Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně v době kdy byl ještě živý hype okolo Dooma 3 a Half Life 2 přišlo Far Cry prakticky v tichosti a dle mého názoru to po technické a vizuální stránce bylo jinde. Grafika byla lepší a navíc v otveřeném prostředí, na to Doom neměl ani náhodou a Half byl lepší jen "fyzikou".

• 0tecFura

Souhlasím s tím, že crysis ze sebe vydalo to nejlepší až poté, co ho doběhl hardware. Řekl bych, že crytek tenkrát byl takovej ,,posouvač,, grafických možnosti a technologií. I první far cry byla pecka. Pamatuji, když jsem poprvé viděl vodu ve far cry, tak mi spadla brada. 

• dworkin

Autor je zřejmě příliš mladý, než aby pamatoval, když Crysis vyšla, protože tehdy vypadala na drtivé většině PC _daleko_ hůř, než dneska, a troufnu si říct, že to nejlepší ze sebe vydala až mnoho let po vydání, když ji konečně doběhl hardware.

A i bez remasteru je to pořád jedna z nejlíp vypadajících her, co kdy vyšly.

• Maxianimal

Konečně někdo, kdo to chápe...

• Lukyz

Mno a není to třeba tím, že sami vývojáři prohlašovali, že max. nastavení je prostý overkill, protože to např. vypíná jakkékoli LODy a celou úroveň to prostě renderuje najednou  v max. možné kvalitě a je to spíš sranda směrem k PC hráčům a odkaz na klasické meme než nastavení určené k hraní? 🤷‍♂️

• jack

Kdy budou benchmarky 3090 ?

• owny

Skoro mi přijde, že to je schválně neoptimalizované jenom proto, aby se o tom všude psalo.

• "Rozjede ji totiž maximálně na 37 FPS, takže stále platí, že docílit ideálních 60 FPS při 4K je v současné době nemožné. Crysis Remastered v tomto ohledu nedělá původní hře žádnou ostudu."

Jakože by byla ostuda, kdyby hra bylo optimalizovaná? Tak to jo :D

• Hidden

(Pardon, omylem jsem tento prispevek nahlasil jako zavadny, protoze jsem si nevsiml, ze jsem odhlasen a neni to "reagovat").

Souhlasim, podle me se na nejakou optimalizaci uplne vykvakli a spise zcela zamerne remaster prohlasili za hardwarove narocny, aby vzbudili pozornost. Protoze vizualne vysledek hardwarovym narokum neodpovida ani omylem.

• Clanek mylne informuje ze Cyris si drzi pozici HW ukazatele. Ale ono je to spis lezerni optimalizaci, ale na to se nikdo nekouka:) hlavne ze je cyrsis zase top coz mi prijde jako  velmi jednostrane tvrzeni.

• Takže remaster HW nároků se povedl. Tenkrát to také rozběhnul jen PC z NASA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit