Přejít na výpis diskuzí
Vyšla budovatelská strategie Banished, simulace středověkého městečka
19.2.2014 | Aleš Smutný
92 příspěvků
-
Je to bomba snad sa to ešte graficky vylepši ::) ale inak bomba :) thumbs up pre autora :)
-
Tu tvoji nezaměstnanost si taky můžou řešit... o tom přece budovatelské strategie nejsou.... :D
-
I na stránkách výrobce je uvedeno, že se to dá koupit i přes humble store... Tam je to za 15€ což vychází zhruba na těch 20$. Krom toho, že jde část peněz na charitu, dostaneš normální digitální kopii i steam key...
-
Konečně nástupce Rytířů a kupců !!!
Mody addony budou
a hra už převzala velká společnost bude to mega !! -
Hlavně letos :D
-
není potřeba. Textu je minimum, zkus vzít slovník do ruky.
-
proč bych se mel starat o drevo, vzdyt si to muzou nasekat sami. o tomhle budovatelske strategie nejsou
-
Podle mě je lepší sáňkování, ptože se člověk dostane na čerstvý vzduch.
-
A nezáleží hlavně na tobě, jak si ty budovy umístíš a rozmístíš? Jiste, nepostavíš tu šikmé cesty a shluk domů do trojúhelníku, ale o tom to snad není. Pokud se ti líbí některé z těch rozložení, na které jsi odkazoval, tak i tak se jim v té hře můžeš, s malými ústupky, celkem přiblížit.
-
Místo toho se musíš starat o oblečení a dřevo na topení. Co dál?
-
Luxusní hra a po dlouhý době mě mile překvapila i diskuze ke článku, většina hru chváli. Klobouk dolů před týpkem, co to sám udělal *5*
-
No já si jen pamatuju, že jsem jim pořád stavěl chrámy jak kkt a vždycky mi nějaký nazlobený buzík bořil budovy *16*
-
To je pravda, ještě se toho může hodně změnit. Bylo by fajn, kdyby se to povedlo, posunulo by to tu hru minimálně o řád výš. Středověk a stavba města, dvě mé oblíbené věci. Obávám se, že se k Banished nechám také brzy zlákat:))
Přeji příjemnou hru:) -
Tak jsem to dohrál, lépe řečeno postavil každou stavbou několikrát (i setkrát), dosáhl roční produkce desítek tisíc jednotek, populace převýšující 900, vysázel všechny plodiny a zobchodoval přes 100 000 jednotek zboží z Trading Postu. Skvělá hra, simulace funguje výborně, stačí se držet pár jednoduchých pravidel a jde to jako po másle, i na nejtěžší obtížnost je hra v pohodě zvládnutelná, těžších je jen prvních pár let. Držel jsem se pouze herní wikipedie, skvěle strávené odpoledne (a večer). 11 hodin, 1 mapa a dalo by se pokračovat dál.
-
Před chvílí jsem to začala hrát a je to naprosto perfektní oddychovka :-) No, před chvílí... před několika hodinami *1* Určitě všem doporučuji.
Dotaz na redakci: bude recenze? -
Nemá.
-
to ja prece vim ale to by tam nejdriv musel postavit klaster
-
napriklad ze se nemusis starat o elektrinu a resit nezamestnanost
-
Když to s nimi člověk uměl tak to bylo super.. :)
-
YES!! *1*