Přejít na výpis diskuzí
Vylepšené taktické prvky v Rainbow 6 Patriots
12.11.2011 | levis
50 příspěvků
-
takova srracka to je moc toto jak to muze nekdo chtit nebo si zahrat? zlatej battlefield 3 to je super hra realisticka grafika, zvuk a realne zbrane dokonce totalne realnej rezim umrti taky se mi libi za tam konecne dali realne niceni tanku a aut
-
-
No vidíš. A já si zrovna pod pojmem realistická akční hra představím první tři díly Rainbow Six a nebo čtyři díly SWAT. *3*
-
-
Souhlas, jeste bych do vyctu pridal The Regiment, sice to nemelo peknou grafiku a rozsah swat nebo R6, ale i tak jsem u toho vydrzel dlouho. Duvod byl jeden a to jednoducha a relativne ucinna taktika uvnitr budov + jeji vycvik.
-
-
-
Call of Six holt poslední díl byl Raven Shield jenže to byl rok 2003,když teda nepočítám datadisk co k němu vyšel
-
-
dva datadisky ..
-
-
království za remake stařičkého Seal Team
-
Slušný start? Cha cha! Já bych řekl, že to je pěkně na kosočtverec a už jen tenhle článek mě přesvědčil o tom, že série Rainbow Six je mrtvá. Škoda, další zářez.
-
-
Taky me zarazi tenhle pristup kterej jenom podporuje zjednodusovani her. Doprkynka koho to muze bavit kdyz vidi protivniky skrz zed. Jako pochopim nakej senzor tlukotu srdce ale tohle ne. Osobne ani nechci mit nic spolecnyho s hrou ktera se takhle podbizi.
-
taky me zaráží že redaktor to nezvozil a misto toho vychvalil
-
-
videl jsem tu prezentační misi a pusobilo to hodne jako koridor, ja vim byl to most ale stejne mam takový pocit ze hra bude vicemene koridorovka
-
-
tak koridor a arkadu uz nam ukazali ve Vegas 1 a 2 ... proste tyhle hry nema smysl tlacit pres pribeh ... chce to mapu/dum/komplex, nekolik vstupnich a extrakcnich bodu, cil a podminky uspechu a absolutni volnost ... pokud budou mise nejakym zpusobem propojene na pozadi, tak oka, kdyz to budou uplne nezavisle mise tak taky dobre ..
-
-
"mapu/dum/komplex, nekolik vstupnich a extrakcnich bodu, cil a podminky uspechu a absolutni volnost"
presne tak, navyše s takto koncipovaným prostredím, je lahké sa stotožniť a ak hráč dostane chuť môže si zvoliť konkrétnu mapu, nastaví si obtiažnosť, počet nepriatelov a hrať bez príbehových kecov a predhraných scén. Najradšej mám misie v podobe nejakej budovy alebo komplexu budov v otvorenom teréne, takže je možné obísť a prehliadnut si celú budovu (odstreliť hliadky na balkónoch:) atď) a zaútočiť z rôznych smerov...
Jednoducho ma baví fakt, že tu mám pred sebou nejakú budovu plnú po zuby ozbrojených teroristov a všetko čo sa odteraz udeje závysí iba odomňa, od mojej šikovnosti, taktického myslenia i reflexov a nie od scriptov alebo predstáv autorov hry.
-
-