Přejít na výpis diskuzí
Vyšlo Grand Theft Auto III pro iPhone, iPad a Androidy
16.12.2011 | levis
50 příspěvků
-
paneboze a co cakate? ved je to hra na telefon, ktory je urceny hlavne na telefonovanie, ked chcete super ovladanie, tak si kupte konzolu alebo pocitac. Ja si myslim ze na odreagovanie je to super spravene, vobec mi nevadi ako sa to ovlada
-
-
jop + je to za ~50Kc pomerne rozsahla hra ...
-
-
na dotykove obrazovce to je skutecne neovladatelne podle toho videa... kazdopadne android tablety podporuji usb joypady, takze pohoda...
-
-
mam to na transformeri a Touch HD a hra sa to -popici- je to genialne. ziaden problem s ovladanim! plynulost a ergonomia az som prekvapeny.
-
-
vyšlo a nefunguje... hlavně že to můj mobil podporuje *11*
-
-
A co máš za mobil?
-
-
K výčtu telefonů bych ještě přidal Google Nexus S.
-
Osobně bych na takhle malém zařízení vyloženě nechtěl zapnout jakoukoliv složitější hru. Maximálně tak něco podobného starému Raptoru.
-
Já pořád říkám, že mobil bez kláves je kravina. Vždycky přijde chvíle, kdy dojde na psaní nebo složitější ovládání a člověk pak musí poslouchat výmluvy "je to jen o zvyku". Ale že mám mail napsanej dřív, než dokončej první větu, to už se jaksi nepočítá *1* Tohle je fail jako prase. Ještě, že existujou i Androidy s klávesnicí. Jinak by se z toho stal jen ego benchmark... Jinak plynulost je překvapivě dobrá. Silnice a chodníky jsou prakticky prázdný, ale jinak lepší, než jsem čekal.
-
-
Nic jinýho jsem ani nečekal, je s vám švanda pánové *1*
-
blbost, to už davno neplati... možna kdyby tvoji kamaradi měli telefon typu samsung star nebo starši telefony s rezistivnim displayem tak ano, tam to stalo za prd, ale dnešni kapacitni displeje se vpohodě vyrovnaj i tem nejlepšim klavesnicim ktery měli stary htc ( a ty byly sakra dobry), samozřejmě taky dost zaleži na velikosti obrazovky když si vezmeš telefon s 3" displejem nemužeš čekat žadny zazraky, osobně mam co porovnavat v minulosti jsem vlastnil telefony typu mda vario, htc kaiser oba s hardwarovou klavesnici na nic jsem si nemohl stežovat ale když vyšlo htc hd2 s kapacitnim displejem tak jsem ho zkusil a od te doby už jsem si zvyknul na ten luxus mit v kapse telefon s paradni uhloprickou kterej pomalu ani neni videt v kapse u kalhot, navic na takhle velke obrazovce neni problem psat velmi rychle, vsadil bych se že bych ten mejl napsal stejně rychle, ne-li rychlejc :)
-
-
Jinak momentalně mam rootlej htc sensation taktovanej na 1.5ghz s taktovanym grafickym čipem a občas se to gta 3 docela trha ale je fakt že dohled je lepsi než na ps2 verzi :)
-
-
skus sa naucit pisat na samrtfone a potom nieco hovor.
-
Na klávesnici typu SwiftKey X napíšu vše, co potřebuju minimálně stejně rychle jako na hardwarové. Ne-li rychleji. Otázka je, co je pro tebe Android telefon. Soudě dle těhle keců jsi počítam nikdy nedržel v ruce Droid RAZR a podobné. Silnice a chodníky jsou stejně zalidněné, jako tomu bylo u původního GTA.
-
-
Šoudruzi, víte, jakou má kadenci klávesnice typu SwiftKey X? Tatatatatatata. A ne li ještě rychleji *1* Jinak na tom videu odsud je na silnicích mrtvo prázdno. Jestli se od sebe verze pro určitý telefony lišej podle výkonu, o tom páru nemám. To je klidně i možný.
-
Mám možnost zkoušet psát na klávesnici HTC P4600 a na N82ti toho za stejnej čas napíšu 2x víc a to jsem na tom HTC dost dlouho civičil a zkoušel psát co nejrychleji.
Ale popravdě tohle řešit fakt nepotřebuju, k N82ce mám koupenou bezdrátovou klávesnici, která je naprosto pohodlná a dostatečně velká.
Jinak je to věc názoru, já bych si stejně nikdy nekoupil mobil, kde přes celou přední stranu je displej a klávesnice je buď vysouvací nebo tam vůbec neni. Prostě mi tahle konstrukce nesedí.
-
-
-
Hmm, mě to teda nepřijde, jako nehratelná záležitost.
-
-
taky ze neni.. me to na ipadu 2jce jede plynule.. a vcelku obstojne to jede i na 3gsku... (viz. youtube..) ale musim rict ze je to parada :-)
a nejaky zakomplexovany antijabkaci kterey tady breci ze je to nehratelny me fakt netrapi... *15* -
-
Ale prosím tě... Valíš nesmysly... Androidy se prodávají asi od 2000,- Kč a nejdražší jsou asi za 15 000,- Kč ... Apple vyplivne jednou za rok totálně předraženou "pecku"... Pro srovnaní si vem třeba iPhone 4S který stojí 22 000,- a Samsung Galaxy SII, který je na tom výkonově stejn, ne-li líp a stojí kolem 12 000,- Kč *7* Tak nevím proč vynášíš předražený Apple *4*
-
-
a pro tvoji informaci v zahranici jsou ceny nebo lepe receno platy uplne na jine urovni takze si tam lidi nestezuji, jak cesi narikajici ''kvuly predrazenym vyrobkum Applu'' Ziji v Australii a ver tomu kazdy 2 clovek tady ma budto SGS2 a nebo iPhone a to neprehanim a myslim si ze ne jenom tady..
-
iPhone je vyborny telefon (odladeny system, ktery vicemene nepada) design je krasny a z luxusnich materialu proto i cena je o neco vyssi. Staci se podivat na zahranicni recenze napr. na youtube.com kde vam vetsina recenzentu rekne to stejny a oba tyhle telefony vetsinou hodnotili remizou....Osobne mam Samsung Galaxy S2 a sem nadmiru spokojen. Mame doma i Iphone 4S 32gb takze muzu objektivne rict, ze oba tyhle telefony maji sve pro a proti...
-
Za 3 tisíce si připočítej kvalitní vývojáře.
-
Hehe, pekne lzivy prispevek :)
Oficialne se ten Samsung prodava za 13 900 CZK. Kapacitu ma 32 GB. Na ceskem Apple Store nejvyssi verze iPhone (kapacita 64 GB!) stoji 19 900 CZK (kde je tech 22 000 CZK?). Pan zapomnel, ze maji i verzi s kapacitou 32 GB, ktere by odpovidala tomu Samsungu, za 16 990 CZK. Razem z vylhaneho rozdilu 10 000 CZK, je razem rozdil vice nez 1/3 *1* -
-
Tak si kup iPhone a můžeš si změnit dokonce i vyzvánění...
-
-
-
jaky antijabkaci :) dyt to je i na androidech a s lepsim vykonem :)
-
-
-
GTA III je pro me srdcova zalezistost. Prvni hra kterou jsem dokazal hrat pres noc. Jeste na sve GeForce2 MX400 se to sekalo jako prase a maminka musela porizovat upgrade.... *1*
Proste pekne vzpominky.
Ale jak vidno na tyto " iSrance" je to nehratelna zalezitost... -
-
I toho iSrance ti maminka určitě koupí.
-
-
QQ more noob
AKA toto rika clovek, co v zivote v ruce nemel vec od Applu, a mysli si, ze cena je vsechno
a pro ty co si mysli, ze jsem apple fanboy, tak asi tezko, kdyz zadnej iPod, ani iPhone, ani MacBook nemam -
Me uz peknych par let maminka nic podobneho nekoupi, jelikoz mi neni dvanact. Jednou taky vyrostes a budes pracuji jako ja, neboj. Tolik k tvemu pokusu o vtip.
Jinak jestli ti tato verze pripadne hratelna az zabavna, gl. Tak bez radeji zase honit saska nad prumernym a predrazenym iSrancem, co evidentne vlastnis. *14* -
-
chlapecku ty ani nevis o cem mluvis jak tak ctu tvuj nesmyslny komentar...je videt ze stebou zavist mlati o zed...protoze na iPhone GTA3 jede bez problemu a predrazeny je to tak mozna pro Cechy kvuly ''vyborne'' ekonomicke situaci v republice...
-
Od pondělí jsem hrdým majitelem iPad (po tvém iSranec) a jsem maximálně spokojen. Je to můj první apple stuff a jsem spokojenější než jsem čekal. Dokud to nemá člověk pár dní v ruce nemá ani páru vo co go. A teď jsem rád, že jsem nevzal ten Galaxy Tab, co jsem chtěl původně.
-
-
hlavní je, že ty víš "vo co go" *1* ach jo
-
-
Vím, páč to mám doma. Vysvětlí někdo proč jsou lidi, co kvůli Applu vidí rudě?
-
-
-
-
-