Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, má někdo navíc Race 07 a chce se ho zbavit? Pokud jo, tak nsxhitman@seznam.cz. Předem díky. :-)
  • Ma niekto stále záujem o race injection? Urcite to hrať nebudem (ani nemám na com , hrám primárne na xboxe) , rad by som to bud podaroval alebo ak máte nejaku indie/menšiu vec na výmenu na steame, tak rad vymenim...
  • Zdravím, mohl by někdo prosím poradit jak to Race Injection vlastně správně nainstalovat a spustit, oklikal jsem to na steamu aby se všech asi těch 6 součástí stáhlo a nainstalovalo ale půlka z toho nefunguje a vyhazuje hlášku, prosím updatujte Race On. Tipuju že to má být to Race 07, ale steam mi ho už nijak aktualizovat nechce. Je to celý divný.
  • michelangelo
    Papiru zdar!

    Po prvnim cisle jsem sel i do druheho. A musim rict, ze docela vystrizliveni. Zatimco 230-ku jsem precetl bezmala celou, tak v aktualnim cisle me zajima, optimistickou matematikou, uz jen ctvrtina obsahu. Po prvnim cisle jsem nabral pocit, ze mate hromadu zajimavych temat o kterych chcete psat, ale uz druhy cislo na me pusobi unavene, resice byt aktualni, tak nudna temata. Opakujici se uvod bude i priste? Prumerny clanky na horem dolem jiz rozebrany tema steamu, nezajimava, me uz davno spis otravna OUYA, Vavruv OT military clanek jak z jineho casopisu atd.

    Navic takovych dvacet stran recenzi her, z nichz vetsinu byste svym znamym asi tezko doporucili, je pro me spis preskakovaci/vyplno-idni pasaz (nektere recenze za precteni urcite stoji, ale 20 stranek je proste moc).

    A to, co grafik provedl s "Watch Dogs" clanky je trestuhodny. Design by mel byt funkci a slouzit obsahu, cili presnej opak zaflakanyho pozadi radoby originalni grafikou, ktera jen zhorsuje citelnost samotnyho textu. Jinak receno, tvrdite-li, ze Vam jde o cistej design, nedopoustejte se podobnych prasaren .) Coz me jedouce na oslovi pres mustek privadi k obalce. Vyrazna barva rozhodne super, jen tak dal (ale detail na ni je jen odflakla a neoriginalni citace Watch Dogs - tady je na cem pracovat).

    Ale prisel jsem i chvalit, protoze je co (a mozna i vic, nez zatim vim, protoze par clanku jsem jeste necetl - Bach, Dobrovsky, Pavlovsky)! Vybornej rozhovor a predevsim skvely "PrivateWolfovo" tema. K nemu bych jen prihodil par odkazu, pro jiste podporeni kyberneticke nejistoty (SMS susenky a film do hledacku, tem, co se o wikileaks zajimali jen obecne a nebo vubec).
  • Nějaká hodná duše, která má klíč na RACE Injection a nechce ho? :D Kdyžtak mi napište na futurama.psp@gmail.com
  • rozhodne se i tenhle druhej level povedl - jsem moc rad ze je vicemene "odborne" zamerenej a muzu ho cist i kdyz uz je mi pres 30. keep going kuci!
  • Tady jsou moje nepoužité kódy k Giana Sisters "9IYR-T3W7-X4PG" a k Race Injection "TEYR-G3GC-YMKP", takže kdo dřív přijde...
  • GlaDOS
    Koupeno. Zatím přečteno prvních 20 stránek a jsem spokojen, takže další číslo také neminu. Ale kvalita papíru se mi nezdá lepší. Naopak mám pocit, že tenhle papír má větší tendenci se vrásnit a mačkat.
    • frag.ment
      Souhlas, mám načteno zhruba stejně + recenzi na Deadpoola (i když vím, že to nikdy hrát nebudu, mlátičky mě neberou) a všechno dobrý, dokonce i článek od Vávry se mi líbil a to ho moc nemusím. Takže další číslo to jistí. Hru nejspíš někomu daruju, už hraju v podstatě jen na konzoli..
  • Libi se mi cena nového Levelu.Za 99,- uvazuju, ze zkusim jake je to cist o hrach v tistene podobe.Myslim, ze celkove za upadkem tistenych medii nestoji ubytek zajmu ctenaru, financni situace, ale proste jednoduse upadek formy casopisu, kvalita recenzi, duveryhodnost obsahu (hodnoceni na objednavku).
    • kubakoumi
      Já právě v poslední době cítím zvýšenou chuť po časopisech. Jasně, spousta jich to má asi těžších, ale ty konkrétně zaměřené se mi zdají v poslední době žádanější. Samozřejmě to není co dřív a je často třeba změnit obchodní model (někde jsem to tu psal - e-verze, míň prodejních míst a tak různě). Týká se to třeba časopisů o umění (jejich dotace jsou dnes opravdu minimální, pokud nějaké jsou). K těm by se časopis o hrách mohl klidně pomalu přiřadit. Vůbec se mi zdá, že hráči dnes mají větší chuť po kvalitě a hodnotě, kterou jim časopis taky přináší.
  • jako další hra by mohla být X3 albion prelude *2*
    • Keyz
      A k tomu tlustý manuál jak to vlastně hrát a co tam všechno jde dělat.
      • hehe dřív sem měl problém se do hry dostat, ale jak se to jednou povede už tě nepustí :D, p.s. ty co dokážou hrát X3 serii si dávaj lehce prej i eve...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit