-
klobuk dolu? ja sa im mozem vykaslat na dake stupidne nove ucesy ci oblecenia, to ze stale nefixli cierne pruhy ramujuce obrazovku je teda vrchol, to malo byt jedna z prvych veci nie priblbe ucesy
-
-
Oni na tom pracuju, vedeli o tom uz pred vydanim. Slubili ze to spravia uz pred vydanim. Asi to nieje tak easy ked je renderer enginu v 16:9. Musia prekopat ikonky predmetov, inventar a tak dalej do ineho aspect ratia tak aby to vyzeralo normalne a nie roztiahnuto a pod. S tretim patchom sa uz urcite dockame
-
-
dakujem, prva normalna reakcia, vidno ze zo sectoru :)
-
-
No nevim ale není to třeba tvou grafickou kartou/ovladačema na ní?
-
-
odpoviem ti strucne a pravdivo - neni, vela ludi na to caka
-
-
A vela ludom to vobec nevadi, nechapem perco vam to tak strasne degraduje herny zazitok ked mate v monitore presne to, ako chcu tvorcovia aby ste videli...
-
-
prosim??? tvorcovia hry chcu aby som mal hru v malom okienku v strede obrazovky a zo vsetkych stran len cierne pasy? wow to teda pocujem prvykrat, asi daky vychodoeuropsky herny pristup
-
-
Tak to si potom asi skutocny profik lebo vsetci u ktorych som hru videl maju cierne pasy len zhora a zdola *5* a mne to vazne nevadi, nechapem preco tebe ano.
-
-
-
-
-
Treba je to dnešní IN :D
-
-
No já čumím..tady se teda krade..:D..já aspoň rejpu,ale nejradu.. *3*
-
"Tedy, pánové z CD Projektu, klobouk dolů!"
Ne ze by som mal nieco proti hre, ale chvalit niekoho zato ze miesto toho aby vydal hru o mesiac neskor a poriadne, tak ju radsej vyda zbytocne skorej (lebo naky kravatak rozhodol) a potom bude vydavat patche ktore ani zdaleka nebudu len male opravy.
Je pekne ze sa staraju a opravia co mozu ale proste uz to malo byt od prveho dna. Ja osobne si hru este nekupim, pockam na dalsie patche nech to bude "finalny produkt" a ne naka beta. -
-
Zrovna u RPG je problém v tom, že ani při betatestech nenarazí testeři na dostatečné množství chyb. Takže nejlepší způsob, jak to vyřešit, je hru testovat, opravit, poté vydat a dál testovat a poslouchat zákazníky (číst fora) a podle toho řešit problémy a chyby hry a opravovat je. Jenže dnešní trend obvykle je, že testování se přeskočí, hra se vydá, hráči zjistí, že hra je nehratelná, oznámí se, že se na tom pracuje a do měsíce až dvou se možná i něco vyřeší. Obvykle se v té hře nechá hromada chyb, protože už to nikoho netrápí, peníze od hráčů mají, ten zbytek... Zlatý CD Projekt RED.
-
-
Přesně. Tváří tvář hrůzám z jiných her (a potažmo i rpg) je CD Projekt majákem služeb směrem k zákazníkovi... KDo hrál v poslední době něco od EA, Ubi nebo Activisionu....
-
-
-
diki moc *3* *4*
-
Ahoj, stáhl jsem si patch 1.2 který má obsahovat všechny bonusové DLC ale při tom mi v inventáři přibilo pouze jedno magické brnění a taky se objevil ten tajemný obchodník a možná jdou i ty zakončovací animace ale nikde nemam tu šermířskou sadu a podobné věci. Kde to můžu najít? Díky moc.
-
-
sermirska sada ti prida do inventare 10x brousek a pak 4x nejaky olej (obsencuv jed ......) a nejake bonusy apod ktere neuvidis.
-
-
sem si říkal co to je, mě tam těch 4x olejů přibylo fakt hafo, ale čekal sem spíš nové meče v obchodě...
-
-
Možná to bude tím že jiný obchod, jiný bonus?
-
-
neviete mi poradit ? musel som preinstalovat witchera, ale zabudol som revoke-nut licencne cislo...dake dobre rady ? :D
-
-
SecuROM byl ze hry odstraněn v minulém patchi, takže nějaké revokování nebo aktivace tě už nemusí znepokojovat.
-
-
kdyz napises abi bil tak kdo je pak blbej:D
-
lol zaklinac takova blbost omg *6* *12* *11* us abi bil novej COD *5*
-
-
Aby tě Geralt honil s mečem po lese blbe :P
-
-
Geralt nehoní, Geralt si počká :D
-
-
they see me trollin they hatin *1*
-
,,us abi bil,, tak to se nedivím, že ses ,,poblil,, *1*
-
-
Cetl jsem vsechny knizky, zakl 1 byla vyborna hra ale tohle?prekonalo moje ocekavani...klidne bych to videl na novou knihu:) a i dalsi pokracovani hry:)
-
Lidi ja mam originalku a po stahnutí patche nejde nainstalovat pise to ze mam chybnou hru nevite co s tím ?
-
-
je to pirát!!!! volám policii *10*
-
-
Komentáře u tohohle článku jsou vážně maso *1* *1* *1* *1*
Dementní pirát, teď nějaké děcko co s nickem poctiví občan...
-
-
V manualu mas kontakt na technickou podporu, vole.
-
A co je za obrázek na zadní straně ,,Průvodce Hrou,, který je obsahem balení??
-
-
digitální distribuce FTW.
-
-
Všichni ti tu originálku věří... :)
-
-
sice je fajn, že sis koupil origo, ale dělat z každýho, kterýmu něco nejde apriori piráta je hloupý. Nedělej ze sebe vola a když mu nechceš poradit, tak jdi psát kecy do zpovědnice.
-
Ja mu to třeba věřim, protože mám bohužel stejnej problém, už s patchem 1.1...
-
-