevsimnul,vsimam si prave lagu kdyz vypnu prave motion flow,Tomu se rika lagy,jak kdyz koukaj clapi na tenis na staricke pixle za 10tis v hospode.Cukanice jako krava.tohle je funkce pro rychli obraz a sceny,fodbal,formule,tenis.A prome jednoznacne pro hry.
-
Ha ha ha ha ha ha *1* *1* *1* *1* *1* .ani nahodo,jsi slepec slepcu.zadny lagy.to mazna u samsungu.
-
-
-
-
-
Mě to neva, pokud v tom vyudím nějakou relevanci tak pořídím po 3 letech vypláznu dalších 8k za nové zařízení dělám už u mobylu. Tak proč bych to neudělala u konzole?
-
-
vyudíš natom cokoli, klidně kus prasete, když dáš ps do nějaky plechový krabice a zapneš třeba W3. Jen koukej vypláznout prachy a moc o tom nepřemejšlej, to je cool, děláš to tak u mobilu, tak je to prostě supér, hlavně nebejt socka a kupovat, nááájs
-
-
Tak mě nevadí dávat peníze za svůj koníček, furt lepší než to dát za cigára nebo chlast(nemluvím přímo o tobě, neznám tě) ale zas tak velká investice to není na 4-5k prodám starou ps a novou mám hned kolem 6k
-
-
kurnik, dnes jsem utratil za chlast litr :D
-
-
To je ještě dobrý lidi co chlastaj první ligu to dávají za trojnásobek
-
-
-
-
-
uz zbejva jen predposledni krok pred konecnou fuzi, prejmenovat to na personal station *1*
-
-
a vynaleznout znovu myš *1*
-
-
To je tak, že lidi musí mít všechno hned a stejně na tom nemají co hrát, protože na týhle generaci kromě remasterů skoro nic není. Ten kdo si v klidu občas zahraje na minulé generaci konzolí se tomuto může jen smát, tak se z toho lidi nezblázněte a jděte raději ven na procházku... *2*
-
-
jj, nejlepší generace byla PS2:) A to není nostalgie:)
-
-
Jj, PS2 byla best, navíc hromady exkluziv her
-
-