Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A není? Na mínusky, na trollování, na fake trollování, na blbosti, na inteligentní věci, na každou hru, na pc, na xbox, pc, ps... poslat je (nás) na VGA tak to dopadne podle mě líp *3*
  • Jo pardon, dodatek: nic proti Vám, redaktorům Tiscali *9*
  • No jo, za to tady je odborníku na vše plno...
  • Ja osobne som bol najviac sklamaný vysokou absenciou Deus Ex: HR a plne súhlasím s diskusnými príspevkami o Witcherovi 2.
  • Nehodnoť niečo čo si videl len z rýchliku...
  • Tak když hlasijí novináři místo odborníků *15*
  • Pokud tím myslíš SWToR, tak se rozhodně mýlíš. Hrál jsem sice jen dvakrát betu, ale stihl jsem se dostat skoro na třicítku a příběh byl stále peckovní, flashpointy o dost zábavnější než dungeony ve WoW (první hra ve které zvažuji že bych je i aktivnější PvE), crafting docela chytře porobený a PvP taky sranda jak cip.
  • Moc díky. Kdo by čekal že to bude řazené podle abecedy... bože bože. Alespoň 1. 2. 3. 4.

Ale stejně jsem vůl, že jsem napřed profrčel vítězea článek přečet až potom *13* *1*
  • Šak věř, kdo ti brání. *4*
  • WoW2: Space Edition. Ale můžu se mýlit. Pravda se vyjeví v průběhu roku 2012.
  • To vůbec neřeš, VGA dycky byla a bude směšná akce, dobrá tak akorát díky oznámení nových her. Na nějaké jejich vyhlašování vítězů sere pes.
  • Skvělá zkreslená anketa s nulovou vypovídající hodnotou. Jestli někdo považuje grafiku Uncharted 3 za lepší než u nenominovaných her jako Crysis 2(po dx11 a texture updatu) či Witcher 2, tak nechť si jde vyčistit oči ředidlem.
    PC platforma byla zde evidentně záměrně ignorována, asi aby to vypadalo, jak jsou současné konzole stále negt-gen a představují vrchol virtuální zábavy.
  • kotty
    a best DLC
  • Špatná hra to nebyla, ale lepší RPG než Zaklínač 2? NO WAY!
  • Komerce WIN
  • Hra se žlutým odkazem
  • Asi tak... sad but true
  • přesně
  • Jo ten DA2 je největší FAIL a přitom je 3. nejlepší PC hrou Witcher2 .
  • Jakoupak?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit