Přejít na výpis diskuzí
Výsledky VGA 2011 - hlavní cenu shrábl Skyrim
11.12.2011 | Petr Poláček
306 příspěvků
-
no ja bych jenom rekl k tomu bf3, jestli srovnavate SP.tak je to oboji ta a sama sr***a.stejne nic tak dobryho jako bejval bf2(MP) uz nikdo jen tak neudela...takze je mi fuk kdo vyhral jakou cenu..
-
Hru roku mělo vyhrát Dark Souls (bohužel ho ani nenominovali) nebo Batman
-
Co to je za vyhlašování, že tam nejsou adventury nebo strategie?
-
-
Ehm...kolik dobrých adventur a strategií letos vyšlo?:D
-
-
strategie - total war, anno 2070
-
Třeba The new beggining myslim dostalo spiel des jahres edition, takže takovej propadák to nebude.
-
To je přeci jedno, kolik jich vyšlo a jak jsou kvalitní, v každém žánru jich bylo určitě víc jak pět, prostě by tam měly být! *3*
-
Tenhle rok byl na strategie a advenury dosti slabý ale zas to vynahradili jiné tituly. :-)
-
-
-
Já nevím proč to tak řešíte přeci nezáleží na nějakých amerických cenách ale jde o to že to baví nás a na nějaký pitomý ocenění se můžem vykašlat. *3*
-
Ehm, jak mám pochopit tu "tabulku" pod článkem ? Hra na 1. místě to vyhrála nebo to vyhrála ta hra se žlutým odkazem ?
-
-
ta tabulka je udělána fakt idiocky... *7*
-
Hra se žlutým odkazem
-
-
Moc díky. Kdo by čekal že to bude řazené podle abecedy... bože bože. Alespoň 1. 2. 3. 4.
Ale stejně jsem vůl, že jsem napřed profrčel vítězea článek přečet až potom *13* *1*
-
-
-
Ja teda nevim. Ale prodejnost a ohlasy jasmne dokazuji, ze ty ceny nejsou uplne nesmyslny. At uz se netovy decka a hateri budou cukat, nebo ne *1*
-
-
Zkus si přečíst nějákej článek o nabídce a poptávce. Zatímco cena, kdy se ti něco nevyplatí prodávat jde snadno vypočítat, tak maximální cena, za kterou si to nějáký h@vado koupí najít nejde a teoreticky se blíží k nekonečnu. To že tim jednim prodejem asi tolik nevyděláš je zase o něčem jinym.
A doufám že za použití zakázaného slova dostanu alespoň zlostný úšklebek. -
-
on ale nemluvil o "cene" jako o trzni hodnote, ale o "cene" jako award
-
-
-
CoD děti, pojďte mi ho vyfajčit...ŠUP! A jedem do 15:00 chci mít 50 mínusů, tak se předveďte.
Tohle vyhlašování byla naprostá sr*čka. Tak si to prostě přiznejte. -
-
Jediné dítě jsi tu ty, soudě dle tvého příspěvku, trotle.
-
-
23 let
Takový cca metrákový drobeček
škola: VŠB-TUO, Student
Pobyt: Tam někde na severu, Litvínov můžeš přijet -
-
a koho myslis, ze to zajima? myslim, ze si tady nekdo leci komplexy menecenosti jak tak ctu. Prej metrakovej drobecek. Me asi unikla pointa tohoto prispevku :D Ja uz 6 rokem trenuji Muay Thai. Vidis, ze bych to tady nekomu cpal? :D s klidem na srdci ti reknu ze par facek muze bez sebemensich problemu dostat i clovek ktery ma pres 100kg...
-
-
Hochu já opravdu nejsem z těch co by se z lidí jako ty a spol strachy podělali.
-
-
a proc bys mel? ja jen odpovedel na tvuj velice inteligentni komentar o metraku :D myslim ze realita by byla trosku jina...xD
-
nekdo tady asi nevedel co napsat....
-
Tak to ses uz velkej kluk.
-
-
-
tak 23 lety troll bez života co to mění?
-
-
-
-
podle mě si z vás MW3 petů, dělá Activision jen prd*l a zkoušej vaši trpělivost jak dlouho jim to budete tolerovat *1* Protože tohle jinak není možný.. i u té Bethesdy se aspoň mění obsah a forma (brouci sic zůstávaj), ale ta změna tam je někde vidět.. u MW se zasekli v roce 2007 a protože jim to vyšlo a stále vychází, tak tam zůstavaj a smutné je, že v dnešní době Unchartedů, Noirů, Heavy Rainů, Redemptionů, Deus Exů, ale i těch Battlefieldů atd.. působíte jako neandrtálci *1* Já skončil s MW1 místy jsem na to koukal, jako na boží zjevení, ale u MW2 jim to už neprošlo.. to bylo jako http://www.youtube.com/watch?v=D-YjWoXI7PQ měli by jste s tím něco udělat..
-
jinak VGA shrnout nejde.... http://www.youtube.com/watch?v=RFZrzg62Zj0
-
To se dalo čekat, logika naruby. O tom tyhle ceny udělovaný "odbornou kritkou" jsou. Normální člověk se tomu zasměje, a jde dál. Už jen to, že se spolu v některých kategoriích utkávají hry různých žánrů. Vždyť je to kravina od základu, aby se spolu utkali Portal s Forzou a GoW *1*