Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdravim, muze mi nekdo poradit? koupil sem si originalku collectors edici .. takze sem si pres xbox live nahral dlc skiny to je ok .. jenze ve hre se pak nemuzu do windows live prihlasit protoze to chce aktivacni klic samotne hry to by bylo ok protoze ho samozrejme mam jenze on se do tech chlívečků nevejde ... sem docela nasranej prtooze jak uz tady nekdo zminoval ze clovek za to fakt da prachy, prachy chtej to je jasny, ale jestli ti to pak bude fungovat to uz je prej tvoje vec ... ale hrozne se pak divej ze se procentualne rozrusta warez .... no abych se vratil k tomu tematu muze mi teda nekdo poradit nebo mate to taky tak ? nevejde se to tam o jedno pismeno
  • Na hru se těším jako 15. letej kluk už tý doby co jsem se zaslech že bude. Nejdřív mi vvojáři řeknou že vyjde 15 listopadu tj. měsíc po tom co na konzoli. Pak mi řeknou že vyjde 25. Tak čekám... a když už jí teda dneska držím v ruce tak si ji ani pořádně neužiju. Děte se vysráááát.
  • Erien
    Tady lidi píšou, že hra není na Steamu. To teda vážně nechápu hru mám na Steamu jako digitální kopii. Jinak hra je super, trošku mrzí, že nejsou cz titulky, textů je tam opravdu hodně, ale jinak s hodnocením které dostává zatím souhlasím. :)
  • No a aj pre toto hram v poslednej dobe vacsinou len indie hry. Clovek si zadovazi nejaku novinku, zisti ze su s tym len problemy a musi cakat na patch, prejde ho chut to hrat a radsej si zapne nieco originalne s peknou stylizaciou, a zabavnou hratelnostou s cim niesu takmer ziadne problemy. Pri Super Meat Boy, The Binding of Isaac, LIMBO, World of Goo a mnohych inych si urcite uzije clovek viac zabavy nez pri cakani na dalsi patch alebo pri laborovani s konfig suborom pre RAGE...
  • A čtenáři games.cz doporučují hrát zadarmo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit