-
sakra to si musíš doopravdy vychutnávat :) já jsem se snažil to celkem ždímat a za 54 hodin dohráno a to jsem se fakt snažil být všude *12* přeji příjemné hraní
-
Nechci si ted vymyslet,ale Gauss (pistol,nebo rifle-to uz nevim) jsme nasel i v F:NV. V F:NV je vubec spousta unikatnich zbrani. V tomhle ohledu je to raj;snad kazdy typ tam ma nejakou unikatni verzi(samozrejme vic jak jednu nenajdete) :) A nektere z nich najdete na tech nejmene predpokladatalnych mistech. A prave to "najit" ,je na tom to nejtezsi *1*
-
ve 2 byl gauss rifle a gauss gatling ale treba si stahnul nejakou modifikaci do NV a bozar (nevim tedy jak se to presne pise ) byla nejucinejsi zbran ve dvojce ve 3 i v NV je hodne podobna ale jmenuje se jinak ted si nevzpomenu
-
Ocividne mluvis o uplne jine hre. F:NV ma max 30 lvl a co to je bozar,to opravdu netusim. nepletes si to s Fallout 3? S tou hrou maji spoelcnou jen grafiku (a i tu jen na prvni pohled),jinak nic.
-
Pokud vim tak ne. Potrebujes jakykoliv save pred tim,nez se vydas k prehrade.
-
odomkne ten DLC aj moznost hrat po skonceni dejovej linie? lebo vsetky savy mam az na konci kde sa odtial odist neda :/
-
Gauss Bozar snad neby v zadnym Falloutu. Jen obyc Bozar ve dvojce.
-
Area 51? To bolo vo Fallout 2, v New Vegas sa ziadna lokacia tak nevola, ak ovsem nemas na mysli to havarovane UFO na "konci" mapy
-
Ja som si radšej ten mód nesťahoval.. prišlo mi to divné, lebo hra je aj tak ťažká primeraná hráčovho levelu, hlavne Deathclaws sú stále veľmi otravní.. preto toto DLC očakávam, lebo aj max. level má zvýšiť..ja som si dal len mód na grafiku, zmenšenie textu a tak...
-
ja sem level 41 a prave sem se dostal do area 51. od te doby co sem nasel gausssuv bozar, tak je hra strasne jednoducha. zmutovane parace dostanu na jeden vystrel davkou. obtiznost jen pro level 20 me celkem desi. doufal sem v neco tezsi
-
Také doufám že výjde tento přídavek na PC. Hraji za RNK a jsem díky modifikaci na 33 lvl. *5*
-
Ja mám zatiaľ odohraných 70 hodín v hre, už som na 30 leveli, ale zatiaľ som ani nebol priamo v centre Vegasu.. sa teším na Strip a dúfam, že toto DLC vyjde po čase aj na PC, lebo vypadá veľmi lákavo