Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NonSuch
    na dotykove obrazovce to je skutecne neovladatelne podle toho videa... kazdopadne android tablety podporuji usb joypady, takze pohoda...
  • vyšlo a nefunguje... hlavně že to můj mobil podporuje *11*
  • I toho iSrance ti maminka určitě koupí.
  • Na klávesnici typu SwiftKey X napíšu vše, co potřebuju minimálně stejně rychle jako na hardwarové. Ne-li rychleji. Otázka je, co je pro tebe Android telefon. Soudě dle těhle keců jsi počítam nikdy nedržel v ruce Droid RAZR a podobné. Silnice a chodníky jsou stejně zalidněné, jako tomu bylo u původního GTA.
  • taky ze neni.. me to na ipadu 2jce jede plynule.. a vcelku obstojne to jede i na 3gsku... (viz. youtube..) ale musim rict ze je to parada :-)

a nejaky zakomplexovany antijabkaci kterey tady breci ze je to nehratelny me fakt netrapi... *15*
  • K výčtu telefonů bych ještě přidal Google Nexus S.
  • Blue.Shark
    Osobně bych na takhle malém zařízení vyloženě nechtěl zapnout jakoukoliv složitější hru. Maximálně tak něco podobného starému Raptoru.
  • Já pořád říkám, že mobil bez kláves je kravina. Vždycky přijde chvíle, kdy dojde na psaní nebo složitější ovládání a člověk pak musí poslouchat výmluvy "je to jen o zvyku". Ale že mám mail napsanej dřív, než dokončej první větu, to už se jaksi nepočítá *1* Tohle je fail jako prase. Ještě, že existujou i Androidy s klávesnicí. Jinak by se z toho stal jen ego benchmark... Jinak plynulost je překvapivě dobrá. Silnice a chodníky jsou prakticky prázdný, ale jinak lepší, než jsem čekal.
  • mirekdusinojc
    Hmm, mě to teda nepřijde, jako nehratelná záležitost.
  • GTA III je pro me srdcova zalezistost. Prvni hra kterou jsem dokazal hrat pres noc. Jeste na sve GeForce2 MX400 se to sekalo jako prase a maminka musela porizovat upgrade.... *1*
    Proste pekne vzpominky.

Ale jak vidno na tyto " iSrance" je to nehratelna zalezitost...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit