Přejít na výpis diskuzí
Výsledky VGA 2011 - hlavní cenu shrábl Skyrim
11.12.2011 | Petr Poláček
306 příspěvků
-
CoD MW3, NFS the run, game of thrones genesis, call of juarez cartel...
-
Ehm, jak mám pochopit tu "tabulku" pod článkem ? Hra na 1. místě to vyhrála nebo to vyhrála ta hra se žlutým odkazem ?
-
Podlě mě docela dobré výsledky ,akorát RPG roku by si zasloužil spíš Zaklínač 2 a FPS roku by si zasloužil spíš BF3 nebo RAge .Jinak s portalem 2 atd... souhlasím
-
No já bych měl na jednu hru, co brzy vyjde. Ale to si nechme na jindy.
Pokud vážně, tak bych řekl asi Brink nebo Dragon Age 2 jako největší zklamání roku. -
Inteligentní trolování? Ono něco takového existuje?
-
a co propadák roku? Nějaké tipy?
-
Ale rád bych věřil, že tomu tak není.
I want to believe. -
Mě jen zajímá jaký je názor ostatních...
-
Stači tomu spravit mega reklamu a je to...
-
trol diskusni ma do inteligentniho trollovani hodne daleko,takze cenu bych jemu urcite nedaval.
-
Tak snad víš sám(snad ví každý) u sebe co je dle tebe lepší, tak proč to dokazovat.
-
A nejsou snad?Staci se podivat,co se nejvice hraje a prodava.
-
peníze...i za to se platí
-
Jo, Troll.diskuzní je borec, ten se s tím nemydlí.
Ale někdy už to přehání, třeba když v diskuzi nad Vávra-článkem pořád spamoval ať si lidi nalistujou jeho názor na páté stránce od konce... to přišlo nevkusný i mě. -
No, nic nečekaného.
Pochybuju, že někdo doufal v nějakou úroveň samotných cen a show, ale jen mě mrzí, že VGA je to, čím se herní průmysl prezentuje před světem. Takhle to neznalému člověku může připdat, že hráči jsou jen stádo ovcí, kteří jen konzumují to, co jim hype nasype do hlavy. -
Jj tiež som dal + ale tiež si nemyslím, že sú to tituly ktoré by sme mali porovnávať. Možno iba z velmi širokeho pohladu.
-
Já vím, ale tuším že na VGA to taky nebylo rozdělené na RPG se zaměřením na volnost a na příběh.
-
Není to zrovna férový srovnání, ale budíž, máš tam plus.
-
Žádny učený z nebe nespadl, ale de.bily snad shazují
-
To máš tak ako s nomináciou na závodné hry - NFS: The Run... nepochopitelné...