Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezkoušel někdo použít češtinu z PC verze? :-) Přes nějaký ssh nebo tak něco :D
  • no gta na sedum let stare psp (ktere ted koupim za 1 500,-kc) je stale po vsech strankach tisickrat lepsi nez tato zmrsena verze pro mobily.
  • a proc nezminuji u Samsung Galaxy S2? taky ma oficialni podporu co se tyce GTA3 jako jeden z nejrychlejsich telefonu spolecne s iPhonem 4S...
    • SGS2 není podporovaná... Hra jede, ale neoptimalizují jí pro něj... tudíž mi třeba občas padá atp ... byla pár týdnů vyškrtnutá z podporovaných telefonů.... snad se dočká ale optimalizace, aby se zvětšila stabilita jinak to je supr hra
  • Zrovna jsem stáhnul na iphone 4 a z prvních 15min hraní nemůžu jinak než doporučit, vážně plnohodnotné GTA s perfektním ovládáním (na mobilní zařízení).
  • owny
    Na Xperii Mini to jede překvapivě dobře. *1*
    • Jako fakt?! To musim taky vyzkoušet *14*
      • Fachá i na minískovi! *2*
        • ano funguje mi paradne na xperia mini pro :) moc doporucuji.. tento mobil prekvapuje
  • Na iPadu se to ovládá obstojně. Zatáčení je spíše jako na klávesnici, byť se tam dá ovládání změnit na "analog", ale na tom mi to moc nešlo. Kdo je zvyklý hrát na PC, tak s tím problém nemá. Na videu to ovládá lempl, dle toho bych se vůbec neřídil.
    • Dá se taky zatáčet nahýbáním pomocí akcelerometru, což může být na mobilu vůbec nejlepší.
      • A když to teď zkouším na ipadu, tak je nejlepší dělat prudké zatáčky pomocí šipek a drobné srovnání pomocí jemného naklánění.
  • Ataker
    Doufám, že to nechápeš jako nějakou urážku? Vůbec to tak nebylo myšleno jen to "vo co go" mi přišlo směšné. :) Jen nechápu proč to vyjadřování "vo co go" to je v dnešní době IN? Neví mně to někdo vysvětlit?

Omlouvám se: Reakce ke jménu (Alex81)
    • Alex81
      njn, problém psáného textu, při face to face komunikaci by se to nestalo:-) btw, "vo co go" už je hodně fousatá hláška.
  • Me teda ovladani prislo docela v pohode, ale oproti PC verzi imho jezdi po silnicich strasne malo aut. Vetsinou potkate na kazde ulici tak maximalne jedno a par lidi.
  • Preco stale pchaju tieto 3D blbosti na mobily, mohli by radsej spravit remake prvych GTA hier ktore boli 2D :/
  • Mohli by udelat kompletni remake III do noveho kabatu, GTA 3 sem paril sjel sem ho 3x ale us si z nej skoro nic nepamatuju. Jen ze sem to hral s nejakym ceskym modern patchem kde auta vypadali z doby kdy GTA III vyslo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit