Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jeden by rek, ze kdyz je to hra o piratech, tak si daji na vode zalezet. no nic no
  • Nevim no .... na tu grafiku se musí koukat z jiného úhlu, takový mají prostě Piraně vkus a svým způsobem to připomíná dobrý časy z G 1,2, protože i když byla grafika v těchto hrách nic moc, pořád byla na svou dobu neuvěřitelně detailní, skoro všechno co se válelo někde na zemi, stole bylo aktivní, stejně tak i všechny možné aktivní prvky okolo a s hrdinou se potom člověk hodně sžil, protože mu potom postava nepřipadala jako hloupá loutka, jako je to ve většině RPG dneška.
    Ale přece na mě Risen 2 z toho videa působí tak nějak víc odtažitě od hráče a je tam kladen větší důraz na okolní postavy a celkově je to takové epičtější a méně komornější (už jen že je tam nějak moc cutscén). Což ve mě vyvolává menší obavy, že se to moc fandům líbit nebude.
    • tak to nesouhlasim, Grafika u Gothica vždycky patřila mezi hi-tech, málo kdo dokázal hru spustit s plnejma detailama a museli jsme si vždycky rok počkat, než se zlevnilo kvalitní hardwarový železo.
      O grafiku nejde. Jinak je mi hlavní hrdina dost nesympatický.
    • Jsem obrovský fanoušek Gothiců a to dokonce i trojky (komunita jí v podstatě opravila) a na Risen 2 se moc těším. Ano je trochu jiná, ale Gothic feeling má stále. Kdo nevěří ať si zkusí betu:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit