Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Jsem jeden z mála, co hraje Armu hlavně jako SP, který je prý v Apex kampani nic moc, takže si nějakou dobu počkám až spadne cena nebo až mě donutí modifikace, který budou DLC vyžadovat *1*
    • Rekl bych ze skvely mise udela sama komunita.

Navic pro SP je skvely mod Feat of arms, bCombat, nekde ve scenarich je treba Feat of arms vymenit za a.s.r 3
      • Jj přesně, misí pro singl i kampaně, těch je od komunity dost, ovšem nehrát mulťák to je skoro hřích. První Arma kde mulťák funguje celkem parádně. Doporučuji mód King of the Hill.
        • No ještě lepší je podle mě MP mod Battle Royale
        • Tak tak, začal jsem ho celkem nedávno hrát, ačkovliv mám Armu 3 celkem dlouho. KoH je naprosto supr, ale na některých serverech se neuvěřitelně trhá, dáno jednak až 120ti hráči na jedné mapě, druhak špatným kodem hry, kdy i když vám hra běží na 15 fps (města, o která se bojuje), využívá hra zhruba 25% CPU (u mého i7-860) a 55 % GPU (GTX 960 4GB), to že hra stále běží jen ve 32 bitech ani nebudu zmiňovat. Nemalou zásluhu na tom má také server, kdy jeden běží pomalu 20-50 fps, druhý 15-30.
          Tak jako tak výborný mod, u kterého zaplesá srdce každého militaristy *4*
          • Johnny
            Tohle je jediný co mě trochu štve. mam osmijádro na 4,6 Ghz, a R9 380 a ani jedna komponenta neni plně využita. Když si vezmu jiné hry kde mi to třeba využívá GPU na 99% a CPU na 50% tak arma je pořád zhruuuuba pod 50% procenty, ale přitom mam fakt někdy okolo 20fps... několikrát sem se na to ptal BIS a vždy bez odpovědi... Ale tak sem na to zvyklej z předchozích ArmA her.. Dokud zásadně nepředělají engine, kterej je podle mě sice v určitých ohledech zastaralej, ale v jiných je zase opravdu dobrý...
            • Zastaralej engine? Je to engine je z Operace Flashpoint, takže z 2001
        • A navíc koupí podpoříte české vývojáře. Bohemka si to zaslouží, zatím nejlepší simulátor bojiště na světě. *5*
          • Do simulování to má hodně daleko, ale je fakt, že zrovna Bohemka je k tomu asi nejblíž. Ještě bych zmínil Squad. Ten vypadá taky výborně.
            • Trošku nastuduj jak se chová simulace a co je na to potřeba ano? Na simulaci si to jen hraje, kdyby to byl simulátor, stál by statisíce a potřeboval by sakra víc výpočetního výkonu . V armách mám přes 3000 hodin (počítam jen steam verze, ne krabicovky) nejsem hater, jen nemám rád když někdo plácá a prd ví. Peace.
            • Moment. CoD je rychlej? *15*
            • Johnny
              Nemyslím si, já hraju armu pravidelně (začínal sem na OFP, arma, arma 2) a když sem před par lety zkoušel CoD mulťák a FEAR Combat, byl jsem většinou mezi prvními třemi... Na tu rychlost si člověk zvykne, a jelikož nemusí ani nijak extra přesně mířit jako v armě, nebyl to problém.
            • Posaď hráče Army ke Quakovi a dopadne to stejně, jak píšeš, přesto, že je to arkáda, kde se na realismus absolutně nehraje. Realismus automaticky neznamená vysoký skill strop nebo velmi mírnou křivku učení, spíš naopak, protože tam hraje větší roli prvek náhody.
            • Johnny
              No nevim, posad hrače CoD k armě a po dvaceti úmrtích se bude vztekat jaktože nemuže nikoho trefit, kdo ho vlastně zabil atd... Kulky jsou v armě opravdu malé a nefunguje tu žádnej auto aim. Např v CoD jsou kulky asi 10ticentimetrove v pruměru a funguje i jistý i když malý auto aim, tudíž i ve skoku v běhu je člověk schopnej trefit bez problemu nepřitele. V armě mam někdy co dělat abych se vubec po nějakém běhu trefil. A to se mi líbí!
            • Sqiad vypada hezky ale trochu me mrzi prostredi bez destrukce a nemoznost cokoliv prostrelit...
            • Ne do simulovani to nema hodne daleko.
  • Už jsem vařil betu a doufám že na to bude KOH, pak je to legendárka.
    • na KOH je akorát blbý, jak všichni chtěj hrát OPFOR a na NATO a nezávislé zbyde vždycky akorát banda šašků a trollů *1*
      • Je to taaaaam jede seeeee!!! Nové zbraně v KOH Tanoa WELCOME johoooo top hra lidi.
        • Tim KOH myslis KOTH ?
      • Nezávislý právě vždy vyhrávaj a jsou best!!!! HostileTakeover.co stav se tam, je to nářez. Většinou jsem Neoprenu pekne v oblacich :D Po práci checknu jestli se už jede KOH :)
        • Hostile takeover hraju taky.. super, že se na Tanou přenesly body nahrané v Řecku *4*
  • zase za nato ?.... *11*
    • za rusáka by nikdo nehrál...
    • mx0r
      ono, za turistov sa hra blbo...
      • za ruské turisty v tancích by to šlo *1*
  • Naprosto luxusní datáč, Bohemka se konečně pořádně předvedla... *14*
    • Johnny
      Souhlas! těšil sem se na to měsíce a nezklamalo! pro mě snad jediná "střílečka" která se dá hrát! Sice pravda že u jedné mise ztvrdnu celý večer ale to je právě vono!!
  • Je to boží! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit