Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, má někdo navíc Race 07 a chce se ho zbavit? Pokud jo, tak nsxhitman@seznam.cz. Předem díky. :-)
  • michelangelo
    Mas to tam .)
  • Ma niekto stále záujem o race injection? Urcite to hrať nebudem (ani nemám na com , hrám primárne na xboxe) , rad by som to bud podaroval alebo ak máte nejaku indie/menšiu vec na výmenu na steame, tak rad vymenim...
  • Zdravím, mohl by někdo prosím poradit jak to Race Injection vlastně správně nainstalovat a spustit, oklikal jsem to na steamu aby se všech asi těch 6 součástí stáhlo a nainstalovalo ale půlka z toho nefunguje a vyhazuje hlášku, prosím updatujte Race On. Tipuju že to má být to Race 07, ale steam mi ho už nijak aktualizovat nechce. Je to celý divný.
  • michelangelo
    Papiru zdar!

    Po prvnim cisle jsem sel i do druheho. A musim rict, ze docela vystrizliveni. Zatimco 230-ku jsem precetl bezmala celou, tak v aktualnim cisle me zajima, optimistickou matematikou, uz jen ctvrtina obsahu. Po prvnim cisle jsem nabral pocit, ze mate hromadu zajimavych temat o kterych chcete psat, ale uz druhy cislo na me pusobi unavene, resice byt aktualni, tak nudna temata. Opakujici se uvod bude i priste? Prumerny clanky na horem dolem jiz rozebrany tema steamu, nezajimava, me uz davno spis otravna OUYA, Vavruv OT military clanek jak z jineho casopisu atd.

    Navic takovych dvacet stran recenzi her, z nichz vetsinu byste svym znamym asi tezko doporucili, je pro me spis preskakovaci/vyplno-idni pasaz (nektere recenze za precteni urcite stoji, ale 20 stranek je proste moc).

    A to, co grafik provedl s "Watch Dogs" clanky je trestuhodny. Design by mel byt funkci a slouzit obsahu, cili presnej opak zaflakanyho pozadi radoby originalni grafikou, ktera jen zhorsuje citelnost samotnyho textu. Jinak receno, tvrdite-li, ze Vam jde o cistej design, nedopoustejte se podobnych prasaren .) Coz me jedouce na oslovi pres mustek privadi k obalce. Vyrazna barva rozhodne super, jen tak dal (ale detail na ni je jen odflakla a neoriginalni citace Watch Dogs - tady je na cem pracovat).

    Ale prisel jsem i chvalit, protoze je co (a mozna i vic, nez zatim vim, protoze par clanku jsem jeste necetl - Bach, Dobrovsky, Pavlovsky)! Vybornej rozhovor a predevsim skvely "PrivateWolfovo" tema. K nemu bych jen prihodil par odkazu, pro jiste podporeni kyberneticke nejistoty (SMS susenky a film do hledacku, tem, co se o wikileaks zajimali jen obecne a nebo vubec).
  • hehe dřív sem měl problém se do hry dostat, ale jak se to jednou povede už tě nepustí :D, p.s. ty co dokážou hrát X3 serii si dávaj lehce prej i eve...
  • Nějaká hodná duše, která má klíč na RACE Injection a nechce ho? :D Kdyžtak mi napište na futurama.psp@gmail.com
  • rozhodne se i tenhle druhej level povedl - jsem moc rad ze je vicemene "odborne" zamerenej a muzu ho cist i kdyz uz je mi pres 30. keep going kuci!
  • Ronox
    Já si spíš myslím, že doufají, že se k tý kariéře "promínuskují" :D
  • konecne pribeh člověka co ukazuje ze když se někdo snazi a neflaka se tak mu to něco prinese. Zdejsi osazenstvo si asi mysli ze si muzou cestu ke stesti probrečet a proflákat ale probudte se konecne. to se z toho stala stranka zemanovcu?
  • Co bulíš, máte, co jste chtěli. *3*
  • Keyz
    Prostě Euro.
  • Keyz
    A k tomu tlustý manuál jak to vlastně hrát a co tam všechno jde dělat.
  • Tady jsou moje nepoužité kódy k Giana Sisters "9IYR-T3W7-X4PG" a k Race Injection "TEYR-G3GC-YMKP", takže kdo dřív přijde...
  • frag.ment
    Souhlas, mám načteno zhruba stejně + recenzi na Deadpoola (i když vím, že to nikdy hrát nebudu, mlátičky mě neberou) a všechno dobrý, dokonce i článek od Vávry se mi líbil a to ho moc nemusím. Takže další číslo to jistí. Hru nejspíš někomu daruju, už hraju v podstatě jen na konzoli..
  • GlaDOS
    Koupeno. Zatím přečteno prvních 20 stránek a jsem spokojen, takže další číslo také neminu. Ale kvalita papíru se mi nezdá lepší. Naopak mám pocit, že tenhle papír má větší tendenci se vrásnit a mačkat.
  • Amylee.Anderson
    Minule měla hra region lock, tak pozor na to :)
  • kubakoumi
    Já právě v poslední době cítím zvýšenou chuť po časopisech. Jasně, spousta jich to má asi těžších, ale ty konkrétně zaměřené se mi zdají v poslední době žádanější. Samozřejmě to není co dřív a je často třeba změnit obchodní model (někde jsem to tu psal - e-verze, míň prodejních míst a tak různě). Týká se to třeba časopisů o umění (jejich dotace jsou dnes opravdu minimální, pokud nějaké jsou). K těm by se časopis o hrách mohl klidně pomalu přiřadit. Vůbec se mi zdá, že hráči dnes mají větší chuť po kvalitě a hodnotě, kterou jim časopis taky přináší.
  • Erien
    Z českých VOT - Výměna - Obchod - Tržnice, u Re-play jde taky vyměnit věci, ale lepší je asi anglicky mluvící trading post nebo i Game-Trading. A nebo zkusit i facebookove skupiny steamu, nebo jiných webu :).
  • Libi se mi cena nového Levelu.Za 99,- uvazuju, ze zkusim jake je to cist o hrach v tistene podobe.Myslim, ze celkove za upadkem tistenych medii nestoji ubytek zajmu ctenaru, financni situace, ale proste jednoduse upadek formy casopisu, kvalita recenzi, duveryhodnost obsahu (hodnoceni na objednavku).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit