Přejít na výpis diskuzí
Vylepšená verze PS4 prý bude mít lepší procesor, grafiku i RAM
19.4.2016 | Aleš Smutný
175 příspěvků
-
Proc? Vzdyt to neni povinne? Vsechny hry i nove ti pojedou jako doposud. To ti vadi, ze nekomu, kdo vysoli dalsich 10 litru pojedou lepe?
-
alebo to bol plán od začiatku a len niekto nepochopil ako svet funguje ... mno ...
-
Nebreč. Na hry za 1600 máš ale na novou konzoli už ne?
-
Uz konecne zjistili co pustili na trh za brak (PS4) a snazi se to zachranit.
-
Tohle je podraz. Už nikdy si playstation nekoupím a to sem jeho velký fanoušek.
-
no-rovinu som čakal že sa niečo takéto stane od začiatku ono to totižto dava celkom dosť zmysel kedže celé srdce konzole je postavene na štandardnom x86/64 cpu a úplne normálnej grafike
-
to teda je, jsem rád, že jsem si PS4 nakonec nekoupil a po tom co předvádí Sony asi ani nekoupím
-
otázka ja či to bude vôbec ZEN architektúra ... ono je zen dosť inač koncipovaní ako jaguar / bulldozer (whatever)
-
je to zm*dství.. ať si každej říká co chce. Další důvod hejčkat si doma high-end PC.. a to mám doma obojí jak konzoli tak počítač
-
Spíš si myslím, že když "zen" dožene i3, top verze i5, budou rádi...
-
osobne sa na toto NEO (i keď ten názov neznášam už dnes) teším a dúfam že ho stihnú uviesť pred FF15
-
prečo "podpasovka" ... lepšia grafika pre výkonnejšom HW je v PC svete bežná prečo by to malo vadiť na konzolách
-
Tak pokud pujde jen o framerate tak budiz. Ale jestli bude i "lepsi" grafika tak to bude docela podpasovka. Nehlede na to ze vyvojari z toho budou mit urcite radost.....
-
nepodstatné ... amd a výrobca (fabrika) môžu spustiť exkluzívnu výrobu pre sony samozrejme ak sony záplaty (podobne prípady sa stali už predtým pozri si čo urobili intel a apple pri uvedení prvého macbook air) .... a amd určite ma funkčné prototypy a testuje hromadnú výrobu procesorov na 14nm a grafické chipi pravdepodobne už veselo vyraba
-
hm, o procesore by som nevravel, AMD este nema vonku 14m CPU, plan je koniec roka, a apu az zaciatok 2017