Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jo dyz kazdej pise piczoviny, tak mate minusy co se divite::?? Zatim co já mam +1 tak vy - 50,takže jako nazdar a to si pamatujte, ze ja mam rycky pravdu jasny????""""!!!!!!
    • Ne ty to já mám pravdu!
  • jbenj007
    I když je Skyrím výborná hra,tak si myslím že si to studio Betsheda zaslouží to uznání za tuto hru.Ale před koncem tohoto roku vyšlo hodně skvěléch her jako L.A Noir,Batman Arkhan City,Call of Duty MW3,Uncharted 3 tak tyhle hry si ten potlesk taky zaslouží....jen škoda té chyby na druhou se hrou Rage oo sandboxového studia ID.
  • Ako moze byt Skyrim hra roka ked to nieje ani zdaleka co i len RPG roka. Ale tak to uz klasicky podplateni novinari hodnotia ako sme zvykli, ma to asi taku cenu i vypovednu hodnotu ako tie "slavne" Oskary, takze ziadnu.
    • Jo,máš pravdu,Bethesda podplatila všechny novináře.Teda s yvjímkou Vávry no. *1*
  • Malleth
    Tohle je zatím nejhustější bug ve Skyrimu co sem viděl....
    http://www.youtube.com/watch?v=93W6mB0ZqCM&feature=related
  • to: rhomola

Mohu Vas naprosto ujistit, ze mam doma originalni hru se vsim vsudy, vcetne steamu, patchu a bez jakohokoliv uprav a modu ve hre, kdybych hral cracklou versi, tak bych si ani nedovolil sem cokoli napsat. Takze si prosimvas odpuste sva moudra o crackla versi, tyhle radoby prispevky me opravdu urazi.
    • No tak jsi se vyhonil nad plakáty Aerosmith a co má bejt. Každej si chce šáhnout na chlapečky, vždyť je to přirozený...
  • CoD SUCKS.. A BIG BLACK COCK !!! c'mon and hate CoD brainless minions *1*
  • skyrim je pro blbečky. mi vsichni normalni hrajem CoD *5*
    • ...Neb COD je na inteligenci vysoce náročná hra:)
      • divil by ses, ale kdyz je clovek ''inteligentni'' a hraje takticky a uvazuje je to velky prinost, teda pokud si nekdy hral CoD jinak nez na publicu....
        • Jedná se o hodnocení singleplayeru (Skyrim mulťák nemá). A v tom případě je CoD jednoznačně pro méně náročného hráče (protože hratelnost je lineární a nenáročné divadlo). Takže prostě s tím, že by byl Sykrim pro blbečky a inteligentni hráli CoD, rozhodně nesouhlasím.
  • Ja mam cracknutej Skyrim a po vydání jsem ho pařil nonstop dva týdny a ani jednou mě nespadl ani žádny velký bugy, akorát ten odpal od obra.
    Skyrim je vynikajicí hra, která nabízí jedinečný herní zážitek.
    Titul hra roku si rozhedně zaslouží.
    • A říká tu někdo, že si ten člověk tu hru nekoupil? Já mám doma taky spoustu originálek, který nehobluju v mechanice jen kvůli tomu, že mi vydavatel chce ztrpčovat život. Minimálně NO-CD/DVD crack je velmi užitečná věc pro každého majitele originálních médií...
      • stratego
        to mi ty penize muzes rovnou posilat na ucet, kdyz si to koupis, a pak stejne nepouzivas a crackujes to stejne jako ten, co si to stahne...nema ti doma na co sedat prach?
    • jindra.veliky
      to uz si ho vic zaslouzi Orcs must die! :-D
    • Tak jestli je tak dobrej, tak si ho ZAPLAŤ!
    • Ale těch 800 Kč si od tebe pořád nezaslouží... *7*
  • jindra.veliky
    proc me neprekvapuje ze bf3 nebyhral strilecku roku? *1*
    • stratego
      kdyz to vyhralo CoD tak fakt nevim :D:D:D
  • vyplinulo je vyjmenované slovo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit