Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Darkest
    neco jako u filmu oscary......jenze filmy maji aspon zlatou palmu ktera to uvede na pravou miru
    • misho8723
      skôr MTV ocenenia.. Oscary ešte ako tak vedia oceniť nezávislé filmy, málo známe, nekomerčné alebo proste kvalitu - zatiaľ čo VGA, ako aj MTV oceňujú hlavne komerciu
  • meatball
    Jak překvapivé! Teď už mě jenom zajímá, s čím se do GOTY edice vytáhnou. Žeby nakonec fakt DLC zasazené do Morrowindu? ^_^
    • velmi pochybuju. betheda nemá na to, aby dělala tak velké DLC
      • JohnyTheZik
        Shivering Isles je co?
        • Datadisk?
          • JohnyTheZik
            V dnesni dobe se ten rozdil celkem smyva.. Navic kdyz uz zminil, ze na to Bethesda nema, tak ma, jen by to nesoupla jako DLC.. A to by udelala asi vetsina studii :)..
  • a co propadák roku? Nějaké tipy?
    • battlefield 3 za to, že nejde o pokračovatele původní série ale o pokračovatele série Bad Company.
      • A za to, ze knemu nevydali modarsky nastroje.
      • Jazz
        *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • CoD MW3, NFS the run, game of thrones genesis, call of juarez cartel...
      • Jazz
        , Gayrim, ...
      • přesně
    • No já bych měl na jednu hru, co brzy vyjde. Ale to si nechme na jindy.

Pokud vážně, tak bych řekl asi Brink nebo Dragon Age 2 jako největší zklamání roku.
      • Jakoupak?
        • WoW2: Space Edition. Ale můžu se mýlit. Pravda se vyjeví v průběhu roku 2012.
          • Nehodnoť niečo čo si videl len z rýchliku...
          • Pokud tím myslíš SWToR, tak se rozhodně mýlíš. Hrál jsem sice jen dvakrát betu, ale stihl jsem se dostat skoro na třicítku a příběh byl stále peckovní, flashpointy o dost zábavnější než dungeony ve WoW (první hra ve které zvažuji že bych je i aktivnější PvE), crafting docela chytře porobený a PvP taky sranda jak cip.
  • COZE??? Proč nevyhrala fifa?? S tim nedodělanym enginem? NBA 2K12 je prostě hra od které by se měli učit. Především mod My Player kdy zkušenosti ziskavate přesně podle toho co se vam v zapase povede či nepovede. Je spíše ostuda že na nejlepší sportovní hru tu nemate ani odkaz. A jsem moc rád že to VGA ocenili.
    • Já bych naopak nesouhlasil že nejlepší PC hrou je portal. Ano je to zabavná hra skoro až genialní ale je to trošku jiná liga.

Jako nejlepší PC hru tohoto roku bych jednoznačně prohlasil Zaklinače 2.
      • Zaklinač 2 ? :) to bych nedal nikdy :) ... ale každemu se líbí něco jiného :)
      • Jazz
        Nah. *3*
        • yah

portal 2 -> good, but overrated
  • Takže - Hra roku, souhlasím (Deus Ex pro mě mírně zklamal, Portal je moc krátký, zbytek jsem zatím nehrál, tak těžko říct), Studio roku - nesouhlasím. Bethesda udělala to co vždy - vydala titul, který bude bez chyb tak za půl roku. A přestože je to skvělá hra, Valve Portalu věnovalo lepší péči). Nejlepší PC hra - Souhlasím, byť být Minecraft jen o trochu obsáhlejší (třeba RPG prvky, když už tam máme to levelování), těžko bych se rozhodoval:) Nejlepší střílečka - Tak tady nesouhlasím vůbec. MW prostě není lepší než BF v žádném ohledu. Příbeh El Stupido, scenérie a hratelnost jak přes kopírák s předchozími díly. Grafika pár let za zenitem...O zvucích a hudbě nemluvě... Nejlepší akční adventura - souhlasím, ale jen proto, že nemám konzoli:D Na PC je Batman určitě lepší, než nový Assassin. Nejlepší adventura - jak se do tý nominace proboha dostal Dragon age? To vážně nic lepšího nevyšlo? nejlepší multiplayer - tak to je celkem jenoznačný.....
    • naprostý souhlas *4*
  • se soundtrackem i pisnickou souhlasim. Co se tyce pribehu singleplayeru, tak u me GoTY vyhrava opravdu Bastion, za tech 7€ na Steamu stal, a to jeste ve sleve. Kdybych vedel, jak je ta hra super, tak ji klidne koupim i za plnou cenu a furt se to bude zdat malo :)
  • VGA, nebo Český Slavík, je to jednakej odpad...

na druhou stranu od té doby, co vyšel Skyrim se inteligence hráčů her propadla asi o 90% dolů, takže se není čemu divit, s "odbornou"(a o tom bych s klidem polemizoval)" v čele...že blbost cloumá novináři měrou vrchovatou je vidět i zde, koneckonců to bylo i slyšet na posledních podcastech, kde se baví banda Skyrimem zfetovaných negrů
    • Nemyslim si...že by to bylo s příchodem Skyrimu...ten propad inteligence...to je tak nějak světovej fenomén mi přijde...lidi jsou blbější a blbější...
      • Žádny učený z nebe nespadl, ale de.bily snad shazují
    • Trololololololo
  • Kr.Pa
    Orcs must die je kravina, lepsi je Dungeon Defenders

btw games neumi recenzovat dobre hry, viz tenhle pripad
  • A dyk je to jedno, hlavně že je co hrát!!
    • Mínus ne mínusy stejně mám pravdu!!!!!!!!!!
    • To je slovo do pranice!!! :-) Tak to má být :D
    • Dal by som ti 20 plusiek. *1* *14*
  • EuroSamurai
    Koukám, že se tu dnes s mínusama nešetří .
    • XXDarthVaderXX
      CoD děti útočí *15*
    • MrSanta
      Musí to mít nějaký buglý, tohle by snad nezvládla ani organizovaná jednotka "mínuskářů" s dlouholetým výcvikem a zkušenostmi z boje *1*
      EDIT: přilítnul mi mínus za zhruba 5 vteřin, co jsem to napsal.
    • jindra.veliky
      jj taky parba mam v demu asi 5 hodin a vzal bych i plnou kdybych mel moznost ja ksi to koupit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit