Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc ne, vypada to na ferovy pristup. Zalezi jak bude vypadat krabicka. A jestli konecne bude nejaka ps4 exklusivita ktera by mne zaujala.
  • Dnes jsem v JRC hrál 2 tratě z dema Drive Club na PS4. Počkám si ale na PS4 +, nevadí mě, že bude o něco dražší, obzvláště pokud bude výkonnější. Nebráním se Full HD a více než 30 FPS. Počkám až v Prosinci vyjde GT Sport.
  • Jasně.... To to nikomu nepřijde na hlavu. Ps neo
    • PanS
      Jak v diskuzi bohužel vidíš, některým to přijde v pořádku.
  • Jasně.... To to nikomu nepřijde na hlavu. Ps neo to budu hrát battlefield 5ve 30fps proti kamarádovi co to pojede v 60? Není to trošku proti tomu proč si také lidé konzole pořizují? Ke to hloupost a vsadím na to boty.
    • Počkat, počkat, počkat.... A to ti najednou 30FPS vadí???? *1* Teď se teprv ukáže pravá stránka konzolisty.
    • spise ve vyssim rozliseni pri stejnem fps, ale i kdyby, copak na PC se toto odjakziva nedeje? Tam snad taky nema kazdy stejne fps.
      • ano, ale na konzoli je to něco jiného, chápu proč je naštvanej, na pc si můžeš snížit detaily, abys FPS dorovnal, to na konzoli neuděláš
        • Hehe. Né tak docela. Pokud to někdo s hraním myslí vážně, dost často hraje na nejnižší detaily nehledě na to jakej má hardware. FPS a přehlednost je to co potřebuje.
    • Draken69CZ
      Četl jsi ten článek? Pokud to bude tak jak je psáno pro současné majitele se nic nezmění nikdo je nebude nutit přejít na PS4+, hry co vyjdou jim pojedou akorát ten kdo o tom uvažuje si bude moci vybrat zda si přidá a pořídí si + verzi nebo se spokojí s původní PS4 podle mě jedině výhoda pro zákazníka a jestli někomu vadí že to někomu jinému pojede lepe nebo ve vyšším rozlišení tak asi bude chtít PC.
  • Draken69CZ
    Bloodborne v 60 fps a koupím si klidně dvě *3*
    • dovčera ti stačilo 30fps a cokoli nad lidské oko nepostřehlo
      • Divadlo začíná... *15*
      • Draken69CZ
        Ehm co? Pokud bych si mohl vybrat tak vezmu to lepší pokud na výběr nebude zahraji si Bloodborne ve 30 fps oči se mi z toho z důlků nevypaří a ta hra za zahrání stojí, si mě zas s někým pleteš.
    • Kup jich 6 a třeba dáš i 4k *3*
  • Tak je to na 100proocent,viz konzolista.cz.ja jdu doni,mam sve skusenosti s konzolema,jak s ps2 tak ps3.zadna nevydrzela celou dekadu,protoze prvni typy se vzdy uskvarili.ps2 21tis po 2 letech umrela dvd mechanika,nebo tak,pak druha ps2 za 8tis ta vydrzela az do konce,takze si to spocitejte.To sami ps3 16500kc po dvou letech se uskvarila,pak jsem kupoval ps3 slimku s uncharted2 a ta vydrzela az do ted.pak jsem koupil ps4 s Killzone za 11590,a jestli vydrzi tak ji prodam za naky peniz,nebo si ji necham,a koupim i neo ps4,kazdopadne natom vydelam,a jeste dostanu vykon navic.Furt lepsi a levnejsi nez kupovat 4 grafarny za 6 lety ciklus konzoli.Proste jako pro fandu pska je to supr,protoze jedna konzole nikdy celi zivotni ciklus nevidrzela.aspon me ne.
    • Hele nic proti PS4, ale ty bys udelal lepe, kdyby sis zaplatil nejake doucovani cestiny.
    • Tak si tech PS4 kup aspoň 5, vyděláš ještě víc.
    • "4 grafárny za 6 let"

Tenhle člověk je placenej troll?
      • Co znam lidi v okoli,tak urcite ano,hold s mysi je hnus hrat v
        30fps.a pocitam to do vydani gta5 pro pc,takze 4grafarny.prome gta5 minula generace ps3 skoncila.Jinak kdyz vysla minula generace konzoli ps3,tak v te dobe 2006 byla nej gtx8600myslim *3* .
      • ne, pouze ul je zkratkou unbelievable *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit