Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aktivace i registrace zrušena, DLC pro všechny, takže ti co koupili originál mohou jedině plakat.
  • Nevím, proč klobouk dolů, optimalizační patch bych bral jako samozrejmost. Ja bych spis ocekaval nejaky poradny DLC, ktere by radne nastinilo pokracovani Witchera 3. Kvuli změně Geraltovi vizáže to opravdu znovu instalovat nebudu.
    • Nikdo tě hochu nenutí to instalovat znovu... Pokračování Witchera je nastíněno více než dost a pokud si sledoval pořádně příběh tak víš dost informací.... A btw Jestli si myslíš, že ti někdo po pár týdnech od vydání naservíruje parádní dlc, tak jsi dost naivní...
  • Hlavne zaver hry ja naproste zklamani. Kdyz sem si ve 3. kapitole konecne vycraftil Draug armor, s radosti jsem se pustil dal do pribehove linie a co se nestane??? Jeden priblblej rozhovor politiku, pak v JEDINEM souboji porazit draka a nasledne stupidni epilog coz je jeden...JEDEN... blbej rozhovar a KONEC... Co to jako ma byt??? To je naprosty VYSMECH. V porovnani s Witcherem 1 je cela tato hra jen priblblou karikaturou na Witchera. Jedinou vyjimkou je 1. kapitola, ktera si jako jedina udrzela puvodni naboj.
    • Zkus si nekdy precist puvodni knihy Zaklinace nez tu zacnes neco pyskovat o vysmechu a o karikaturach. :) Naopak je to velice povedene a treti kapitola se mi libila.
    • Preed
      Nesuhlasim,je sice pravda,ze moznost ukoncit hru v podstate okamzite ako zacne 3 kapitola je trochu divne,ale pokial som porobil side Q,pocraftil veci tak to tiez zabralo nejaky cas,jasne mohla byt trochu dlhsia ale osobne mi to nevadilo a tiez nesuhlasim s tym,ze pribeh je slabsi oproti jednotke,ako tu niekto pise v dalsom poste,pre mna osobne bola jednotka dost slaby odvar Spawkovskeho sveta,dvojka sa tomu(kniham) priblizuje ovela viac a podla mna dokonca
      vyrovnava(politika,vela postav,komplikovany dej)
    • fallout
      První a druhá kapitola je super... s trojkou souhlasím... trošku pokažený konec. *9*
      • Ten závěr byl opravdu kapku rozpačitý. To tam ten epilog ani nemuseli dávat, když trval 5 min. Vysvětlování bylo velice zajímavé, ale herně tam vlastně nic nebylo. Otázka jak moc se projeví rozhodnutí během hry právě do toho epilogu. Celkově mě příběh dvojky lehce zklamal a na ten v jedničce určitě nemá. Tam bylo vyprávění mnohem větší a zásadnější. Vypadá to, že Zaklínač napodobí mnohé trilogie, kde prostřední díl je spíše na vyplnění a předzvěst velkému konci. Hratelnost a atmosféra je parádní, ale příběh jsem čekal silnější. Moc politiky a málo fantasy epičnosti.
        • to je prave super...to neustale zachranovani sveta uz mi leze krkem....stejne jako v drakensangu je zaklinac komornejsi, resi si sve politicke cachry a proto je super
          • Drakensang jsem projel, ale neřekl bych, že je nějak moc komorní. Ten hlavní padouch/mág tam rozjíždí slušné věci. Tam byl výborný příběh.
  • čepičky a oblečky pro Geralta...a tim se tu kochá hromada lidí, co v předchozích diskuzích ke hře přitakávala nad skvělou synchronizací hry a reáliemi Sapkowskiho knížek :-D

    Tak štěstí, že vedle těchto ptákovin se autoři snaží i o optimalizaci a technickou stránku hry
  • Ad "klobouk dolu" teda nevim, ale me uz druha zasadni zaplata kratce po vydani prijde spis "vydali peknou sr.a.cku a ted to rychle zehlej". A ze je to zabugovany jak svin, na to sem narazil uz v prologu ... a pak se divej, ze si to lidi stahnou, protoze kupovat zajice v pytli ...

    Optimalni je SW/gamesky/... hrat az tak rok po vydani (a specielne kupovat), to uz se vi, jestli to stoji za hovor a taky se vi, jestli uz sou opraveny vsechny chyby.
    • fallout
      Ty jsi mi taky optimální frajer... stáhneš hru a protože tě bude bavit tak ji dohraješ. (logické) Ale, že potom dohrání budeš čekat rok aby sis ji mohl koupit, tak to vykládej Santu Clausovi až mu budeš sedět na klíně... *1*
      • Mno pro tvoji informaci, mam tu tak +- 200 originalek, vsechny kupovany za max 500Kc a vsechny davno potom, co sem hry dohral. Proc? Protoze litr a vic mi prijde velmi neadekvatni cena za 5-10 hodin zabavy a predevsim dalsich 1000 games sem nainstaloval, odehral hodinu az dve a smazal je. Bud proto, ze to byla kravina nebo proto, ze se to kvuli chybam nedalo hrat. Mezi tema originalkama lezi i par takovych, ktere jsem ukvapene koupil po vydani hry - napr Gothic 3, a pak si rval vlasy, ze je to zabugovany jak svin, a nikdo to neopravi.

        Jednim z primarnich duvodu je neduveryhodnost recenzi. Pro zajimavost napr World of Tanks ve Score. Recenzent odehral celych 44 bitek ... lol. A dal tomu 81%. Samo na novinarskym acc kde dostal k dispozici vse, co musi bezny hrac horko (a nekdy tezko) levelit, takze vubec nemoh pocitit spatne fungujici balanc ... (ono kdyz nekdo hend od zacatku ma vsechno na max ...) nebo flustraci z de.bi.lnich spoluhracu ... a navic napsal do recenze kraviny a nepravdivy informace. V tomhle pripade to zatracene dobre vim, protoze sem od uzavreny bety odehral par tisic bitek. Ale co u her, ktery sem nevidel? nedelam si iluze, pisou uplne stejny kraviny a uplne stejne nadhonocujou kvalitu.
      • Autor řekl, že "lidi si stahují", ne že to udělal on. A má pravdu, že pořídit hru se vyplatí až tak po šesti měsících (12 mi přijde dost dlouhých, ale proč ne...)

        Dřív, než zas začnete spojovat můj nick s mím charakterem, tak zkuste sami zapojit gray matter.
  • Směšné, příspěvky týkající se warez piráctví se zde klidně povalujou, ale jen se stačí lehce dotknout kritiky games.cz/redakce, tak je příspěvek nekompromisně smazán a uživatel často končí s banem. Jo takto to dnes chodí
    • sleepless
      Zadnou kritku nemazeme, za pripominky jsme radi. Samozrejme musi byt napsana slusne, bez sprostych slov atd. Muzete napsat, ktere diskuse se to konkretne tyka - kde byl vas prispevek smazan. prekontrolujeme to.
      • Pokud tomu je dnes již tak, jak píšete, tak je vše v nejlepším pořádku. Mě osobně se stalo v minulosti, že byl můj kritický post smazán, aniž by obsahoval nějaké sprosťárny. Takové já nepíšu. Je to dávno, ale pamatuju si to. Ovšem warez scénu bych tu vidět nemusel.
        • RavenHolm
          Pokud to bylo dávno, tak vím kde je problém:D Dřív tu vládnul JD (teď je na EG.cz) a ten maže jakoukoliv kritiku na sebe a svůj web (jen si zkus na EG napsat nějakou kritiku, ale varuju tě, že přijdeš o účet:)). To se současné redakce Games už naštěstí netýká.
          • Cosi
            Tak to si jdu najít heslo na EG a něco jim napíšu, byl jsem tam párkrát a nevim proč jsem si ho zakládal. Přeci si nebude rušit účet u nich běžnou cestou ne?
    • smejki
      jsou to fašisti!!!
    • RavenHolm
      Myslím, že jsi si spletl Games.cz s Eurogamerem.
      • Dle starších zkušeností sem se myslím nespletl.
  • mam otazocku.Som totiz v druhom chapteri hravam len hodinku denne nemam zas tolko casu a postupom casu sa z toho stava akosi ukecana adventura.1 chapter bol famozny.Ale mam dojem ze druhy chapter je len o questoch chod tam a nieco povedz vrat sa naspat a zas nieco povedz.Naco skilujem serm ked sa akosi s hry vytraca?Chcelo by to nejaky skil na skratenie ukecanosti podaktorych az pretiahnutych rozhovorov.Seriozne uz druhy den za sebou som sa skoro s nikym nepobil len blablablablabla.Poteste ma a povedzte mi ze tie skili v serme najdu aj vyuzitie.
    • Preed
      Neviem co chces pocut,ten chapter je asi trochu ukecanejsi,ale ked ako hovoris hras "hodinku" denne tak ak si si vybral,ze budes robit Q kde sa viac menej keca tak nemas problem 2 hodiny kecat,inak sa tam celkom dost bojuje proti harpiam,v bani proti tym necrofagom,v tej dwarskej krypte proti prizrakom+este pred nou co je cesta,dalsie harpie v tej ich jaskyni + zaverecne Q (Teda ak si si vybral Iorwetha,ak nie,tak ti presne nepoviem kde sa bojuje)
  • Pro: "kubik". Ještě mě napadlo jak píšeš že tam máš všude ty černé pruhy podle toho obrázku jak jsi sem dal není to spíš tím, že pokud máš grafiku Nvida že máš v ovládacím panelu Nvidia v položce "přizpůsobení velikosti a pozice plochy" nastaveno "nepoužít převzorkování"? Pokud ano tak tam nastav "použít převzorkování Nvidia se zachováním poměru stran" a mělo by se to zlepšit...
  • pro ty co jim to nejde patchnout stahnete si patch pro zahraniční verzi :D ta prý funguje i na SKIDROW verzi ;)
  • no jede to stejne ale když hraju nemužu hru ukončit hru návratem do menu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit