Přejít na výpis diskuzí
Výsledky VGA 2011 - hlavní cenu shrábl Skyrim
11.12.2011 | Petr Poláček
306 příspěvků
-
Battlefield 3 je nejlepsi hra co kdy byla udelana a mela vyhrat VGA na plne care!!!!!Sem zvedav jestli budete minuskovat i tohle :D:D:D:D
-
A říká tu někdo, že si ten člověk tu hru nekoupil? Já mám doma taky spoustu originálek, který nehobluju v mechanice jen kvůli tomu, že mi vydavatel chce ztrpčovat život. Minimálně NO-CD/DVD crack je velmi užitečná věc pro každého majitele originálních médií...
-
lol tolik minusu na jedne strance fora jsem snad v zivote nevidel :D kolik jich bude tady? ukazte se :D
-
presne tak, nechapu za co dostavas minusy. Vekova hranice na tomhle forum je mozna trosku na nizsi urovni. :)) kazdyho bavi neco jinyho!
-
a koho myslis, ze to zajima? myslim, ze si tady nekdo leci komplexy menecenosti jak tak ctu. Prej metrakovej drobecek. Me asi unikla pointa tohoto prispevku :D Ja uz 6 rokem trenuji Muay Thai. Vidis, ze bych to tady nekomu cpal? :D s klidem na srdci ti reknu ze par facek muze bez sebemensich problemu dostat i clovek ktery ma pres 100kg...
-
tak 23 lety troll bez života co to mění?
-
i pres skvelou grafiku a zvuk, mam trosku jine pozadavky. V obouch techto hrach je proste jina hratelnost tak o cem chces argumentovat? xD
-
Já bych zvolil Eidos Montreal za vývojáře roku. Jednak se jim podařilo obnovit moji víru, že i dnes jde ještě pořád udělat kvalitní pokračování legendy. Navíc celá reklamní kampaň k DE:HR a celkové jeho vyznění překračuje hranici her a nastoluje etické a morální otázky, které jednou lidstvo bude opravdu řešit. A ačkoliv jsem odpůrce absolutního hodnocení, tak v tomhle smyslu Lukášovu desítku chápu.
-
Chce se ti slovickarit? myslim ze zakladku tady preskocil nekdo jinej. Prodejnost vypovida o kvalite ve znacne mire. Je to jeden z hlavnich aspektu podotykam, ze ne jediny! To ze te uz CoD nebavi neznamena, ze je to spatna hra :D taky bych nejradsi vratil casy CoD2 ale doba jde dal a ja sem s MW3 spokojen jako miliony lidi. BF3 jaksi nenabizi to co pozaduji od Fps MP hry...
-
ale tohle je nekonecny dohadovani, uz mam v MW3 celkem vysoky rank,level i statistiky se rysuji a muzu rict, ze vidim ty rozdily ktery tahle hra prinesla od predchozich dilu. A jsem na nejvic spokojen i kdyz hodne veci bych zmenil jako hlavne matchmaking :D. To stejny muzes rict o BF3 je to skvela hra, ja nikde opak nepsal. Ale pro me trosku pomala i kdyz se vic blizi k realite v hodne vecech. Ale hra je hra a realita je realita na to pozor :))
-
23 let
Takový cca metrákový drobeček
škola: VŠB-TUO, Student
Pobyt: Tam někde na severu, Litvínov můžeš přijet -
Reagováno na uživatele stylic...kdyby se někdo ptal proč jsem neragoval rovnou...tak to slovíčko reagovat tam tak trošičku nebylo...
A prosím trhejte, místo mínusů chci číst pořádné argumenty... -
Právě mi změkl mozek, děkuji *14*
Říká ti něco kvalita a slovo kvantita, jestli ti to teda na té zkladce vysvětlili?
Řeknu ti to naprosto ve zkratce: CoD 1 9/10, CoD 2 8/10, CoD 3 nehrál, CoD 4 7,5/10, CoD 5 6/10 a pak už nehrál...
Tak že pokud mi tady někdo chce říkat hater tak prosím. U této hry jsem strávil hodně času jak u signlu tak MP, ale njn...výmluvy si musíme najít vždy že? *14* -
MW3 prinesl hodne novych veci ve srovnani s ostatnimi dily ze serie MW. Lidi kteri nehrali predchozi dily MW je, ale asi neuvidi nebo videt nechcou. MW3 vsazi na jiny karty nez prostorovy zvuk a ''realna'' grafika. Ja se pred par lety venoval hrani CoD1(2) dokonce se me povedlo ''prezit'' v 1. lize coz neni tak lehky :D hrat ruzny turnaje kdyz sem nedelal nic jinyho a mel cas. A muzu rict ze BF neni pro mne a myslim, ze nejsem sam. Nekdo proste preferuje aim a reflexy, hru u ktere musis delat rychli rozhodnuti a nepremyslet proste improvizovat vsemi moznostmi. btw vicemene sem v zivote neslysel, ze by se BF2(3) hral na progamingove urovni rozhodne ne tak rozsirene jako CoD. Statistiky v MW3 ve spojenim s CoDElite, ktery zatim pro PC nefunguje jsou mnohem obsahlejsi nez v BF3, s kterych se da zjistit jestli dotycny hrac umi paradicky co se aimu tyce. Trickshoty ktery kolikrat dostavam nekdy i rozdavam jsou fakt neuveritelny a vezme to nejaky cas se je naucit..btw film a hra je uplne neco jinyho. A to kolik lidi ho videlo je jeden z hlavnich aspektu uspesnosti a kvality....
-
Jediné dítě jsi tu ty, soudě dle tvého příspěvku, trotle.
-
Bacha, CoD děti útočí teď se za jakoukoliv kritiku bude platit mínusem...
Bububu dětičky *15* -
CoD děti, pojďte mi ho vyfajčit...ŠUP! A jedem do 15:00 chci mít 50 mínusů, tak se předveďte.
Tohle vyhlašování byla naprostá sr*čka. Tak si to prostě přiznejte. -
protože jak se říka: blbejch je dost! *1*
-
Musí to mít nějaký buglý, tohle by snad nezvládla ani organizovaná jednotka "mínuskářů" s dlouholetým výcvikem a zkušenostmi z boje *1*
EDIT: přilítnul mi mínus za zhruba 5 vteřin, co jsem to napsal. -
Hru roku mělo vyhrát Dark Souls (bohužel ho ani nenominovali) nebo Batman