Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    To snad ani nemá cenu komentovat
  • MW3 vyhrálo tu akci jen proto,že původní bramborovou medaili pro největší blbinu vysávající peněženky sežralo prase, co uteklo ze Skyrimu....čili můžeš Syrimu ještě děkovat.... *1*
  • Aha, takže Oskary by měly vyhrávat debilní mainstreamové filmy na místo těch, které se mohou pochlubit nejlepším score ve většině hodnocených parametrech...zajímavé.
  • Uncharted 3 právě pařim ve 3D, a po vizuální stránce je to rozhodně špička. Kdo měl možnost vidět, tak mi dá jistě za pravdu...
  • *8*
  • pitanimal
    Jak může být nejlepší hra na PC něco, kde není žádná akce, je to strašná nuda a nikdo to nehraje???? MW3 to měl vyhrát všude!!!!!!!
  • Zaklinač 2 ? :) to bych nedal nikdy :) ... ale každemu se líbí něco jiného :)
  • Cahir
    Fraška.
  • 1. VGA 2011 nudaaaa.
    2. Ben Kingsley:)))
    3. Umístění her a to co se líbí novinářům vypovídá jenom o tom co hrají novináři s prodejem a popularitou mezi normálními hráči to nemá nic společné.
    4. Skyrim x Dax Vávra = lol
  • Ok, lae stejně srovnáváš hrušky a jablka.
  • yah

portal 2 -> good, but overrated
  • Witcher tam měl určitě být to jo, ale jinak spokojenost. Portal WIN!!!
  • Jazz
    Nah. *3*
  • Naopak. Hry bezici na Source enginu maji stale plno bugu. *3*

Jen skoda, ze Deus tam nebyl tolik. Nicmene ten hudebni doprovod byl uzasny - stejne jako udelal pro SC: Double Agent.
  • Jj. Portal 2 byl bez bugu? Z ktere planety jsi spadl? *1*
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1849054

Sranda. Vsichni jako maly ubreceny decka *2*
  • Tak jsem se trefil akorát snad u toho mužského a ženského hereckého výkonu (wheatley/glados) Nechci nějak rozpatlávat co bych kde volil já, ale určitě souhlasím s níže napsaným. Že CDProject neni ani nominovaný, i když by měl vládnout první příčce nechápu a co se týče Skyrimu a Bethesdy tak i když si Skyrim užívám hodně moc, na hru roku a studio roku bych to taky rozhodně neviděl.
  • Já bych naopak nesouhlasil že nejlepší PC hrou je portal. Ano je to zabavná hra skoro až genialní ale je to trošku jiná liga.

Jako nejlepší PC hru tohoto roku bych jednoznačně prohlasil Zaklinače 2.
  • COZE??? Proč nevyhrala fifa?? S tim nedodělanym enginem? NBA 2K12 je prostě hra od které by se měli učit. Především mod My Player kdy zkušenosti ziskavate přesně podle toho co se vam v zapase povede či nepovede. Je spíše ostuda že na nejlepší sportovní hru tu nemate ani odkaz. A jsem moc rád že to VGA ocenili.
  • najprv udiv potom smiech. co do pi toto je. Ale budiz :)))).
  • A za to, ze knemu nevydali modarsky nastroje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit