Přejít na výpis diskuzí
Vylepšené Baldur’s Gate má trailer, preloading už začal
23.11.2012 | Adam Homola
62 příspěvků
-
bude verze pro ipad v cestine??
-
Tak že bych konečně někdy zahrál Baldury? Když mně nějak nebaví hrát rpg, kdy ovládám více postav. Proto jsem taky s té slavné doby Black Isle/ Bioware dohrál jen Fallouty... Ale třeba se hecnu :-D
-
-
Vždyť to můžeš hrát sólo :) Jen jeslti to zvládneš *3*
-
-
No nevim, solo v prvním díle, kde je cap kolem 6-7 levelu. Leda s XP cap removerem a farmit sirény... .)
-
-
Se zlodějem zívačka, nebo dualclass cleric/ranger, se zlodějem je bg1 až moc lehký
-
já to solo dal za war/priest pokud si dobře vzpomínám
-
-
-
-
A nebo na GOGu původní za 5 euro a šlapat to bude pod Win7 taky
-
Hmm koukám že většina lidí tu má negativní názory.To asi nikdo z nich nezkoušel hrát multiplayer s kamárádama.Jinak by věděli, že stojí za starou bačkoru, která někdy funguje a někdy zase ne.Kdy čas zprovozňování byl 2x delší než celý hraní.
-
Plánoval jsme koupi hned po vydání, ale teď zdá se raději počkám na zhodnocení nového obsahu. Pokud ho bude pomálu nebo za to nebude stát, nemá cenu pořizovat BG po třetí. (nehledě na to, že původní hra s Tutu módem nebo widescreenem vypadá stále nádherně).
-
-
s widescreen modom mi to padalo anedalo sa to dobre hrat:( dufam ze toto bude dobre fungovat
-
-
BG a BG II mám doma v krabicích - temkrát to byla famózní úžasná hra. Ale od téhle Enhanced Edition jsem očekával víc. Nové questy / rozšíření a postavy jsou super, nový dabing je fajn (i když zrovna ten mě žíly netrhá) a vyšší možnosti rozlišení jsou taky dobrý. Ale grafický kabát stojí na dnešní poměry za starou belu. Ohledně vizuálu jsem čekal mnoherm víc. Pro pamětníky a nadšence původní verze je BG EE povinnost a ukápne i slzička vzpomínek na dobu, kdy ještě nebylo úplně všechno rozkradené, vytunelované a podvodně prodané - ale nevím nevím, jestli BG EE chytne dnešní pařmeny ... přecejenom vizuály her jsou dnes úplně jinde. Kdybych měl hodnotit hru jako neznalec původné verze jen podle traileru, řekl bych - LEPŠÍ INDIE HRA - tak maximálně za 199,- Kč. Ale co .... stejně si Baldur’s Gate: Enhanced Edition koupím *14*
-
-
ja si naopak myslim, ze ta grafika ma sve osobni kouzlo i v dnesni dobe, kdy je vse slozene s trochou nadsazky z trojuhelniku a potahnute texturou. prave tahle rucne kreslena grafika je pro me tisickrat hezci, nez novodobe pokrocile 3D enginy, ktere se snazi vypadat co "nejrealisticteji", ale pri prvnim pohledu hned clovek vi, ze je to jen pocitacova grafika. ale chapu, ze je to asi i osobnim vkusu a kazdemu se libi neco jineho ;) myslim, ze vic nez grafika dnesni hrace odradi obtiznost hry, ktera se uz dnes moc nenosi.
-
-
obtiznost a spousty cteni.. vzdyt texty v BG1 a 2 by dohromady vydaly na slusnou knizku a dost casto se v tech rozhovorech skryva i reseni questu
me osobne odrazuje fakt, ze bych musel hrat jen prvni dil, nedavno jsem rozehral BG: Trilogy a nejvic se mi na tom prave libi, ze jsou oba dily spojene v jednu hru.. tady bych musel rok a pul cekat, nez se dostanou ke dvojce -
-
Navíc pokud se nepletu, tak v Trilogy je taky vyšší rozlišení a spousta vylepšení. A zadarmo...
-
-
-
heh ked som prvykrat videl mapu v BG tak som len slintal ze ako neskutocne krasne to je zakreslene vtedy som neveril ze nieco take moze byt
-
-
Bojím se, že tento RPG skvost nějak zpackají ... :(