Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem rád že tam VALVe nic neohlásili , se jim ani nedivím ohlašovat něco tak velkolepého na takové podplacené hipo americké frašce jako je tato.
  • Jde to vidět i s druhý stránky - jakože měli fakt dobrou reklamní kampaň, na rpg obrovský prodej a co se tak po očku kouknu na steam tak
    tak měsíc je Skyrim nejhranější hra :-)
    Zabugovanost je u rpg celkem častá záležitost... Pokud vím tak Valve open worldy snad nedělá.
    A upřímně není to jedno? Je to demagogie jako sviň. Jde se na to dívat s pohledu ekonomického, vývojového atd atd...

Co se týče slovíčka tak z pohledu Anglo-amerického právního systému to jde brát jako velice pozitivní záležitost
  • Hodnocení grafiky je subjektivní tak se nediv že se každému líbí něco jiného. U3 je velmi povedená hra která si to zaslouží.
  • Vývojářem roku by měl být CDProjektRed, už je za to, že se k zákazníkum nechovájí jako hovada, že vydávají všechny DLC zadarmo a hlavně za jejich super krabicovku.
  • Vem si Skyrim a The Legend of Zelda: A Link to the Past.

Mě bavilo 100x víc A Link to the Past.

A stejně bych si to nedovolil srovnávat.
  • JohnyTheZik
    Shivering Isles je co?
  • Máš pravdu..
    Dragon Age 2 v nominaci na RPG roku a Bethesda dokonce vítězem kategorie vývojář roku..no nemám slov..
    Já jsem rád, že jsem už starej a hry hraju minimálně, protože je jasný, že můj a obecný názor na to, co je zábavné, jsou už dávno diametrálně odlišné..:)
  • Jazz
    , Gayrim, ...
  • Jazz
    *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • GlaDOS
    Vývojář roku a Bethesda? Jak už tu bylo tolikrát napsáno, je to fraška. Vývojář roku by měl být zaslouženě Valve. Ti nevydali zabugovanou hru. Ti se nepřetahují o jedno slovíčko v názvu s malým nezávislým studiem. Ale chápu to. Skyrim hype.
  • Jazz
    Alespoň jednu věc si zasloužil no. *4*
  • Jazz
    Nezaslouží.
  • Jde to srovnávat. Vem si skyrim a vem si zaklínače, co tě bavilo víc?
  • misho8723
    No to by bolo dobré, keby pes sral na ich vyhlasovanie, ale vývojári si povedia "ideme dobrým smerom, robíme dobré hry", čo ma najviac straší pri vývojároch CoD, atď a pri kravaťákoch, ktorí zase budú chcieť stále viac a viac podobných hier
  • velmi pochybuju. betheda nemá na to, aby dělala tak velké DLC
  • tohle nejse srovnávat, takže mínus
  • Ale jak pro koho líp, tak či tak se nezavděčíš všem.
  • battlefield 3 za to, že nejde o pokračovatele původní série ale o pokračovatele série Bad Company.
  • tunel zaklínač? vždyť to má tak jednoduché...
  • ta tabulka je udělána fakt idiocky... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit