Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, každopádne ma zaujíma nominácia na hru roka, ktorú onedlho (snáď) bude robiť TISCALI. To budú mať redaktori asi dosť ťažkú robotu ;)
    • Jazz
      Ale prosím tě, dají tu samou píčovinku, co na VGA a maj vystaráno.
  • lol tolik minusu na jedne strance fora jsem snad v zivote nevidel :D kolik jich bude tady? ukazte se :D
  • Kde je sakra nominace na Space Marine. Podělaní žabaři...
  • morik
    Co je zajímavější než samotný článek je bodové ohodnocení místních perhumidních přispěvatelů po následující čtyři stránky, kdy se všichni pisatelé spontánně rozhodli, že budou všem ostatním hanět příspěvky aniž by si je doopravdy přečetli. A nemůžeme se jejich prapodivné zábavě co divit, neboť jejich část nudného života zná pouze seriály na TV NOVA. Na druhou stranu to je také chvályhodné, neboť díky "ovčímu" přístupu jsme měli Sametovou a únorovou revoluci, kdy se lid rozhodl bojovat proti něčemu, aniž by věděl proč.
    • Ještě zajímavější jsou lidé jako ty. V jednom příspěvku na serveru o videohrách zmíníš plusy/mínusy, kritiku přispěvatelů i čtenářů, kategorizaci TV Nova jako kanál pro idioty, politiku a historii.
      Jak mě tohle strašlivě připomíná tak 90% příspěvků do "diskuzí" na veřejných zpravodajských portálech tipu idnes, novinky, parlamentní listy...fascinující. Už mi ten tvůj styl psaní přišel povědomý dřív, jen až teď jsem si uvědomil tu zjevnou podobnost.
      • morik
        Gratuluji k tvé brilantní orientaci na internetu. Nechceš napsat ještě něco jiného, aby všichni viděli, jak moc jsi vnímavý člověk?
        • Ti mi jsou víceméně ukradení (nic ve zlém), ale ty mě bavíš. Mé brilantní orientaci, všímavosti a tak vůbec neušlo, že se zřídkakdy jeho Morikstvo (a to jméno je z Legendy o Drizztovi nebo z něčeho jiného?) vyjadřuje k aktuálnímu tématu. Nebo dokonce nějak konkrétněji k příspěvku na který reaguje.
          Na druhou stranu...nemohu přeci čekat moc od příspěvků psaných pod účtem vytvořeným za účelem rozbouřit dav.
    • Irisis
      Náhodou mě se to líbí. Nutí to člověka používat diskuzi jako dřív. Dříve žádné hodnocení příspěvků neexistovalo a mělo to samá pozitiva:
      1) Nikdo nečekal, jestli jeho příspěvek bude dost konformní aby dostal plusko.
      2) Nikdo se zuřivě nemusel dožadovat ospravedlnění proč dostal mínusko.
      3) Když se někomu něco nelíbilo, napsal reakci, kde to všechno vysvětlil.
      4) Čtenář diskuze neměl podvědomé předsudky vůči příspěvkům s nízkým hodnocením, musel prostě přečíst +/- vše.
      5) Neexistovalo něco jako příspěvek tak blbý, že ho radši schováme.
      6) A hlavně lidi psali jen to zajímavé. Pluska opět podvědomně nutí psát příspěvky, aby jsi byl "socializovaný" a dokázal sis' že můžeš taky dostat plusko :)
      • Tahle slova by se měla vytesat do mramoru a poslat do redakce Games.cz :)
  • Masa-san
    *1* Herní průmysl je čím dál větší komedie, nesmíte je brát tak vážně *2*
  • Battlefield 3 je nejlepsi hra co kdy byla udelana a mela vyhrat VGA na plne care!!!!!Sem zvedav jestli budete minuskovat i tohle :D:D:D:D
    • jak mohli zvolit COD MW3? Grafika za moc nestojí... multiplayer taky není nic moc a příběh SP je taky na dvě věci a ty skripty...
    • tak je to v poradku :D btw ironie musi byt i kdyby na chleba nebylo :D
  • Skyrim ? Ten Skyrim, ktery bez neustaleho ukladani rychlopozice F5 je vlastne nehratelny, jelikoz pady hry do oken jsou tak caste , ze jsou vlastne jiz soucasti hry a hraci si uz zvykli ? Ten Skyrim kde dva vydane opravne patche neopravuji takřka nic ... ten Skyrim kde ... skoda slov je videt ,ze tato fraska o vyhlasovani nejlepsi hry nezna hranice. Pani hraci zvykejte si bude hure, dalsi hry od BH se uz ani nebudou dokoncovat , ke hre dostanete program, ve kterem si hru dokoncite sami, vzdyt od toho jsou prece mody, aby hru udelaly hratelnou ne ?
    • 195 hodin, 67 level. odpal od obra do vesmiru se mi staval kdyz jsem to na nej na nejtezsi obtiznost zkousel na kontaktni boj tak do 20 levelu. Ted uz to nedela, mam pres 800HP a pres 1000 armor a nebo je to mozna patchem. Neprislo mi to jako Bug ale proste jako poradna perda 3m kyjem a spis me to dycky rozesmalo. Pribehovou linii jsem prakticky jeste ani nezacal (krome prvni navstevy GreyBeards - mam jit hledat nejakej Horn of Windcaller). Prosel jsem prakticky vse jizne a vychodne od Whiterunu po Markhart (kam mne hra pustila) zbytek je zatim pole neorane.
      Pady do woken - ano stava se to. Je to tak jednou za 5 hodin a pred tim zacnou obvykle vypadavat textury (zacnou se objevovat nahe modely stromecku, NPC) - pak vim ze do par minut prijde pad.
      Po 1.2 patchi pady ustaly uplne. Totez manzelka s hodne jinou konfiguraci. Podotykam - oba mame original UK verzi a ne ceskou. Znam ale dost lidi i s CZ verzi (nikdo z nich to vsak v cestine nehraje) co take v zasade problemy nemaji.
      Srovnatelny pocet hodin (200) letos mam jen ve Dwarf Fortress a X3 Terran Conflict.
      Takze u mne Skyrim vyhrava taky. Strategie mne letoz zaujal jen Shogun 2 a Civilizace 5.
      Strilecky vetsinou nehraju pokud to neni vylozene scifi zanr. Starej dobrej SystemShock I, II. Bioshock se svym retro stylem me uz nechytl. Takze do toho kecat nebudu - tam pro mne letos nebylo nic.
    • Skyrim: nahráno 197 hodin počet bugů: 1 - nekteré rudné žíly nefunkční - original PC/CZ verze

tak nevím přátelé ale buď sem měl na bugy štestí že se mě vyhnuly nebo ste lamky.... *14*
    • Skyrim mi spadl do voken asi třikrát, mám za sebou podle počítadla krásnejch 111 hodin hraní a furt mě to baví. Od dob Gothicu 2 je to nejlepší fantasy RPG co znám. Samozřejmě pokud bych bral v úvahu i jiný žánry než fantasy, Tak Takovej Fallout New Vegas je o mnoho lepší ve všem, krom grafiky.
    • Taky me stve, ze mi hra kazdych 30-40 hodin spadne, ale to se da prezit.
    • MrSanta
      Ten Skyrim, který mi za 70 hodin hraní ani jednou nespadnul, ten Skyrim, ve kterém mi ani jeden patch neudělal paseku a ten Skyrim, ve kterém jsem nenarazil na žádný větší bug. Ani ten slavný odpal od obra jsem nezažil...
      • rhomola
        Naprosto stejné zkušenosti. Hodně podezírám hlasatele zabugovanosti, že hrají ukradenou a špatně cracknutou a možná i díky tomu neopatchovanou hru. A anžto jim padá a zlobí, tak ještě papouškují kdejaké video (nascriptované ingame konzolí) a "chytré" hlášky z diskuzí.
        • Bohužel, cracknuté verze s patchem 1.1 mají dost často větší stabilitu než řádně zakoupené a opatchované verze ze Steamu...
        • Mohu te naprosto ujistit ,ze mam doma originalni hru se vsim vsudy vcetne steamu patchu a bez jakohokoliv modu, kdybych hral crack versi, tak bych si ani nedovolil sem cokoli napsat. Takze si prosim odpust sva moudra o crackla versi.
      • dávam +, ale to sa tu stratí, odohrané 85 hod 43 lvl a žiadny bug ani pád, mám len jeden mod: http://benchmark3d.com/skyrim-enhanced-graphics-patch
      • stratego
        ten skyrim, kde jsou zacyklovane ukoly a delas treba 100x jeden, ten skyrim, kde je "nesmrtelny" drak....., ale tak co uz, kdyz je v nominaci na strilecku roku mizerna hra jako Rage a vyhraje to nakonec CoD, tak skyrim je to nejmensi co mi vadi :D:D
      • Na pohadky mate jeste cas pane santo i kdyz bych tomuhle velice rad veril, tak se obavam ze hrajete ponekud jinou hru .
        • MrSanta
          Jste na omylu, pane kolego. Ne každému hra padá každých pět minut jak by se dalo chápat z vašeho příspěvku. A ten odpal jsem fakt nezažil.
          • Tak to budte rad , co ja bych za to dal, kdyby me to padlo alespon jednou za hodinu, ale u me pri kazdem sebemensim postupu a prechodu do domu, dungeonu, po mape, atd hra na 70% padne do oken, zkousel jsem jiz vsechno mozne ,ale bez uspechu.
            • MrSanta
              Tož to je těžká smůla. Podobné padací problémy jsem měl svého času u Mass Effectu 1. Pravidelně žuchnul do cca 10 minut od spuštění a pak ještě jednou tak za 15 minut. Pak jsem už mohl hrát jak jsem chtěl dlouho a nežuchnul až do vypnutí počítače. Holt jsou některé věci mezi nebem a zemí.
  • VyplYnulo. :D
  • jindra.veliky
    4 stranky plny misek lol mozna ze se to ter obrati a ja tu budu mit pluska a vy jen minuska *15*
    • Erien
      Viděl jsem hada srát, koně blejt, žábu bušit pěstí do skály, dokonce jsem viděl i stíhačku couvat, ale tebe s pluskama tak to jsem ještě neviděl.
    • Tomu snad ani sam neveris *1* .
  • koukam ze sem cela 3.B chodi davat o prestavkach minusy :D
    • Erien
      Nenachčiješ proti větru :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit