Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si to koupím i tak, není nutno mi opotřebovávat kolečko na myši.
  • Jako hosi s veskerou uctou k vam musim rict to co jste provedli s WoWP je takova ptakovina ze zustava rozum stat .... Zapnu discovery tam reklama na wargaming zapnu primu reklama na wargaming otevru games vsude pripominani kravin od Wargamingu otevru level zase wargaming... Kdyby to byla dobra hra aspon ale to je takova blbost ze az proto to je trapny... Jako vazne to si nekdo dobrovolne nainstaluje misto WT ? (Nezlobte se na me ale tohle muselo byt zaplaceny...reklamonavod...)
    • bobsh
      Co přesně je špatnýho na tom, že by to bylo zaplacený? Přijde mi teda rozhodně lepší mít v časopisu zaplacených 16 stran o hře, který třeba někomu přijdou vhod, než tam mít 16 stran reklam na spořitelnu a energy drinky (z kterých by určitě káply větší peníze).
    • Matthew1J
      Déjà vu jak krááva... přesně toto vlákno už jsem nekdy nekde četl. Enom si nemožu vybavit kdy a kde.

"Příspěvek obsahuje zakázané slovo kráva" are you serious?
    • Tsss vždyť to je BONUS, DÁREK.. 16 stránek navíc!!! Všechno co je zadarmo je přece fajn ne? Příště bude k levelu igelitovej pytlik s hovnem, taky zadarmo, neber to ;)
      • GlaDOS
        I ten pytlík s hovnem můžeš vyhodit. Kromě toho, mohl bys ho zapálit a dát někomu před dveře, takže by to nebyl až tak neužitečný dárek.
        • No myslím že jsi to vystihl - i pytel sraček je užitečnější než těch 16 stránek ;)
  • nj zase nekdo neprodelal skoleni: vkladani clanku do RS :D
  • To je super že vyšel další level ale na fb jsem vyhrál soutěž psali že mi pošlou hru na PS3 v pondělí jsou to 3 týdny a stale nic nedošlo
  • Vdaka za tradicne dobry level. Kupujem ho aj nadalej, ale nepozdava sa mi priestor pre WoWp...
  • Je nutné, aby reklama zabírala půl stránky?
    • Je.
  • Veskoslav
    No myslím, že tady někdo špatně editoval nový článek a místo krátké ukázky sem hodil celý:)

Osobně mám přečteno. Jsem spokojený, jenom mi vadil příliš veliký prostor WoWp.
  • Botanicula ? WTF ? Hra která byla před měsícem na Humble Bundle ? Teď je tam ARMA, takže jí zřejmě můžem čekat v příštím čísle ....
    • Já s Botaniculou nemám problém. Nepotřebuju staré AAA tituly, hlavně něco zajímavého/originálního. Původně jsem si chtěl level kupovat Level i kvůli doplnění mé herní Steam knihovny, ale teď se fakt víc těším na články. I kvůli recenzím v Levelu (Last of us...jsem vyměnil stolní PC za PS3 (+ notebook).
    • Big_Pete
      nvm, ja to treba nemam a hrat to ani nechci, ale muzu to dat treba segre...
    • septicflesh
      Kupuješ časopis kvůli plné hře? Já teda kvůli super tématům. A hlavně pokud si svážu tenhle ročník, může mi posloužit i jako skvělý vzorník papíru *1*
      • Tak ja kupuju casopis i kuli "casopisu" Ale plna hra je taky dulezita cast ! A v tom ted level selhal. :/
        Skoda, noo. :( ( tedy alespon pro me)
      • No na HB to bylo, celá Amanita kolekce. Kdyby tam nebyly hry, které stejně už každý má, mohl by ten časopis být třeba levnější
  • že botanicula ty vole tak to je trapas xD score dava pecky jako gears of war a oni že BOTANICULA to je co *15* to neni nahodou freeware? *15*
    • jnsCZ
      Ještě nám prosím napiš něco o Bětce Trojanové :)
      • No jo, Alžběta je kus, určitě hezčí než třeba Grygar a navíc určitě ani neni taková feministka jako Lukáš ;-)
        • Mart9
          Tondo *1* *1* , to je příspěvek roku!
        • Thorar
          Možná hezčí než Lukáš Grygar, ale určitě ne hezčí než Petr Poláček!
        • Oba dost podporují Anitu Sarkeesian takže máš smůlu.
      • ano ve score maji krasnou alzbetku ale v levelu jsou všichni ošklivi *11*
  • Tak tohle si určitě nekoupím. Pro mě je Level (Score, Gamestar atd) už mrtvý, 90tá léta jsou jaksi pryč, bohužel...
    • Navíc od nynější redakce, která ani není schopná vést web.
      • naopak jsou schopni vest web A JESTE k tomu delat casopis na velice solidni urovni...ze neco nekdy nestihaji da asi rozum ne, kdyz toho delaji dvakrat tolik *7*
      • Vždycky to může být horší např. EG a jejich pluskovaní vlastních příspěvků, aby nebyli v mínusu a mínuskovaní negativních na redakci..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit