Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sankuri
    To skoro ani neni treba komentovat. Casual noobi nacucani hypemetry jasaj, zkusene herni publikum nevericne krouti hlavou... Vsadim boty ze kdybychom porovnali finance vynalozene na reklamu jednotlivych titulu, tak by se ty tabulky 100% shodovaly s temito pseudocenami.
  • Ja osobne som bol najviac sklamaný vysokou absenciou Deus Ex: HR a plne súhlasím s diskusnými príspevkami o Witcherovi 2.
  • Malleth
    Fail
  • Ruku na srdce...koho todle zajmá...
  • Pete.palis
    A cenu za "Nej" mínusek shrábnul zrzek Jindra Veliký *1*
    • Já si myslím že Jindra je nedoceněnej, on má někdy i docela normální komenty a lidi mu dávaj mínustka jen z přesvědčení. Podle mě by měl cenu dostat trol diskuzní, nevím proč, cokoliv co napíše mě nasre :D
      • trol diskusni ma do inteligentniho trollovani hodne daleko,takze cenu bych jemu urcite nedaval.
        • Inteligentní trolování? Ono něco takového existuje?
      • Jo, Troll.diskuzní je borec, ten se s tím nemydlí.

Ale někdy už to přehání, třeba když v diskuzi nad Vávra-článkem pořád spamoval ať si lidi nalistujou jeho názor na páté stránce od konce... to přišlo nevkusný i mě.
  • Witcher tam měl určitě být to jo, ale jinak spokojenost. Portal WIN!!!
  • třeba taková crysis 2 neni nikde přitom měla dost slušnou muziku alespon někde by si zasloužila nominaci....
  • najprv udiv potom smiech. co do pi toto je. Ale budiz :)))).
  • Tak ono je to vlastne úplne jedno, nech si hodnoti kto chce čo chce, nás hráčov len tak jednoducho neodprbu:D
  • 1. VGA 2011 nudaaaa.
    2. Ben Kingsley:)))
    3. Umístění her a to co se líbí novinářům vypovídá jenom o tom co hrají novináři s prodejem a popularitou mezi normálními hráči to nemá nic společné.
    4. Skyrim x Dax Vávra = lol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit