Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NonSuch
    aaaaa, proc jen jede ten preload tak pomalu :D ty podzimni slevy dostaly steam jako uz tradicne do kolen :D
  • Chcem sa spýtať neviete mi poradiť mam nainštalovanú hru Batman Arkham city včestko pekne šlape ale nejde mi Windows LIVE ked som v hre, tak skušam Home a nič nereaguje aj som to nainštaloval z prvedošlej verzie Batman Arkham Asylum mam ho v pc, ale nič treba to niekam inam nainštalovať alebo aky postup by som mal zvoliť aby mi to šlapalo ďamujem...
  • Proboha co tu vseci resite. V DX9 to vypada uplne stejne jako v DX11,tak zapnu DX9 hodim vsechno na plno ,zapnu physx a hraju uplne bez problemu.
    • Heh tady nejde o to, ze ty si to zapnes na DX9 das vse na full, zapnes physX a jedes bez problemu. Jiny se s tim smirit nemusi a uz kdyz investoval treba do grafiky co ma DX11 tak by si rad tu hru v DX11 zapnul. Ani o tohle tu ale nejde. Jde tu o to, ze nekdo dolozi hru, rekne ze se vyplati pockat kvuli vychytavkam a kdyz lide pockaji, hru si koupi tak musi polevovat. Ktery zakaznik v dnesni dobe chce polevit ze svych naroku? Kdyby si mel firmu na prodej tricek, vyrobce ti rekl ze ti doda 2000 tricek do mesice, ze se by to mohlo byt do 14 dnu ale tim ze se to prodlouzi, tak ti udelaj potisk tve firmy zdarma.....ty bys pockal, zaplatil za zbozi a popis tricka nazvu tve firmy by byl obracene? Libilo by se ti to? Lide si nestezuji ani tak na chyby, mohou se stat, lidi uz nebavi stale kupovat hry, ktere jsou jeste k tomu problemove a pak nekdo prohlasuje neco o piratstvi. Ja vydat problemovou hru, ktera bude behem roku mit 5 patchu a jeste machrovat a brat si do huby piratstvi tak se stydim(nemluvim ted o Batmanovi ale globalne). Proc ja jako zakaznik, ktery si koupil vyrobek(zbozi) za plnou cenu a ocekavam kompletne funkcni hru bych mel slevovat ze svych naroku tim, ze kdyz si zapnu DX9 a dam vse na full je to stejne jako bych si zapnul DX11? To potom ten DX11 nemusi byt ne?
  • trolo
    mozem sa spytat niekoho kto pouziva steam preco hra neni na steame? mal som ju tam normalne aj moznost si predobjednat s 20% zlavou ale cca pred 5 dnami zmizla a ukazuje ze hra nieje dostupna v mojom regione or bla bla bla.... to akoze stiahli batmana pre slovakov zo steamu? :D
    • no mě už se to na steamu nějakou dobu preloaduje :-D jenom to jede strašně pomalu
  • A když jsem před měsícem psal, že roubovat DX11 na Unreal3 engine je nesmysl, tak jste mi nevěřili.
  • Achjooooo nevíte co mam delat ??? hele mam XPčka myslíte že proto mi to nejde ?? kdyz spustim instalaci tak se to uinstaluje a potom by to melo napsat vlozte 2cd ale u me nic a pak se to dokonci a napise ze nemam nejaky windows installier package ( ktery sem si mimochodem stahnul asi 5x jo nejnovejsi ) a furt nic prosim poradte jo a myslite ze pomuze kdyz si nainstaluju 7mičky ???
  • Hmmm tak hlavně že sem si kupoval GTX560 kvůli batmanovi a BF3 a nakonec si toho batmana ani hned po vydání nemůžu užít naplno.... :////
    • jop a při troše smůly ani ten BF3 *7*
  • Tak řeknu chci dělat infantilni konzolovity blbiny bez jakyhokoliv pokroku a prestanu si na neco hrat ne?
  • snad to pojede dobre na GTX 275, Akrham asylum jelo na plny v klidku
    • Mam taky GTX275, vse na max, AA FSAA high (zkousel jsem i 2x msaa), Physx off:

MIN: 41 MAX: 120 AVG: 82

A ted! - s Physx na Normal (High jsem radeji nezkousel):

MIN: 17 MAX: 55 AVG: 34

Takze to Physx dava docela zabrat *13* Dival jsem se jeste jestli to jede opravdu na grafice a jo, holt asi my se starsima gk budeme muset Physx ozelet, i kdyz to v Batmanovi dost pridava na atmosfere a meni to hru (v Arkham Asylum byly casti se Scarecrowem uplne jinaci). BTW je to legalni verze, takze crackem a tak to neni..
  • 560 je slabá... nečekej zázraky
    • Mam 460ku a všechny hry mi jedou na nejvyssi mozny detaily, tak tu nepycuj
      • Ty mladej, prosimtě, hnedka nenadávej... a k tomu že ti jede všechno na maximum :D:D: trošku lol...

Ono není na maximum s grafikou 460 a s grafikou třeba 480 :) Vypadá to trošku jinak :) Tak se uklidni :)
      • Hej presne tak, mam taky 460 a naprosto bez problemu si zahraju vse (jasne BF3 mi nejede na ultra mega hyper detajly, ale uplne na pohodu na vysoke) takze 100% souhlas.
        • Tak to jsem nemusel 460 měnit za 560 Ti. Vlastně se mi to ale vyplatilo, protože teď si skutečně můžu vše zahrát na plný detaily fe Full HD. S 460 to v některých hrách prostě nešlo:)
      • Minecraft fan? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit