Přejít na výpis diskuzí
Výsledky VGA 2011 - hlavní cenu shrábl Skyrim
11.12.2011 | Petr Poláček
306 příspěvků
-
heh, mezi nejlepší RPG se dostal Dragon Age 2? Jo, myslím, že mám jasný obrázek o tom, jak se tahle hra dotala do nominace, doufám, že je to aspoň stálo hodně *15*
-
Prečo Skyrim mal hlavne konzolových hráčov zaujať? Dobre, PC kategóriu vyhral Portal 2, ale Skyrim taktiež nevyhral žiadnu konzolovú kategóriu.. čo mne príde aj dosť zvláštne, hrou roka je Skyrim, pritom každá platforma má iného víťaza
P.S. kategória Najlepšia grafika a v nomináciách chýba Battlefield 3? Nominácia na RPG hru roka a chýba tam poľský Witcher 2, ale je tam americký Dragon Age 2? Toto odovzdávanie cien je joke - herný ekvivalent filmových odovzdávaní MTV -
Nikdy mě nepřestane překvapovat, jak moc se někteří autoři (nejenom her) dokáží neustále přetvařovat v tom, že jim tahle a tahle vykonstruovaná cena udělala radost. *9*
-
Bezte prosim nekdo skontrolovat pana Vávru jestli se nam uz nehoupe.
-
VGA dopadlo přesně podle očekávaní (ne že by dopadlo, tak jak dopadnou mělo), ale očekávat nějaké info o HL3 bylo tak naivní až se sám za svou naivitu stydím. :(
-
Jak překvapivé! Teď už mě jenom zajímá, s čím se do GOTY edice vytáhnou. Žeby nakonec fakt DLC zasazené do Morrowindu? ^_^